Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
III acampada d'acció social de Montcortés
29 mai 2006
cartellmoncortesfinal.jpg
MONCORTESEXTERIOR.jpg
MONCORTESINTERIOR.jpg
III ACAMPADA D’ACCIÓ SOCIAL A MONTCORTÉS


DIVENDRES 30 DE JUNY

19h.- Inauguració de l’exposició 100 cartells originals de la Guerra Civil, a càrrec del sociòleg Ramon Usall, a l’Ajuntament de Gerri de la Sal.

22.30h.- Cinema a la fresca.



DISSABTE 1 DE JULIOL

10h.- Trobada de secretaries d’Acció Social de CGT de Catalunya.

12h.- Taula rodona sobre Memoria Històrica amb Manel Perona (ARMH); Rosa Torà (Amical Mathausen); Algú del Maquis; Pep Cruanyes (Comissió Dignitat) i un del Pallars.

14h.- dinar lliure

16.30h.- Taula rodona sobre La lluita contra l’especulació urbanística ahir i avui amb algú de l’Oficina de l’Okupació; CSO La Maret (Girona), CSO La Gàbia (Lleida), Can Cionzillas (Pallars); CSO La Fura (Tàrrega); CSO Can Vies (BCN), CSO La Makabra (BCN), can Kork (Terrassa), Can Masdeu (BCN).

19h.- Tallers simultanis: Taller de Plantes Medicinals i Taller de Txalaparta (substituible per Malabars si fallen els primers).

23h.- Concert a càrrec de Jose Merino i/o ------ (dos cantautors de BCN, versions de Sílvio Rodriguez, rumba, etc i el segon d’Ovidi Montllor, etc).


DIUMENGE 2 DE JULIOL

12h.- Xerrada sobre Projectes de solidaritat obrera internacionalista, més enllà de la cooperació: el cas de Guatemala; a càrrec de COISOLA.

15h.- Dinar popular (enguany cassola de tros a càrrec de l’Amàlia).


A més durant tot el cap de setmana: estenedor de revistes; exposició a Gerri de la Sal i exposició de la Lluita de SEAT a la cafeteria.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: III acampada d'acció social de Montcortés
29 mai 2006
PROGRAMA DEFINITIU AL CARTELL/TRIPTICS
Sindicato Sindicat