Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Vallcarca mostra la seva preocupació per la reforma urbanística en el consell de barri
02 jun 2006
>La trobada dels veïns amb els representants municipals escenifica els casos més greus de les expropiacions

El consell de barri de Vallcarca celebrat aquest dimecres al Centre dâAtenció Primària de la zona ha deixat clar lâevident preocupació dels veïns i veïnes pel procés dâexpropiació que està afectant al barri. Nombroses han estat les reclamacions per tal que el Districte pugui solucionar els casos de múltiples ciutadans que veuen com la reforma del barri ens allunyen dâun territori on han viscut durant molts anys. Els veïns, a més a més, denuncien âla degradacióâ? que pateix el barri que lâestà deixant sense serveis. Molts dels assistents a aquesta trobada coordinada pel regidor gracienc, Ricard Martínez, acompanyat de diversos consellers dâERC, PSC i ICV-EuiA, han denunciat la situació que en molts casos, les indemnitzacions no cobreixen la recerca dâaltres possibles locals comercials. En la reunió dâaquest dimecres el regidor Martínez sâha interessat en aquest sentit per la situació dels veïns i sâha compromés a què estudiarà els casos particulars perquè la reforma urbanística està afectant la vida quotidiana dâaquest barri, que fa mesos que es mobilitza contra una posició municipal que considera que âlâAjuntament vol destruir el barriâ?, segons es poden llegir en algunes pancartes en les darreres setmanes.

Notícia publicada a www.transversalweb.com

"Vallcarca, en situació límit": www.gracianet.org/transversal/vallcarca.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vallcarca mostra la seva preocupació per la reforma urbanística en el consell de barri
03 jun 2006
Aquestes reformes tal com es fan semblen incloure l'expulsió dels seus habitants, sembla que la reforma de barris com el de Vallcarca passi també per la deportació dels seus habitants.

Que l'ajutament deixi degradar-se el barri, deixant-lo sense serveis, està clar que només te una intenció. Expulsar-se els seus habitants.

Perque la reforma de Vallcarca passa, com ja és habitual, per operacions immobiliaries milionaries on es construeixen apartaments de luxe basades en els edificis dels habitants del barri.

Així que primer cal desfer-se'n i per això deixen morir el barri.

Perque després el podràn ressuscitar i fer molts calers.
Sindicat