Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Del nazisme a l'islamisme.
23 mai 2006
Abdul Aziz ibn Myatt és com ara s'anomena en David Myatt, l'anglès capitost d'un grup nazi molt violent que ha estat empresonat per agressions racistes, després de la seva conversió a l'islamisme. David Copeland, que està complint condemna de sis cadenes perpètues després d'assassinar tres persones als seus atemptats al Soho londinenc, era membre d'aquest grup.

David MyattDavid CoperlandMyatt, autor de varis pamflets feixistes que incitaven al terrorisme i ex-capitost d'un grup nazi molt violent, ha decidit convertir-se a l'islamisme al passar els cinquanta anys. Ara du una llarga i vermellosa barba per mostrar-ho.

A un article publicat a l'internet titolat De nazi a musulmà en Myatt es pregunta: Com és que jo, un europeu amb una historia de prop de 25 anys implicat a organitzacions d'ultradreta, ex-líder d'un grup nazi terrorista,, he acabat davant una mesquita amb el sincer desig de ficar-m'hi i convertir-me a l'islamisme? Aquesta és gent amb que m'he barallat, he insultat, i he agredit -de fet un dels motiius del meu empresonament va ser encapçalar una colla de skinheads barallant-se contra uns "pakis".

Al decurs d'una entrevista posterior, en Myatt dona suport a l'assassinat de qualsevol persona d'origen musulmà que trenqui el que enten com el seu deure de fidelitat envers aquesta religió així com a l'imposició d'un califat mundial.

Hi afegeix que creu en que El pur i autèntic islam ortodoxe, que promou la guerra santa com un deure, és l'única força capaç d'anihilar Europa pel que res és sagrat, potser només els sionistes, el sionisme, la mentida de l'Holocaust, i els ídols dels europeus i la seva civilització com la democràcia.

Ens demanen, ens exigeixen, que abandonem la puresa del veritable islam i que ens rendim als seus idols o al fals i secularitzat islam que ells i els seus apòstates han creat.

És probable que aixó sigui una llarga guerra, de dècades o potser més -i nosaltres els musulmans l'hem de plantejar com cal-. Ens cal fer la jihad -de contribuir a la lluita per alliberar aquestes i les nostres terres dels kuffar [infidels]. La jihad és el nostre deure.

Myatt, que va fer-se un temps monjo després del seu segon empresonament, va dir que la seva conversió és resultat de treballar moltes hores sól a una granja. Va fer esment als seus companys nazis dient que Si volen col.laborar amb nosaltres, si volen ajudar-nos... poden fer l'encertat, l'honorable, és a dir convertir-se, retornar, a l'islam -acceptant la superioritat de l'islam sobre Europa i la seva cultura i pensament i societat.


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Del nazisme al sionisme
23 mai 2006
Bush avi finança Hitler, Bush net finança Israel

Sudàfrica de l'apartheid màxim aliat: Israel

Genocidis indígenes a Amèrica Llatina (entrenament paramilitar): Israel

Aznar o Losantos, antisemites abans i sionistes avui. Racistes i d'ultradreta sempre.

Alianza Nazionale, defensors de Mussolini i d'Israel

Però a qui voleu enganyar??!!
Nazis a Indymedia disfressats de revolucionaris
23 mai 2006
El fotut és que els fills de puta que diuen coses comn el del post anterior es creuen les seves propies mentides. Són nazis de la vella escola. Neguen la propia evidencia que avui l'islam és senzillament una forma de totalitarisme molt estimada pels nazis.
Sionistes revisionistes a indymedia
23 mai 2006
FINIDX.jpg
FINIDX2.jpg
FINISIO.jpg
mentides?
1 Bush avi finança Hitler, Bush net finança Israel:
http://www.guardian.co.uk/usa/story/0,12271,1312540,00.html
http://www.whitehouse.gov/news/releases/2006/01/20060123-4.html
2 Sudàfrica de l'apartheid màxim aliat: Israel:
http://www.guardian.co.uk/israel/Story/0,,1704037,00.html
3 Genocidis indígenes a Amèrica Llatina (entrenament paramilitar): Israel
http://links.jstor.org/sici?sici=0023-8791(1993)28:2%3C257:IMATLA%3E2.0.CO;2-B
4 Aznar o Losantos, antisemites abans i sionistes avui. Racistes i d'ultradreta sempre.
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=31413
5 Alianza Nazionale, defensors de Mussolini i d'Israel
http://www.morasha.it/zehut/sdp01_fini.html

