Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
2, 3, i 4 de juny, trobada de dones 2006
30 mai 2006
Presentem la Trobada âLes Dones Sabem Fer i Fem saberâ? on desitgem fer palesa la força i la capacitat transformadora que tenen les nostres relacions i les nostres pràctiques polítiques. Mostrarem la nostra història i el nostre compromís amb la no violència i la sostenibilitat de la vida. Volem fer ben visible el camí que hem recorregut i desitgem construir, entre totes, noves pràctiques i elaborar noves idees per repensar i transformar el món.

LES DONES SABEM FER I FEM SABER

Lâany 2006 farà 30 anys que el moviment feminista a Catalunya va expressar de forma col·lectiva la seva voluntat política de canviar el món. També en farà 10 de la celebració de les Jornades â20 anys de Feminisme a Catalunyaâ?, on vam experimentar la riquesa de la nostra diversitat.

Aquest cap de setmana celebrarem la Trobada de Dones on compartirem un temps intens i un espai per viure i intercanviar experiències i coneixements que posaran de manifest les pràctiques i les relacions feministes.

Sota el lema âLes Dones Sabem Fer i Fem saberâ? tindran cabuda temes tan diversos com: sostenibilitat, treballs, salut, migració, política de les dones, lesbianisme, cura, diversitat, llibertat, creativitat, sentiments, art i literatura, noves tecnologies, violència contra les dones, coeducació, ciència, reivindicació, autoritat, memòria, pensament, futur... i tots el que vulgueu proposar. TOT ÃS POSSIBLE.


tota la informació completa de la trobada
http://www.xarxafeminista.org/trobada2006/
com arribar-hi:
http://www.xarxafeminista.org/trobada2006/6.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 2, 3, i 4 de juny, trobada de dones 2006
30 mai 2006
sou unes sexistes

i feu ben poc per lluitar i denunciar la societat patriarcal.

Les feministes de Catalunya i Espanya tenen encara molt per recorrer per arribar al nivell de grups feministes del nord d'Europa.

Actualment gairebé son tot homes els qui lluiten contra la societat patriarcal a Espanya i Catalunya.

l'únic que voleu es una part del pastís.

També distorsioneu l'historia. Per exemple, centreu l'atenció en que s'ha ocultat el paper de moltes dones pel fet de ser dones, quan en realitat l'intenció era controlar a homes i a dones i establir cúpules de poder i exercir el control social. Un exemple molt de moda es el paper de maria magdalena.

Quan fareu un homenatge a les feministes d'Espanya, quan fareu un homentatge a las "mujeres libres" ?.

Perqué només es consideren a molts llibres dels drets de la dona, la lluita pels drets a partir de finals de la dictadura.

Perqué no es parla de les presons? perqué no es parla de com es feien i es fan servir les presons per treure del mig les dones que molesten.

Perque no tracteu el tema de la transexualitat i el problema de la transexualitat, i el gènere com a identitat ?
Re: 2, 3, i 4 de juny, trobada de dones 2006
30 mai 2006
per què sempre repetiu els mateix padrons que ja han demostrat que no són productius?

per què "les dones" (més ben dit, un grup de dones) voleu fer ghettos y societats de noies sexistes?
Re: 2, 3, i 4 de juny, trobada de dones 2006
30 mai 2006
perquè en aquests dos ultims comentaris dieu tantes tonteries?
Re: 2, 3, i 4 de juny, trobada de dones 2006
30 mai 2006
a mi no em sembla que diguin tantes tonteries.
El que està clar és que argumenten més que tu.
salut.
Re: 2, 3, i 4 de juny, trobada de dones 2006
30 mai 2006
Perquè us capfiqueu en maniqueismes com "dones per la igualtat" vs "dones per la diferencia", que només fan que amagar visions mes profundes de la realitat de la dona, de l'home i de la societat on viuen?.

Perquè amageu moltes vegades intencionadament l'androginia i les "noves masculinitats"?

Perquè a molts llibres sobre violencia de gènere, apareix de forma incongruent el considerar l'home com a culpable per mantenir una societat patriarcal que genera tant a homes com a dones masclistes?.
Re: 2, 3, i 4 de juny, trobada de dones 2006
01 jun 2006
En aquesta trobada i poden anar els homes? o és discriminatori? Què passaria si es fés una "trobada d'homes" ? no creieu que saltaria gent acusantlos de masclistes?
a on?
02 jun 2006
A on es fa la trobada...adreça????
No hjo veig enlloc..
Re: 2, 3, i 4 de juny, trobada de dones 2006
03 jun 2006
Les autoanomenades feministes que organitzeu la trobada us heu descuidat de dir, a la vostra pàgina, que a la trobada no hi poden anar homes, tot i que, en un gran gest d'obertura, hi deixeu participar a les lesbianes.
No hi estic gens d'acord, perquè per ser feminista no cal ser dona, perquè això és discriminació t'ho miris com t'ho miris, perquè la fi no justifica MAI els mitjans... Dieu que sabeu fer, fantàstic, però a qui dieu que ho feu saber? Crec que els primers destinataris del missatge feminista haurien de ser, precisament, els homes, perquè perquè sabessin que l'enemic no són ells, sinó el masclisme que alguns porten a dins i del qual se'n poden desempallegar.
Realment crec que el gènere femení (que no sexe femení, ei!) té, per tradició cultural de mil·lenis, una visió de les coses diferent de la visió del gènere masculí. Crec que la societat considera, com a general, la visió masculina, i marca com "l'altra" la visió femenina. Crec que cal que les dones donin a conèixer els seus propis criteris a la societat, que siguin criteris positius i que llavors tota la societat decideixi adoptar-los. Resumint, que la societat és masculina, i fins que no sigui també femenina, no serà humana (això ho deia algú important, crec).
O també: el contrari del patriarcat no és el matriarcat sinó la fraternitat (això ho deia la Sinnead O'Connor). Llavors, com carai penseu aconseguir això, si no deixeu que els homes se n'adonin???
Sindicat