Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : especulació i okupació
Han quemado el CSOA La Ramona
29 mai 2006
La noche entre el sábado y el domingo el CSOA La Ramona, ardió. No hubo daños personales, pero no quedo ni tan siquiera el techo, ni el escenario, ni las sillas... nada de nada. Ante este ataque indiscrinado contra la disidencia, la asamblea ha escrito el siguiente manifiesto.
COMUNICAT CONTRA EL ATENTAT NEONAZI


Ayer por la noche, hacia la 1 de la madrugada, la Ramona ha empezado a arder. El incendio ha sido provocado, un atentado contra el derecho a pedir un mundo mas justo.


Todo parece indicar que es un ataque neonazi. No es la primera vez que estos grupos atacan tanto a nuestro proyecto como a una nuestra integridad física. Es hora de que las autoridades tomen cartas en el asunto, ya que constatamos que los responsables de estas agresiones actuan con total impunidad.


Todos somos conscientes del peso que ha tenido la Ramona en Cerdanyola, nunca, al menos en la ultima década una casa ocupada, un centro social autogestionado ha tenido tanta duración y éxito. El CSOA la Ramona ha puesto su granito de arena en el tejido social de este pueblo, a dejado claro junto a muchos otros que no todos estamos de acuerdo con el sistema establecido. La ocupación del centro social y otros espacios han sido respuestas a este injusto sistema. Hemos demostrado que se puede crear una alternativa al margen del capitalismo.


Este ataque de carácter fascista ha eliminado el edificio donde llevamos a cabo nuestros proyectos, pero si pretendían pararnos, desmoralizarnos o quitarnos la esperanza e ilusión no lo han conseguido, muy a pesar suyo seguimos en pie.


Un ataque de este tipo no nos nublará la vista ante las necesidades de este pueblo, las llamas de esta noche no nos han cegado. Las razones que nos impulsaron a ocupar el espacio de la Ramona, nos empujan hoy a seguir trabajando por nuestros sueños y ha creer en ellos con mas ganas que nunca .


EL QUIEN SIEMBRA EL ODIO, RECOGE LA RABIA!

CONVIRTAMOS NUESTRA RABIA EN ILUSIÓN!


LA RAMONA SIGUE EN PIE!!




mas información y fotos en la web. La intentaremos ir actualizando.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Han quemado el CSOA La Ramona
29 mai 2006
Aquesta colla de rates estan jugant molt fort.

Tota la meva solidaritat cap als i a les lluitadores afectades per la violència reaccionària.
Re: Han quemado el CSOA La Ramona
29 mai 2006
Mucho animo desde sants a la peña de la ramona. Cerdanyola esta llena de cerdos, pero tambien de espacios vacios con los que dar continuidad al proyecto. Mucho animo y a continuar!! La mejor respuesta que podemos dar a esta gente es continuar y demostrar que sus ataques no pueden acabar con nuestros proyectos. Eso y abrirles la cabeza.
Re: Han quemado el CSOA La Ramona
29 mai 2006
Sóc veï de Cerdanyola, crec que la resposta no s'hauria de limitar a una mani (en la que desgraciadament només hi seran els quatre gats de sempre)i a sentir com l'alcalde ens recita el conte aquell dels "fets puntuals" i que "no cal fer alarmisme".

S'ha de contestar a aquesta gentussa. I mentre a Cerdanyola no hi hagi predisposició per plantar-los cara, res canviarà. Vosaltres seguireu okupant, i seguirem amb més "fets puntuals" i "baralles entre radicals".