llegeix una mica mes abans d'anar dient fills de puta als altres, o si mes no intenta rebadir les teves tesis amb arguments.
Negues la propia evidencia que avui el sionisme és senzillament una forma de totalitarisme molt estimada pels nazis.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
23 mai 2006
A aquesta notícia es veu què mou realment a tota la púrria ultradretana. És, senzillament, l'odi contra Europa. Contra l'Europa del pensament lliure i crític, dels Drets Humans universals, dels revolucionaris que han lluitat per la llibertat de la Humanitat contra qualsevol sistema que la constrenyi, la que qüestiona tots els dogmes i poders establerts en nom de les llibertats individuals i col.lectives. És molt aclaridor nazis i islamistes coincideixin en el seu odi contra aquesta Europa. Aixó demostra ambdos totalitaris, nadius i foranis, són tots la mateixa merda. Perque Europa no és una raça, tampoc un conjunt d'etnies, són uns valors arrelats en l'amor a la llibertat i a la independència.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
23 mai 2006
tens tota la rao, mes d'una vegada els jaims/es-israel s'han referit a Europa com a feble, euroidiotes i altres perles per l'estil
Re: Del nazisme a l'islamisme.
23 mai 2006
Ondia el David , com ha sortit a defensar a tots els seus amics que fustiguen Israel i "maten jueus" com el que firma "Sharón" després tenim posts d'ell en altres llocs que va de "jueu". S'ha de tenir barra i ser un boc per dir aquestes coses: Ara ja sabem que darrera el David ( quin greu li deu saber que li vagin posar aquest nom ) hi ha un/uns idiota/es que s'empassa/en tot el que diu rebelión i altres llocs "fiables". En quant a Europa , el concepte "euroidiotes" es d'europeus i amercians -no de jueus- i és evident Europa i la seva cultura són febles i la llibertat i la independencia la perden a cada moment amb dictadures ferotges i guerres fraticides al llarg de tota la seva historia, no s'ha de ser jueu per veure això... i l'Islam es cruspirà Europa amb pa amb tomàquet
Re: Del nazisme a l'islamisme.
23 mai 2006
L'Abdul Aziz ibn Myatt diu que dóna suport a l'assassinat de qualsevol persona d'origen musulmà que trenqui el que enten com el seu deure de fidelitat envers l'islam.

Ho diu perque cada vegada hi ha més gent de les noves generacions d'origen immigrant que passen dels dogmes i tabús d'aquesta religió als que se suposa havien de resignar-se. Perque han crescut a Europa i s'han fet seus els seus valors, la seva llibertat individual.

És el mateix, pero a la inversa, del que passa amb aquesta nazi que endut pel seu odi contra tot aixó i, adonant-se ja passats els cinquanta anys de que va fer molt malament de confondre la llibertat que hi ha a Europa amb feblesa, s'ha convertit a l'islamisme.

Aquest nazi ens demostra que, més enllà de les seves collonades, tots els totalitaris coincideixen en odiar la llibertat i odien encara més els que la viuen sense por i amb fermesa contra els que tenen vocació d'esclaus. Ja sigui dels diners, de qualsevol déu o del que sigui.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
23 mai 2006
PORQUE SOY NACIONAL- SOCIALISTA

David Myatt, 107 y.fViajando extensamente, experimentando de primera mano muchas cosas, y pensando en profundidad sobre estas cosas, creo haber adquirido cierta comprensión del mundo.


He vivido entre otra gente y culturas en �frica, en el lejano este y el Oriente Medio. En el curso de mi vida, he sido monje en un monasterio cristiano; he vivido en un monasterio budista; he estudiado el Islam en el este; aprendí un arte marcial basado en el Taoísmo ; impartí clases a niños; he cuidado enfermos; experimenté el dolor, el éxtasis y el sufrimiento del combate; sin hogar he vagado pobre, a través del país de mis antepasados; Estuve en prisión - por actividades políticas; estudié y traduje la tragedia griega ;escribí poesía; trabajé en fábricas, oficinas, construcción, granjas, en tiendas..... En el curso de todo esto, he experimentado las alturas y las profundidades de lo que se ha descrito como "naturaleza humana", y he llegado a saber y entender en muchos aspectos el mundo que me rodea.


