Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : mitjans i manipulació
País Valencià: exigeixen conèixer el cost real de la visita de Ratzinger
01 jun 2006
La campanya Jo no t’espere considera imprescindible que les administracions públiques facen públic el cost que està suposant l’organització dels actes del Encontre Mundial de las Famílies i la visita de Benet XVI a València. Des de Jo no t’espere recorden que es tracta de recursos públics, de diners de tots i totes que mereixen un ús auster i transparent, elements que fins ara están absents en la gestió de l’esdeveniment, especialment quan s’afirma que se gastará lo que haga falta o que no se va reparar en gastos.

Així mateix consideren que no és acceptable que quan hi ha tantes carències socials urgents per a molts col·lectius de les nostres ciutats s’estiga fent apologia de la despesa en la visita de Benet XVI i l’Encontre Mundial de las Famílies.

Els promotors de la campanya consideren molt curiosa l’afirmació de l’arquebisbe de València, Agustín García-Gasco, indicant que en estos momentos no tenia informació "de todo lo que va gastándose" en l’organizatció de l’eedeveniment perque todavía no se ha pagado nada.

Des de No t'esperem es mostren alegres pel fet que per fi la senyora Barberà reconega que no és unànim el suport a la visita del Papa. Ella afirma que la mayoría de los valencianos y valencianas están emocionados y apoyan la visita del Papa.

Des de la plataforma posen en dubte que eixe sentiment siga tan majoritari, pel discurs retrògrad del Vaticà i per l’ostentació dels preparatius de la visita, però saluden que l’alcaldessa haja abandonat la idea de que tots i totes estiguem recolzant, estiguem esperant al Papa.

Finalment, qüalifiquen de desgavell que quan un usuari/ària crida al 012, el teléfon d’informació de la Generalitat Valenciana, la primera informació que s’ofereix a tothom siga sobre l’Encontre Mundial de las Famílies i fins i tot es puga fer la inscripció des de la mateixa Generalitat.

Una vegada més, apunten- s’estan confonent els termes i les institucions públiques, els poders públics en mans del Partit Popular es posen al servei d’uns actes que ni responen a l’interés general i, a més a més, serveixen per a difondre un missatge estigmatitzador i discriminatori.



Jo no t'espere


This work is in the public domain

Comentaris

Re: País Valencià: exigeixen conèixer el cost real de la visita de Ratzinger
02 jun 2006
a valencia hi ha molt d malestar. ahir anae amb un taxi i varem tindre una conversació molt interesant. per eixample el tio em contae q les obres del nou hospital estan paralitzaes des d fa mesos pq no hi ha presupost per a l'aire acondicionat.
pero per al papa si q'hi han perres.
tambe em contae q, com el govern te les arqes vuides, des d fa un parell d setmanes les grues van a saco. q els taxistes no paren d portar gent a recullir el seu cotxe. q el triple d lo normal.
aixo es per a poder pagar l'altar q es fa per al papa.
tambe es curios q deixan acampar per primera volta al riu. mai s'ha donat permis per a fer una cosa aixina.
tambe es molt fort la paralitzacio d tot el centre d valencia (ja han tallat un pont).
jo ahir vaig comprar ja una pancarta "jo no t'espere" a ca revolta (C/ santa teresa, 10).
tambe son engalanant les arees per on pasara el papa (faroles i tal). naturalment es a barris d pasta. el papa no anira a barris pobres i marginals, no siga q es taqe.
i mil coses mes.
jo no solament no l'espere, si no q no el vull a la ciutat!!!
Sindicato Sindicat