Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
7 de juny: vaga a l'ensenyament públic contra la sisena hora
05 jun 2006
Hola Companyes i Companys,



Ja queda poc per la vaga de dimecres. Us volem informar que cada moment que passa ens escriu més gent recolzant-nos. A la nostra web podeu trobra informació d’ultima hora i una carta per doar a les famílies explicant les raons de la vaga.


Ahir vam tenir problemes misteriosos amb la nostra web. Va desaparèixer però l’hem tornat a penjar. Si teniu problemes amb la de sempre www.noalasisena.tk proveu amb aquesta:

http://noalasisena.iespana.es



Aprofitem per difondre la informació a tothom qui li pugui interessar i per recorda-la a qui s’hagi oblidat (per SMS, mail, trucant, etc.)

Gràcies per tot,



Estem a la vostra disposició.


Mestres contra la 6a hora.


Més informació:


www.noalasisena.tk


http://noalasisena.iespana.es



Més informació:


www.noalasisena.tk



Campanya "PASALO", envia aquest SMS a tothom que es pugui afegir a aquesta vaga: Contra la 6a hora vaga el 7 de Juny, 11h a la Plaça Sant Jaume. Envia SMS a 3 mestres. Pásalo! Hem de dir la nostra. Visita web: www.noalasisena.tk



----------------


A l'atenció del professorat de tots els centres públics de Catalunya:

Hem enviat la convocatòria de vaga del 7 de Juny en contra de l'aplicació de la sisena hora a tots els sindicats de Catalunya: UGT, CCOO, ANPE, USTEC-STEC, CGT.

Hem rebut resposta afirmativa de la CGT i l'ANPE, els quals ens donaran suport i cobertura legal per la convocatòria de vaga i concentració a la Plaça Sant Jaume. El comitè de vaga està format essencialment per mestres independents de diversos centres de Catalunya.

Apartir del 30 de Maig, el sindicat Comissions de Base (que "sorgeix de l'enfrontament que una part de l'afiliació de CCOO, majoritàriament del sector crític, manteníem amb els mètodes i les formes de fer sindicalisme de la direcció oficialista de CCOO abandonant fins i tot els sectors publics com l´ensenyament") també recolza la nostra vaga de mestres. Per tant ja són 3 sindicats els que demostren estar en contra de la 6a hora.

Us animem a participar en la vaga i la concentració del dia 7 de juny a la Plaça Sant Jaume d' 11 a 13 hores. Us animem a explicar la nostra postura als AMPA, que sàpiguen que estem a favor de la qualitat de l'ensenyament públic, a favor dels seus fills i filles, i no en contra de "treballar més", cosa que és mentida. Hem de dir la nostra d'una vegada!

Atentament:

MESTRES CONTRA LA SISENA HORA
Més informació a : www.noalasisena.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 7 de juny: vaga a l'ensenyament públic contra la sisena hora
05 jun 2006
Hem enviat la convocatòria de vaga del 7 de Juny en contra de l'aplicació de la sisena hora a tots els sindicats de Catalunya: UGT, CCOO, ANPE, USTEC-STEC, CGT.

¿A tots?
Re: 7 de juny: vaga a l'ensenyament públic contra la sisena hora
06 jun 2006
Si es vol fer una cosa unitària no n'hi ha prou enviant una convocatòria!
És urgent començar un treball conjunt entre els sindicats trencadors perquè sinó no anem enlloc!
Sindicato Sindicat