Mis primeros años los pase en �frica del este, y mis memorias más tempranas son de Tanganyika: pistas polvorientas y secas; puestas del sol hermosas sobre los llanos; nadando en una piscina debajo de una pequeña cascada... Mi padre permaneció en �frica, en un lugar inhóspito, el "�frica más oscura": entre el pantano de Bangweulu y Río de Lulua.


Cuando tenía dieciséis años de edad, me hice Nacional-Socialista y muchos años después procuré hacer realidad lo qué yo entendía por Nacional-Socialismo: un noble y honorable, idealismo. Había visto las mentiras que la propaganda vertiera sobre Adolf Hitler y el Nacional-Socialismo, -sobre lo que en realidad pasó. Entendía de una manera profunda pero instintiva la significación espiritual de Adolf Hitler - de lo que él intentó hacer, y de lo que realmente le motivaba. Entendía porqué él se había echo tan querido y porqué amaba a Alemania. Entendía estas cosas porque me sentía exactamente como él - un gran amor idealista hacia mi gente y un gran deseo de actuar, de modo que un mundo mejor y mas noble pudiera ser creado. De esta forma, entré en política y me asocié con varios grupos Nacional-Socialistas y varios nacionalistas raciales.


Puedo recordar muchos momentos, en mi juventud cuando lleno de idealismo juvenil, escuchaba para sublimarme, hermosa música [ tales como J. S. Bach ] y a menudo era transportado hacia una visión de lo qué pudo ser, de lo qué podría ser posible si el noble idealismo se vivenciara entre mi gente. Para mí, tal música parecía capturar lo que sentía â una expectativa y una esperanza felices, teñidas de tristeza. Y sabía, de una manera profunda, -más allá de las palabras-, que estas sensaciones nobles fueron las que motivaron a Adolf Hitler. Ãl también había encontrado en la música una expresión de sus nobles sueños.


Puedo recordar como anhelaba una sociedad mejor, una mejor manera de vivir. Puedo recordar la ira que sentía cuando era tocado por una realidad a menudo brutal, realidad que existía entre mi gente, mantenida y practicada por individuos estúpidos e insignificantes, carentes de idealismo y de honor: ancianos veteranos de guerra brutalmente apaleados y robados por una cuadrilla de gamberros; niñas en edad escolar secuestradas y violadas; ciclistas asesinados por un despiadado golpe mientras iban con su bicicleta; familia joven - el padre con un trabajo mal pagado â denunciados y desahuciados por un propietario codiciosoâ¦y un largo etc.


Me puedo recordar acudiendo a un concierto de Vaughan Williams - se parecía a mí, entonces, su música capturaba la esencia verdadera de mi gente y de mi propia tierra. Sabía, al escucharlo lo qué la civilización era y había producido â la majestuosidad de una catedral, el virtuosismo de una orquesta, la libertad de sentarse y escuchar tal hermosa música realizada sublimemente en tal ciudad, y después vagar, intoxicado por tal belleza, por el río de la ciudad en una agradable noche de un verano, como algún otro había vagado, tres décadas antes de mí... Sabía, oyendo esto y música similar, que debía intentar hallar el medio para realizar esta visión, que debía esforzarme para mostrar a mi gente que existía una mejor manera de vivir y un propósito más noble.Deseaba intentarlo, haciendo posible la estructura de una sociedad más justa, donde la mayoría de la gente trabajara unida por un bien mayor y donde hubiera que esforzarse por la excelencia de la exploración. Por supuesto esto era idealista - pero me esforcé duramente por intentar alcanzarlo. En general, la mayoría de la gente que me conocía durante esos años u oyó hablar de mis acciones, no entendía mis motivos: Aparecía simplemente como otro âfanáticoâ? 'otro âextremistaâ?.


Puedo recordar, en esos años de lucha, muchos momentos de alegría pura - como sucede cuando, viajamos por una tierra desconocida, uno camina hacia la cumbre de una colina y se detiene en su cima para observar la extensión recorrida desde el principio del camino: un panorama extenso de un país nuevo por descubrir. Se produce entonces, el entusiasmo de un descubrimiento personal, nuestra existencia cobra una intensidad especial y uno se halla satisfecho de estar vivo.


