Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Corrent Roja: Per qué votarem no a l'Estatut?
03 jun 2006
VOTA_NO_fotocopia.jpg
PER QUÈ VOTAREM NO

NO A L’ESTATUT?





Perquè no és veritat que el nou estatut suposarà “més despesa social�. Aquest és l’estatut de la Catalunya del capital, dels de sempre, dels rics i poderosos. Les competències i els diners els volen per als seus negocis: per seguir privatitzant l’ensenyament i la sanitat, per reduir impostos a les empreses i augmentar els seus beneficis,…

Perquè no és l’estatut de la Catalunya treballadora: no hi ha cap compromís d’un salari mínim de 1.000 euros mensuals, d’acabar amb la precarietat laboral, de prohibir les ETT’s, d’implantar les 35 hores setmanals sense reducció salarial, d’impedir els tancaments i acomiadaments massius a empreses que fins i tot tenen beneficis, d’acabar amb la discriminació de la dona, de reconeixer la igualtat de drets dels immigrants o de pensions mínimes dignes.

Perquè l’estatut no preveu cap mesura perquè el dret a un habitatge digne deixi de ser un sucós negoci en mans d’especuladors i bancs, a costa d’hipotecar-nos per tota la vida.

Perquè l’estatut tampoc no estableix un sistema d’impostos basat en el principi de que pagui més qui més té (les grans fortunes, els beneficis empresarials, els especuladors immobiliaris…), de manera que continuarem essentels assalariats els qui suportarem la major part de la càrrega fiscal.

Perquè l’estatut nega el dret que tenim els catalans i catalanes a decidir sobre el nostre futur. Som els treballadors i treballadores els qui més guanyaríem amb el reconeixement de la sobirania del poble català, una sobirania que necessitem per millorar les nostres condicions de treball i de vida (feina, habitatge, ensenyament, salut, pensions…) i perquè sigui possible una unió lliure i voluntària de pobles de l’Estat Espanyol.





correntroja ARROBA telefonica.net

www.corrienteroja.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Corrent Roja: Per qué votarem no a l'Estatut?
03 jun 2006
No a l'Estafatut!!
Re: Corrent Roja: Per qué votarem no a l'Estatut?
04 jun 2006
L'únic motiu pel qual votareu no és perque sou uns oportunistes i votant "no" creieu que tindreu més simpaties del moviments socials.

Va sisplau, que no hi ha res més ridicul que penjar dos tòpics seguits el primer sense posar el vostre nom i el segon posant-lo. Alguns us tenim vistos des de fa temps. No sou trotskistes, sou O P O R T U N I S T E S!!!!
Re: Corrent Roja: Per qué votarem no a l'Estatut?
04 jun 2006
Potser sí que és molt fàcil imposar-nos al vot afirmatiu,
amb una totalitat dels mitjans de comunicació catalans al servei de la sociovergència,
però nosaltres, com a joves que som, no podem hipotecar el futur del país
Re: Corrent Roja: Per qué votarem no a l'Estatut?
06 jun 2006
Només dos arguments
1-Corrent roja no es "trotskista" dins d'ella hi ha gent que ho som i hi ha gent que no, a la declaració de principis els principals punts son la lluita contra el govern, xl socialisme, l'autodeterminació i la republica com a mitjà per avancar-hi, pero dins d'aquesta definició hi cap un espectre molt ampli de l'esquerra no només els "trotskistes"

2-Si diem "NO", no es pas per oportunisme, des del moment de la seva creació Corrent Roja a apostat x L'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES, LA LLUITA XLS DRETS DELS TREBALLADORS X OBRIR CAMI AL SOCIALISME, L'OPOSICIO AL GOVERN, i la reoorganització de l'esquerra revolucionaria. O sigui Corrent Roja nomes esta sent consequent amb els principis que ha defensat des de la seva fundació(sino mirat els documents) o sigui ke no se a que treu cap lo de "oportunistes"

Per altra banda considero que ja esta be de sectarismes, perque no siguis d'una organització o no hi coincideixis ideologicament no vol dir que t'hagis de dedicar a criticar d'oportunistes i a rebentar, i almenys si has de criticar primer informat de que estas parlant, la critica inutil, fa mal a l'esquerra i et recordo que entre tots encara nomes som quatre gats
Re: Corrent Roja: Per qué votarem no a l'Estatut?
06 jun 2006
"prou de sectarismes", t'ho explicaré de la forma més planera que pugui:

1. Quan dic que Corrent Roja és trotskista no vull dirque tots els seus militants s'hi considerin sinó que la pràctica que ténen és trotskista.

2. Tota aquesta parafernalia de discurs la heu creat a posteriori. Doncs l'Estatut tampoc va en la direcció contrària d'aquests principis, i ho saps. El motiu principal perque dieu NO a l'estatut és pq us convé; i en el fons és legitim doncs tampoc representeu a ningú més enllà de vosaltres mateixos.

3.Ja n'hi ha prou de sectarismes i en particular de sectes espanyoles com la vostra

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more