Companys, reflexionem.
Re: Han quemado el CSOA La Ramona
29 mai 2006
gent,sobretot s'ha de tenir el cap ben fred i continuar amb el projecte iniciat, que prou positiu ha sigut fins ara per al poble. No caure en el proteccionisme polìtic de sempre ( ells no faran res per un moviment que trenca el seu joc, i de ben segur que mes d'un politiquillo estarà ben content ). No s'ha de deixar cap front descobert, però l'autorganització popular i la feina a llarg termini, son el camí.
Llarga vida al moviment popular de Cerdanyola!!
Re: Han quemado el CSOA La Ramona
29 mai 2006
HAN SIDO LOS DE LA F.N.S (FRENTE NACIONAL SOCIALISTA)
EL MISMO SABADO QUEDARON EN SANT FELIU, ORGANIZABAN UNA PARRILLADA, KREEIS KE JUNTANDOSE LOS PEORES CERDOS DE BCN , GERONA...(PAKO,POTRO,FUCKER ETYC...)NO VAN A ACTUAR?

ESTOY SEGURO QUE FUERON ELLOS MISMOS QUIEN QUEMARON LA CASA

HIJOS DE PUTA!!
Re: Han quemado el CSOA La Ramona
30 mai 2006
Tot el soport des de Terrassa. Amunt aquesta Cerdanyola alegre i combativa!!
Han cremat el CSOA La Ramona
30 mai 2006
Han cremat el CSOA La Ramona
x CSOA La Ramona



La nit del dissabte al diumenge el CSOA La Ramona (a Cerdanyola del Vallès, Països Catalans) va cremar. Tot sembla indicar que és un atac neonazi. Tots som conscients del pes que ha tingut la Ramona en Cerdanyola. Mai, almenys en la ultima dècada una casa ocupada, un centre social autogestionat ha tingut tanta durada i èxit

Comunicat de l'assemblea, mes informació i fotos en www.csolaramona.org



COMUNICAT CONTRA EL ATENTAT NEONAZI

Ahir a la nit, cap a la 1 de la matinada, la Ramona ha començat a cremar. L'incendi ha estat provocat, un atemptat contra el dret a demanar un món mes just.

Tot sembla indicar que és un atac neonazi. No és la primera vegada que aquests grups ataquen tant al nostre projecte com a una nostra integritat física. És hora que les autoritats prenguin cartes en l'assumpte, ja que vam constatar que els responsables d'aquestes agressions actuen amb total impunitat.

Tots som conscients del pes que ha tingut la Ramona en Cerdanyola. Mai, almenys en la ultima dècada una casa ocupada, un centre social autogestionat ha tingut tanta durada i èxit. El CSOA la Ramona ha posat el seu òbol en el teixit social d'aquest poble, a deixat clar al costat de molts altres que no tots estem d'acord amb el sistema establert. L'ocupació del centre social i altres espais han estat respostes a aquest injust sistema. Hem demostrat que es pot crear una alternativa al marge del capitalisme.

Aquest atac de caràcter feixista ha eliminat l'edifici on vam portar a terme els nostres projectes, però si pretenien parar-nos, desmoralitzar-nos o llevar-nos l'esperança i il·lusió no ho han aconseguit, molt a pesar seu seguirem en peu.

Un atac d'aquest tipus no ens ennuvolarà la vista davant les necessitats d'aquest poble, les flames d'aquesta nit no ens han encegat. Les raons que ens van impulsar a ocupar l'espai de la Ramona, ens empenyen avui a seguir treballant pels nostres somnis i ha creure en ells amb mes ganes que mai.



EL QUI SEMBRA L'ODI, RECULL LA RÀBIA!
CONVERTIM LA NOSTRA RÀBIA EN IL·LUSIÓ!
LA RAMONA SEGUEIX EN PEU!!
Re: Han quemado el CSOA La Ramona
30 mai 2006
SABEIS KIEN AN SIDO,Y NO VAIS A HACER NADA?
NO SEAMOS KOBARDES, A POR ESOS HIJOS DE PUTA,NOSOTROS SOMOS MUCHOS MAS, ACABEMOS CON ESA ESKORIA DE UNA VEZ

ANTINAZIS MANDAN! NAZIS MAMAN!!
Re: Han quemado el CSOA La Ramona
31 mai 2006
i como estas tant seguro???nos puedes dar mas razones??todo en su momento,a cada cerdo le llega su san martin!! Xd puedes dar direcciones?fotos?mas info

Salut i revolución!!!
Sindicat Terrassa