Pero después de algunos años de esforzarme duramente para concretar y hacer realidad mi noble visión, me desilusioné. Hubo mezquindad y celos, incluso proveniente de algunos âcamaradasâ? que supuestamente luchaban y se esforzaban por la misma meta. Hizo acto de presencia la traición y la falta de honor, en algunos de aquellos a los que les había entregado mi confianza; difundiendo pequeñas mentiras; fabricando y propagando rumores sobre mí persona.


Durante los años de lucha, esta me había endurecido - incluso la prisión no me disuadió. Mis propias circunstancias personales me endurecieron (vivía en un asqueroso ático; a menudo me encontraba hambriento; tenia pocas posesiones...) haciendo frente al enemigo y a mis opositores en las calles. A pesar de todo ello carecía de las cualidades de un líder. Quería que las cosas cambiaran - para poder inspirar a la gente, pero sabía que carecía de aquellas necesarias cualidades para realizar estas cosas. Ante la mezquindad, la traición y las intrigas de los 'â?camaradasâ? , me pregunte ¿Por qué estaban luchando? Ciertamente no era por aquello que estaba luchando yo. El deseo que había sentido desde mi juventud de actuar urgentemente, para hacer de la política mi vida entera y el propósito total de mi existencia, había muerto lentamente.
En esos años, mi modelo a seguir había sido el propio Adolf Hitler y me había esforzado en intentar hacer lo que él - rescatar a mi pueblo de la esclavitud en la que ellos estaban inmersos, de modo que una nueva sociedad pudiera ser creada. Pero aunque me sentía y entendía como él. Carecía de su voluntad, su desinteresada determinación y su carisma espiritual. O como dijera Savitri Devi, demasiado sol - pero no el suficiente relámpago. Era mas un filósofo que un líder revolucionario.


Abandone la política, y en su lugar, en secreto busqué la manera de guardar vivo aquello en lo que creía. También busqué, aprendí y experimente muchas mas cosas, viví la vida de otras maneras - para mí estaba perfectamente claro lo que aún me quedaba por aprender sobre el mundo y sobre mí mismo. Pasaron muchos años, buscaba en ocasiones alguna manera de intentar expresar mi visión nuevamente. La mayoría de las veces escribiendo artículos y ocasionalmente volviendo a la âpolítica activaâ? de nuevo. Pasaron diez años, luego quince, luego casi veinte. Viajes, búsquedas, el estudio de temas variados; en resumen la exploración de la vida de diferentes maneras.

Creí haber obtenido una comprensión más profunda de âla naturaleza humana "- y los principios de la sabiduría. Por un tiempo, me establecí en un área rural, que en su mayoría no había sido tocada por la decadencia y la degeneración que infestaban a la mayoría de la sociedades modernas. Enseñé un arte marcial a los pocos que estuvieron interesados, explique a mucha gente los ideales nobles del Nacional-Socialismo, y continué con mi lento trabajo, de intentar socavar en secreto el sistema tiránico impuesto sobre mi gente. Entonces, repentina e inesperadamente, mis circunstancias personales cambiaron con la muerte de una joven, alguien a quién amé.

Viajé y vagué de nuevo, intentando mantener vivas mi pasión por la belleza de la música y por los solitarios viajes a lugares aislados, salvajes, hermosos, cubiertos con la numinosidad de la Naturaleza. Hubo un incidente que recuerdo vivamente. Me encontraba vagando solo por un lugar aislado, cuando pasé a través de un caserío. Mi presencia fue anunciada por los ladridos de varios perros, y una señora mayor salió a saludarme. Solo quería permiso para acampar mi tienda en el campo, y un poco de agua fresca, pero ella me invitó amablemente a su hogar, preparo el té y trajo un poco de pastel. Pronto, empezamos a discutir sobre cosas del campo, y sobre el estado del país en general. Ella habló de la Gran Bretaña que había conocido de joven, y de cómo lamentaba los muchos cambios que ocurrían y habían ocurrido. Ella sabía lo que necesitaba el país para hacer de él un lugar decente, para gente decente que viviera en él, pero era pesimista sobre su futuro, y sobre la tierra de los alrededores la cuál había amado y había conocido toda su vida, y dijo que de alguna manera, ella estaba alegre por que ya era vieja y moriría pronto y no vería como las cosas empeoraban. Sentando allí, sentí otra vez ese cuidado y preocupación por mi gente y mi tierra, aquello que había sentido profundamente en los años idealistas de mi juventud. Durante los días siguientes, sus tristes palabras me obsesionaron.


