Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
Afectats pels 'trets de Mercat Nou' presenten querella contra Securitas
02 jun 2006
La querella l’han interposada els dos ferits que van haver de ser hospitalitzats com a conseqüència de les mossegades del gos i que posteriorment van ser detinguts.

Fonts de La Burxa han pogut saber que el vigilant de seguretat denunciat ja ha estat jutjat per un altre fet similar.

A finals del passat mes d’abril es va presentar una querella contra un vigilant de seguretat i contra l’empresa “Securitas� pels fets ocorreguts en les passades festes de Sants.

Recordem que dos agents de seguretat privada van irrompre al pàrquing de Mercat Nou, recinte de les festes alternatives, amb un gos Rottweiler sense morrió que va ferir diverses persones.

Poc després els vigilants van tornar amb agents de la policia nacional, van llançar gasos lacrimògens i van disparar cinc trets, un dels quals va impactar en una columna de l’estació de metro a l’alçada de 1’80 metres.

La querella l’han interposada els dos ferits que van haver de ser hospitalitzats com a conseqüència de les mossegades del gos i que posteriorment van ser detinguts. El Centre Social de Sants s’ha presentat com a acusació popular, per tal de recolzar i donar força a la denúncia dels dos joves.

Amb la querella es pretén denunciar els responsables de l’agressió així com demanar indemnitzacions per les conseqüències de les ferides. Fonts de La Burxa han pogut saber que el vigilant de seguretat denunciat ja ha estat jutjat per un altre fet similar.

BARRI SANTS


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Afectats pels 'trets de Mercat Nou' presenten querella contra Securitas
02 jun 2006
hay dos tipos de garrulos,los segurines fachas que se creen super policias y los que lo son
Re: Afectats pels 'trets de Mercat Nou' presenten querella contra Securitas
02 jun 2006
Jo he treballat de segurata, pels calers, pero mai de la vida hauría fet això que va fer aquest malparit llençan el rottweiler sense morrió i a sobre disparant a la gent!!

El més inversemblant de tot és que detinguessin els ferits i víctimes de tot això, és clar que va ser a un barri on els moviments socials són forts i per això el poder no perd oportunitat per reprimir el barri.
Re: Afectats pels 'trets de Mercat Nou' presenten querella contra Securitas
03 jun 2006
CLAR Q SI XO DELS 150 Q hi havien tirant pedres i ampolles no dieu res, aquí la gent parla molt i ni la meitat hi ereu. Els segurates dels q parleu no portaven pistola NO INTOXIQUEU MÉS, ja que els qui porten gos tenen prohibit portar pistola. Tp parleu q els vigilants van patir talls a l'estómac i pedrades al cap ni res.
SI VOSALTRES SEMPRES SOU ELS SANTETS QUE MAI FEU RES, POBRIÇONS, TOTHOM ES FICA AMB ELLS. ANEU A PENDRE X CUL
Sindicato Sindicat