Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
estatutjosi.cat = PSC! (demostrat per Vicent Partal)
26 mai 2006
La web de la Plataforma pel S? és en el mateix ordinador o en els mateixos ordinadors on hi ha la web de la plataforma "Estatut Jo sí" hi ha també totes les webs vinculades al partit socialista o a les institucions tradicionalment controlades pels socialistes i cap web que no forme part d'aquesta definició.
La web de la Plataforma pel SÍ és en el mateix servidor hi ha també totes les webs vinculades al PSC o a les institucions tradicionalment controlades pel PSC i cap web que no formi part d'aquesta definició.

L'adreça IP d'estatutjosi.cat és 213.27.152.18

Aleshores si mirem les adreces IP (diguem-ne les matrícules) consecutives a la que correspon a la Plataforma (tècnicament les adreces IP que són del mateix rang i estan gestionades per la mateixa gent) resulta que els veïns que hi ha en l'ordinador o els ordinadors on hi ha la web de la campanya pel Sí són ben suggerents:

Per exemple:
Acabada en 13 hi ha la mateixa Lavinia (és a dir que si escriviu l'adreça 213.27.152.13 apareix Lavinia, empresa que ha fet la web)
Acabada en 17 hi ha l'Enric Sopena amb elplural.org
Acabada en 18 hi ha la campanya Estatut Jo sí .
Acabada en 20 hi ha el diari del PSC.
Acabada en 36 hi ha l'agenda cultural de l'Ajuntament de Barcelona
Acabada en 38 hi ha la web central del PSC
Acabada en 40 hi ha la web de La Malla (Diputació de Barcelona)
Acabada en 42 hi ha radiocatalana.com , una web que no coneixia i que clarament és pròxima als socialistes vist els titulars que posa i la publicitat que té
Acabada en 44 hi ha la web de la Televisió de Castella-La Manxa
Acabada en 46 hi ha, de nou, la web del PSC
Acabada en 47 hi ha un consorci de diverses universitats l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona
Acabada en 49 hi ha COM Ràdio
Acabada en 53 torna a ser el PSC
Acabada en 54 hi ha el correu de La Malla (Diputació de Barcelona)

Aquestes són les adreces que ha pogut descobrir i relacionar en un plis-plas en Vicenç Partal, director de Vilaweb.

I I la persona que sol·licita el domini de la web és Dídac Boza, director de la revista del PSC.

(Extret del Blog intermitent de Vicent Partal: http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/38)

Si ho voleu veure vosaltres mateixos, aquí en teniu la prova:

...i alehoop, surt la llista dels webs hostatjats i llavors t'adones de qui hi ha al darrere.

Salut,
jORDi ;)

Mira també:
http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/38

This work is in the public domain

Comentaris

Re: estatutjosi.cat = PSC! (demostrat per Vicent Partal)
26 mai 2006
En aquest telèfon t'expliquen que la web de l'associació no té res a veure amb el PSC.
Ja veureu quins arguments més bons. Diuen que Catalunya Ràdio també està allotjada en aquest servidor. Truqueu i proveu, és força interessant la conversa la veritat.
93 183 48 80
Re: estatutjosi.cat = PSC! (demostrat per Vicent Partal)
26 mai 2006
Aquestes treballadors que defensen el no a l'estatut tenen molt de temps entre per estar-se davant de l'ordinador fent coses utilíssimes per a la millora de les condicions de vida del poble català.

Juas juas, Visca Sí a l'Estatut i sí a un govern d'esquerres a Catalunya.
Re: estatutjosi.cat = PSC! (demostrat per Vicent Partal)
26 mai 2006
va un i diu "un govern d'esquerres, tito...y el tío se queda tant ample"

sou divertits
Re: estatutjosi.cat = PSC! (demostrat per Vicent Partal)
26 mai 2006
Amb la plataforma pel si a lâEstatut retallat sembla que hagin trepitjat merda. Són tan desgraciats (això del si fa tan poca gràcia!) que fins i tot des de la distància ideològica més total no puc deixar dâacompanyar-los en el sentiment. Ãs que no paren de passar-los desgràcies, carai!:


1.- Primer va haver de retardar la presentació perquè els falten signatures. Això en un país on tothom sâenfada si no és âsotasignantâ?.

2.- Després van posar de cap de colla la Directora General del Liceu que, com tothom sap, és una institució molt apreciada per la classe proletària. Per cert, la senyora venia de convertir Edicions 62 en un solar i dâarruïnar moralment uns quants escriptors catalans amb una gestió "indescriptible" per lamentable.

3.- No prou contents amb la qualité dels associats fan âmobbingâ? a en Joan Laporta per implicar-hi algú del Barça i seân porten un moc com nâhi ha pocs.

4.- Finalment, Vicent Partal descobreix que el web âindependentâ? proestatutari, i el muntatge de tot plegat, prové de Lavínia Tv que és la productora audivisual sociata i conegut niu de problemes financers i fiscals, per dir-ho suau..


Tot plegat un desori. La Rochefoucault (traduït lâany 1990 per un tal Alcoberro a lâEditorial El Llamp, que ara és nom de bloc) ja ho va dir al segle XVII i em sembla que el seu savi consell seia bo que el recordessin els de la "plataforma pel si": Hi guanyaríem més deixant-nos veure tal com som que intentant aparentar el que no som. I la veritat; a mi alguns amics partidaris del si a la retallada, seâm farien força més simpàtics si diguessin la veritat: ¡que, caram!, han de conservar la subvenció, el xollet, la tertulieta radiofònica, etc! La necessiten per viure i això no és cap delicte. Explicar-ho desacomplexadament en públic seria un detall que els humanitzaria molt.


Per defensar el càrrec de la senyora aquesta del Liceu, les conferències a lâInstituto de España dâalgun professor dâestètica o el iot de les vacances mallorquines dâun contertulià de Catalunya Ràdio potser encara podríem repensar-nos-ho i votar que si. Total alguns són amics i fins i tot companys de pupitre a classe de batxillerat. Però el problema és que per comptes de dir-nos la veritat (mira nano, he de pagar el divorci de la Laura i si em treuen la tertúlia les passaré magres!) pretenen estar moguts per principis morals, per conviccions profundes i per sàvies âidees al voltant deâ?. Perquè defensar lâindefensable per convicció a hores dâara no sâho empassa ningú.
Re: estatutjosi.cat = PSC! (demostrat per Vicent Partal)
26 mai 2006
Molt bé Toni, a veure si el subnormal de més amunt que parla de governs d'esquerres fa alguna cosa útil com deixar de txupar subbvencions i diners públics per dir les tonteries que diu i defemnsar el que digui la secta que li administra.

PD:llàstima que no es poden veure les cares a internet, riuriem tant
Re: estatutjosi.cat = PSC! (demostrat per Vicent Partal)
26 mai 2006
En castellano en www.kaosenlared.net
Re: estatutjosi.cat = PSC! (demostrat per Vicent Partal)
29 mai 2006
Sí que té un nom: estatut de Núria, estatut de Sau i estatut de Madrid.
Sindicato Sindicat