Gradualmente, mis pensamientos y sentimientos tomaron forma y concreción, pudiendo realmente por primera vez en mi vida expresar en palabras significativas como me sentía y que entendía sobre el mundo, mi gente y esa nobleza que había intuido, desde mi juventud, representaba el Nacional-Socialismo y la vida y el trabajo de Adolf Hitler.


Así, me establecí en un lugar apartado para escribir sobre la expresión práctica de esta visión interna, noble. Claramente pude intuir entonces, que mi vida entera me había conducido a este momento de expresión - la comprensión de lo que significaba el Nacional-Socialismo realmente, más allá de los lemas, más allá de la política, más allá de las mentiras propagandísticas opuestas al Nacional-Socialismo. Más allá de los muchos errores de nuestro propio pasado.


Publiqué estos escritos y opte de nuevo, por un papel publico como Nacional-Socialista. También ofrecí mi ayuda a un grupo político, pues eso podría significar que parte de esa visión noble que es la esencia del Nacional-Socialismo podría hacerse real. Con mi propio papel público, me esforcé en dirigir a otros hacia el idealismo noble, la cualidad esencial, que el Nacional-Socialismo expresa.
Por supuesto, mis opositores y los enemigos no entenderán esto - pues no entenderán mis noble motivos, o los motivos nobles de otros Nacional-Socialistas, particularmente de aquellos individuos valerosos que arriesgan su vida y libertad activamente luchando para el Nacional-Socialismo, cómo es el grupo que ahora apoyo.


Aparte de todo esto, honradamente diría que muchas veces querría pasar mi tiempo libre satisfaciendo mis ambiciones personales como traducir la Iliada de Homero y el resto de Aeschylus. También me gustaría perderme caminando entre colinas y paramos, mirando las nubes, o sentado escribiendo cualquier artículo que otros puedan juzgar 'â?políticoâ?. Pero sé que si no luchamos por la nobleza y esa cualidad ellas morirán, y los viles y cobardes triunfarán. Alguien tiene que actuar; alguien tiene que tomar una postura, y vivir y si es necesario morir por sus principios honorables. Ya luche en el pasado, estoy preparado para luchar de nuevo en defensa de esos valores civilizados nobles de los cuales yo y otros camaradas idealistas sabemos que son la esencia del Nacional-Socialismo en sí mismo.


Tengo el deber de intentar revelar la verdad a los otros/as. Sería más fácil, más cómodo y menos peligroso -dada la naturaleza tiránica del actual sistema, el cual intenta encarcelar a los disidentes como yo â si guardara silencio, y ocupara mi tiempo en hacer las cosas con las que yo personalmente disfruto.Mucha gente -a pesar de estas palabras- no entenderá lo que estoy haciendo y porqué lo estoy haciendo. Ellos continuarán con su opinión algo estereotipada del Nacional-Socialismo y de los Nacional-Socialistas, pues creerán todas las mentiras que sus opositores han creado y esparcido para intentar desacreditarlo. Algunos pueden incluso intentar fisgonear en mi vida y en mi pasado, y encontrar la âmuniciónâ? para que sus tópicos perjudiquen a cualquier persona que se confiesa Nacional-Socialista. Mi vida, exterior, parece compleja, variada y de vez en cuando contradictoria. Pero el aspecto exterior no es el mismo que la esencia interna.

A menudo, los rumores o las mentiras sobre mí han obscurecido y distorsionado la simple verdad - o han sido fabricados por los enemigos del Nacional-Socialismo para desacreditarme y de esta forma perjudicar a mis escritos Nacional-Socialistas. Nunca he tenido conocimiento o cometido echo alguno que pueda considerarse deshonroso. Sé lo que he hecho y en lo que me he equivocado. Pero he aprendido de éstos errores â y he crecido en entendimiento. Me gusta creer que he alcanzado los principios de la sabiduría, pero soy bastante honesto como para saber que puedo estar equivocado en esto.


