Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Vidal-Quadras defensa "que detrás del Estatut está ETA".
25 mai 2006
Vidal-Quadras defensa "que detrás del Estatut está ETA". L'eurodiputat del PP Aleix Vidal-Quadras ha manifestat que "detrás del Estatut está ETA" en el marc d'una conferència organitzada per la ULD a la facultat de dret de la UB que s'ha desenvolupat sense incidents. Vidal-Quadras també ha titllat el projecte estatutari de "populismo infecto que acabará en diez años con la economía catalana" i ha declarat que "la societat catalana está enferma y en decadencia" pel fet "de aceptar" la campanya del PSC pel referèndum del 18 de juny. L'eurodiputat, que ha estat rebut al crit de Nos gustan los valientes, Alejo presidente, ha defensat que "si la gente leyera y entendiera el Estatut no lo aprobaría ni Puigcercós" i ha demanat al PP que "deje de hacer oposición para pasar a la mobilización". [Sense comentaris] [Comentar]
Noticias_imagen_29306.jpe
Noticias_imagen_29316.jpe
< xerrada organitzada per ULD de la UB >

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vidal-Quadras defensa "que detrás del Estatut está ETA".
25 mai 2006
Boicot independentista contra un acte de Ciutadans de Catalunya. Un grup d'independentistes ha boicotejat una xerrada crítica amb el nou Estatut de Catalunya a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en la qual anaven a participar membres del corrent del PSC Socialistes en Positiu i de Ciutadans de Catalunya. Només un dels conferenciants ha pogut pronunciar la seva xerrada. L'acte estava convocat a les 12 hores a l'aula 10 de la facultat de Ciències Polítiques de la UAB. Quan els conferenciants es dirigirien cap a aquesta sala, s'han trobat amb pintades com "Fora feixistes" o "Fora Ciutadans de Catalunya de la UAB" als passadissos pròxims a l'aula, i el personal els ha aconsellat canviar la conferència de lloc.
Re: Vidal-Quadras defensa "que detrás del Estatut está ETA".
25 mai 2006
Ciutadans de Catalunya condena el boicot producido durante una conferencia crítica con el Estatut en la Universidad Autónoma de
Barcelona.

La conferencia sobre el nuevo Estatuto titulada "¿Es posible votar S� desde la izquierda?" organizada este jueves, 25 de mayo en la UAB y en la que participaban Pedro Gómez (de la corriente Socialistas en Positivo), Joaquim María Molins (catedrático de Ciencia Política de la UAB) y �ngel de la Fuente (investigador del CSIC y miembro de Ciutadans de Catalunya) ha sufrido el boicot de un grupo de radicales nacionalistas catalanes.

La conferencia estaba prevista a las 12.00 horas en la Facultad de Ciencias Políticas de la UAB, pero los tres ponentes tuvieron que trasladarse finalmente al salón de actos del Rectorado, alertados por el personal de seguridad de la Universidad de que ya a las 11.30 horas habían aparecido más de medio centenar de nacionalistas catalanes ataviados con parafernalia falangista y banderas preconstitucionales, así como pintadas en el aula y en las paredes de la facultad en las que se podía leer "Ciutadans de Catalunya fora de la UAB" o "Ciutadans de Catalunya proulerrouxistas". Los boicoteadores impideron a los conferenciantes hablar durante media hora, llamándoles "fascistas" y profiriendo a modo de burla cánticos franquistas.

Las agresiones que sufren asociaciones como Ciutadans de Catalunya y otras que se declaran decididamente no nacionalistas suceden cada vez con más frecuencia. Los intentos constantes de amedrentar aquellas opciones y alternativas al pensamiento nacionalista dominante reflejan la nula cultura democrática que se fomenta en el seno de algunas de las agrupaciones juveniles de carácter nacionalista. Que estos sucesos se den en la Universidad es aún más entristecedor, siendo en Cataluña escenario habitual de estas intolerables agresiones nacionalistas.

Ciutadans de Catalunya desea expresar firmemente su voluntad de seguir incrementando su presencia en el espacio público y de continuar con su labor de constitución en partido político, a pesar de los intentos de quienes nos quieren hacer callar con amenazas e insultos.

Ciutadans de Catalunya
Barcelona, 25 de mayo de 2006
Re: Vidal-Quadras defensa "que detrás del Estatut está ETA".
26 mai 2006
ciutadans de cat, els del pp i demés púrria; recordeu que a cada porc li arriba el seu sant martí. Espero que el vostre arribi ben aviat!!!

VISCA LA TERRA!
Re: Vidal-Quadras defensa "que detrás del Estatut está ETA".
26 mai 2006
vessiu hagut de veure la cara que han posat aquest "no nacionalistas" ( que a l'Estat Espanyol sabem que vol dir ultranacionalista espanyol) quan ens hem presentat alla vestits de falangistes i cantant el cara al sol i l'himne d'Espanya, ja ja ja, no sabien
si unir-se o quedar-se en silenci, ja ja ja, estaveu esperant que vinguessim amb banderes estalades a rebentar i aixi poder fer-vos la foto de victimes!, JA JA JA JA, NO M'HAVIA RIGUT MAI TANT!, ala no-nacionalistas(ultranacionalistas epañoles) que us donguin, a menjar-la
Re: Vidal-Quadras defensa "que detrás del Estatut está ETA".
27 mai 2006
gran jugada! jaja
Re: Vidal-Quadras defensa "que detrás del Estatut está ETA".
29 mai 2006
Per més informació sobre lo de l'UAB i per veure les fotos:
http://www.laxarxa.uab.es/01/noticies/str_noticies_detall.asp?NewsID=712

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more