Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
El partit de Boadella enganxa cartells aquesta nit a les 12 a la plaça Urquinaona
01 jun 2006
El partit de Boadella actuarà aquesta nit a les 12 a la plaça Urquinaona, on tenen el seu local, engaxant cartells per la zona del centre.
Informem de que el partit espanyolista de Boadella comença avui per la nit la seva campanya electoral contra el nou estatut.

Respectem la democràcia i deixem-los fer.

Més informació a

www.CiutadansLliures.com
Mira també:
http://www.CiutadansLliures.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El partit de Boadella enganxa cartells aquesta nit a les 12 a la plaça Urquinaona
01 jun 2006
Esta demanant, està suplicant, que algú vagi allà a insultar una mica aquesta colla d'espanyolistes per tenir l'excusa de sortir una miqueta al telenotícies.ELS BOADELLA BOYS ES CONTRADIUEN (UN COP MÉS)

Llegeixo atentament les raons del rebuig dels Boadella Boys a la reforma de l'Estatut que els catalans votarem el 18 de juny. Males raons, en general. Però el que més m'ha sorprés és l'últim punt, on es diu:

25- Que succeirà si els catalans votaem NO a aquest projecte? Si el resultat del referèndum és un NO, l'endemà de la cita electoral continuarà vigent l'Estatut de tots, el del consens de 1979, un text que ha proporcionat als ciutadans de Catalunya els millors anys democràtics de la seva història.

Què? El període entre 1979 i el 2006 són "els millors anys democràtics de la Història de Catalunya"? Els anys de Pujol i del tripartit? Que no se suposava que durant tot aquest temps s'havia fet amb la llengua castellana "lo mismo que el catalán con Franco"? Que no se suposava que s'havia "perseguit" els intel·lectuals espanyolistes estil Espada, Boadella...? Què no s'havia constituït durant tots aquests anys una "dictadura nacionalista"? Com és que, de cop i volta, els anys del pujolisme i del tripartit es converteixen en els millors anys democràtics de la Història de Catalunya? Com és que un text que defineix el català com a llengua "pròpia" de Catalunya es converteix de cop i volta en sant de la devoció dels "Boadella Boys"?

Cada vegada els entenc menys, aquests "Boys"...

Mites i realitats sobre Boadella & cia

Re: El partit de Boadella enganxa cartells aquesta nit a les 12 a la plaça Urquinaona
01 jun 2006
Aquesta gent es fa publicitat però demanen que no li tirin pedres? son macus :) magraden els seus "polos" burberrys i tan ben pentinadets tota la familia :)

entranyables...

PALLISA A LES 24:00 PLÇ URQUINAONA, CRIDA POPULAR

SALUT
Re: El partit de Boadella enganxa cartells aquesta nit a les 12 a la plaça Urquinaona
01 jun 2006
Haig de reconèixer que em cauen un xic malament, aquesta gent. Es diuen NO-nacionalistes i el seu nazionalisme pro ejpañol fot fàstic.
va no vull dir-ne res més. Serien insults, i no ho comparteixo. És millor oblidar-los..Són quatre gats!!

www.guinarda.com
Re: El partit de Boadella enganxa cartells aquesta nit a les 12 a la plaça Urquinaona
01 jun 2006
Ostres... Jo treballo per allà!

Demà al matí arrencare tots els cartells que vegi!
Anéu a prendre pel cul
02 jun 2006
FORA FEIXISTES (nacional-socialistes) d'Indymedia Barcelona.
Anéu al Racó Català...
Sindicat