Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: ecologia
[Recordatori]3a Ciclonudista mundial!10 juny
31 mai 2006
Día d'acció global!
3ª Manifestació ciclonudista mundial

SABADO 10 JUNIO 2006

¡¡CALLE Y LIBERTAD!!
¡DESNUDOS ANTE EL TRAFICO! ¡JUSTICIA EN LAS CALLES!
3ª Manifestació
Ciclonudista Mundial
10 Juny 2006

La Coordinadora de Col·lectius Ciclonudistes (CCC) de Aragó clama a realitzar manifestacions ciclonudistes en ciutats d´arreu del món, el 10 Juny de 2006.

"Despullats davant el tràfic, Justicia als carrers! "

Justicia als carrers, això és el que demanem amb ferma convicció i de debò, però a la vegada amb simpatia i passant una bona estona. Els cotxes ens imposen la seva llei: velocitat, prepotencia, "malos humos" i violència. Per això al desplaçar-nos en bicicleta cada dia per la ciutat, convertim la nostra mobilitat en un acte de desobediència cotidia. I si a més, ens manifestem en bicicleta i despullats convertim la desobediència en una protesta ejemplar.

Denunciem que els nostres carrers han estat segrestrats pels cotxes privats que colapsen les ciutats degenerant a llocs hostils i perillosos. El cotxe mata i la seva impunitat ens escandalitza. Si això es cuestiona, masa interes de les multinacionals belicistas del petroli i del automòbil estan jugant. Propossem un model de ciutat on les persones recuperin el seu espai, on es redueixi les necesitats de desplaçament y s´aposti pel peatò i pels medis de transports menys contaminants i més eficaç.

Per què en bicicleta? La bicicleta es un medi de transport urbà solvent, saludable, ecològic i divertit. És una icona, un símbol de llibertat i un transport pràctic de transformació social. No paga tributs, no consumeix petroli, no col·labora amb el desenvolupament destructor ni amb la guerra global, proporciona autonomia i salut.

Per què despullats? perquè ens sentim despullats davant el tràfic per la falta de respecte dels conductors i de la desídia dels governants. Amb el nostre nu fem visible la fragilitat de la nostre "carrocerias" (el nostre cos).A mes, mostrem el nostre cos amb naturalitat, trencant la pudor, desmuntant tabus respecte al nostre físic imposat per la moda i la avarícia de la industria transnacional tèxtil. En definitiva, ens afrontem al tràfic urbà amb el cos despullat sobre la bicicleta amb la millor forma de afendre la nostra dignitat i de viure la lluita social.

Llibera la ment i el cos! Gaudeix de un passeig únic pel centre de la ciutat! Apuntat a la transgressió, a la irreverencia i no demanis permís! Visca els indis metropolitans! Abaix la roba i adalt la bici! Crema el cotxe!Llarga vida a la CCC!
Justicia als carrers!

més info a www.ciclonudista.net

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more