Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Winterthur ratlla el col·lectiu okupa!
23 mai 2006
l'empresa suïssa d'assegurances ataca al moviment okupa.
Pioner La firma concep el producte específicament per al mercat espanyol.

Winterthur posa a ratlla el col·lectiu okupa

Novetat · La firma suïssa ofereix per primer cop una assegurança dirigida a propietaris de pisos buits cobertura · La pòlissa inclou protecció jurídica en cas d'ocupació il·legal de l'habitatge

L.B.

Espanya és el regne dels pisos buits. No cal que ho constatin les estadístiques -que parlen de més de tres milions d'habitatges desocupats-, sinó que en tenim prou de passejar pel carrer i veure l'efervescència del moviment okupa en grans ciutats com Barcelona o Madrid. Aquest col·lectiu reclama el dret a l'habitatge i denuncia l'existència de grans borses de pisos abandonats pels seus propietaris, un problema que també preocupa el govern, que perfila una llei per forçar els propietaris a alliberar aquestes vivendes per abaratir preus. Els propietaris, però, reclamen el seu dret a tenir buit el pis durant el temps que faci falta i aquí entra en joc la firma asseguradora Winterhur, que ha ensumat negoci en tota aquesta problemàtica. És per això que la companyia acaba de llançar un producte especialment concebut per al mercat espanyol: una assegurança que inclou protecció jurídica en cas d'ocupació il·legal de l'habitatge.

Segons explica Winterthur, aquesta cobertura és "una garantia nova i exclusiva, que cobreix els honoraris d'advocats i procuradors, els costos processals i altres despeses de procediment, fins a un límit de 2.000 euros". L'assegurança també inclou les cobertures típiques d'un producte de llar, com ara protecció davant un incendi o una inundació. El preu mitjà de la pòlissa, calculat per a un habitatge de 100 metres quadrats a Barcelona, és d'entre 90 i 100 euros.


El primer de la llista

Com recorda Winterhtur, actualment hi ha a Espanya 3,3 milions d'habitatges buits, segons estimacions de la Societat Pública de Lloguer (SPA). Aquest alt percentatge situa Espanya al capdavant de la Unió Europea en pisos desocupats. És per això que la firma suïssa ha decidit estrenar aquí aquesta modalitat, "seguint la seva estratègia de segmentar l'oferta per adaptar-la a cada mercat", segons explica el director de màrqueting de Winterthur, Roland Mett.

Amb aquesta nova modalitat, Winterthur completa la seva gamma d'assegurances de llar, segmentat segons l'ús que es doni a l'habitatge: lloguer, segona residència, habitatge habitual i, ara, habitatge desocupat. El grup té més de 480.000 habitatges assegurats a Espanya

article extret del diaria Avui, secció Economia.
Mira també:
http://www.avui.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Winterthur ratlla el col·lectiu okupa!
23 mai 2006
Wintertur atrocina el barçade de basquet.....

En barrilem algunaal Palau Blaugrana?
Re: Winterthur ratlla el col·lectiu okupa!
24 mai 2006
Doncs ja ho sabeu, serà qüestió de anar a visitar les seves seus i fer-los entendre que són uns desgraciats...
Re: Winterthur ratlla el col·lectiu okupa!
24 mai 2006
Proposta: campanya de cóctels molotov en hores nocturnes a totes les oficines de winthertur.

1r pas: planificar el lloc i camí de sortida abans de llençar-los i de retorn després de fer-ho. De mitjana de casa al treball hi ha 8 cámeres que et filmen al estat espanyol. Tenir-ho controlat.

2n preparació: 2 tereceres parts de gasolina i una d'oli de cotxe (o al revés les proporcions, ara no ho sé, si algú ho pot indicar). Tapar Ben fort amb un mocador empapapat amb qualsevol líquid inflamable lligat al voltant però que NO vagi a dintre. Encendre i llençar ràpidament.

Cada cop són més els estaments els que ataquen al moviment okupa. Volen acabar amb nosaltres! Cap agressió sense resposta!
Re: Winterthur ratlla el col·lectiu okupa!
24 mai 2006
i ho aneu dient per indymedia i després quan algú ho faci, acusaran indymedia d'apologia del terrorisme i ens fotrem tots.
No veieu que aquest NO és el lloc per parlar de violència??

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more