Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
trobada de dones 2006. Eixos i programa de la trobada
29 mai 2006
Aquest cap de setmana hi ha la trobada de dones 2006.
Aquí teniu els eixos de la trobada i el link al programa complet:

La Trobada es planteja al voltant de 3 grans eixos:

* GENEALOGIA EN FEMENI. Història, Memòria, Relació i Transformació

En aquest eix volem reconèixer i reflexionar sobre el nostre passat com a un element central que explica el nostre avui. En un extrem de l’eix hi situem el reconeixement del nostre passat, de la memòria i de les aportacions de les dones en tots els camps. I a l’altre extrem, la diversitat, la interculturalitat, la diferència i la pluralitat i totes les pràctiques de relació noves i creatives, que ja estem vivim a molts indrets i que volem estendre i compartir.

+Tot l'eix

* VIOLÈNCIA I LLIBERTAT

La violència contra les dones atempta contra el principi de la llibertat femenina; per això, “violència� i “llibertat� són els dos extrems d´aquest eix. Entre les situacions de les dones objectes de la violència i les de les dones subjectes de la llibertat, que són els dos pols que delimiten aquest eix, es pot tractar tota una série de temes i aspectes que, d´alguna manera, s´ordenen en una seqüència gradual des de l´anàlisi i la denúncia dels diferents tipus de violència fins a l´esperança i vivència de la llibertat femenina, passant per les diverses discriminacions, les lleis, els recursos, l´autonomia, l´emancipació, l´alliberament…

+Tot l'eix

* SOSTENIBILITAT

Les dones i la sostenibilitat ha estat un dels tres eixos triats per tal d’articular els nostres debats i la nostra participació durant la Gran Trobada de Dones del 2006.

Per sostenibilitat entenem la relació harmònica entre humanitat i natura; i entre nosaltres, humanes i humans. Quan parlem de sostenibilitat ens referim no solament a la possibilitat de fer continuar la vida sinó també que aquesta vida tingui una bona qualitat. La sostenibilitat afegeix valor a la vida, i les dones, amb el nostre esforç hem estat i som les principals garants d’aquest valor.

+Tot l'eix


http://www.xarxafeminista.org/trobada2006/docs/programa+cuadernillo.pdf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: trobada de dones 2006. Eixos i programa de la trobada
30 mai 2006
per què sempre repetiu els mateix padrons que ja han demostrat que no són productius?

per què "les dones" (més ben dit, un grup de dones) voleu fer ghettos y societats de noies sexistes?
Sindicato Sindicat