He mantenido y mantengo una actividad Nacional-Socialista, e intentado convertir a otros a esta, la más noble de las causas. Estoy actuando porque deseo ver una sociedad noble que aspire a continuar el trabajo glorioso de la evolución. Deseo que esta sociedad refleje la belleza y la armonía, -que entiendo es la esencia de la civilización- las cuales he experimentado a menudo a través de la música clásica y alguna vez en la propia vida. Creo que para conseguir esto, la sociedad tiene que asentarse sobre la realidad y trabajar activamente en armonía con la naturaleza y no contra ella. Según mi entendimiento - y la sabiduría que demuestra la civilización en sí misma - la realidad de la naturaleza se halla plasmada en diversidad de las razas.
Para mí, el Nacional-Socialismo significa crear un mejor, más sano, y más civilizado Futuro. Es realmente tan simple como esto.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
al que firma islam/nazis:

primer de tot no se ni perque et responc, suposo perque soc aixi d'ingenu que crec que indymedia es un lloc de reflexio i no un sparring ni un lloc on les idees totalitaries hi tenen cabuda

jo no defenso ningu, aporto elements de reflexio quan algu en comptes de rebadir idees insulta, com fas tu

jo no defenso qui mata jueus, defenso a qui lluita per la seva dignitat com a poble. defenso als jueus que als anys 40 despres de l'holocaust i de dos mil anys de persecucio van pensar que calia restaurar la seva dignitat com a poble, tot i que aixo s'hauria d'haver fet sota una tutela internacional, pero aixo es un discurs massa complicat per a tu, i no amb una imposicio que perpetua l'actitutd colonial i imperialista. des de fa decades que crec que en aquell tros de mon qui es mereix mes la defensa dels seus drets son els palestins, perque israelians, sirians, jordans i egipcis se'ls han passat pel folre. no es tracta de defensar qui mata jueus, si no qui lluita amb el que pot contra un invasor, sigui israelia, america, espanyol, serbi, rus.....

no busquis fantasmes on no n'hi ha, darrera meu no hi ha ningu mes que jo, un idiota que ha apres que no nomes s'ha de llegir l'historia oficial sino l'historia escrita per els altres, els sense veu, suposo perque soc d'un poble, el catala, a qui sempre s'ha imposat la veritat d'un altre poble, el castella.

estic molt orgullos del meu nom, sobretot pel seu significat (si tens una minima idea de judaisme suposo que sabras que vol dir), i perque es refereix a un personatge que (segons la mitologia, que es molt bonica culturalment pero no per imposar politiques) d'humil pastor es va rebelar contra els seus enemics i va acabar sent un sobira just per al seu poble. per cert, que si pobret aixeques el cap i veies als israelians matant amb missils a les mares i fills dels seus cosins, els palestins, se li cauria la cara de vergonya.

pel que fa a les fonts, si et fot que citi una noticia de rebelion (que no article d'opinio, que es una subtil diferencia) t'hi poses fulles, no llegeixo nomes es-israel, per criticar s'han de llegir els diversos punts de vista. els altres llocs fiables que dius ironicament son The Guardian, la Casa Blanca i Morasha, una institucio cultural jueva italiana. si no et van be digue'm a qui es pot citar i a qui no, aixi podras exercir el teu petit totalitarisme, que dius es el que combats. em sembla que tens una palla mental que deu n'hi do.....

europa i la seva llarga historia de guerres han parit els drets humans, socials i de la persona, i tot i que encara queda molt cami per recorrer es un raco de mon on, pel que entenem viure a la manera occidental, es el millor. jo hi visc i lluito perque millori. si tu t'hi trobes tant malament, perque no agafes un fusell i te'n vas a un kibutz? suposo perque es mes comode viure amb els avantatges d'aqui, molta boquilla es el que tens, xato

uuuuuu, que ve el llop, que l'islam es menjara europa amb pa amb tomaquet, uuuuu, quina por, ves i que et bombin, com tot totalitarisme jugues amb infondre la por cap a l'altre, digne de hitler, bush,....

fonamentalisme islamic=sionisme=nazis, sou tots la mateixa merda
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
El Sionisme ès el nazisme del Segle XXI.
Fora d'Indymedia Es-Israel !!!!amgat cada vegada darrere d'un nom diferent : Jaim,Quintus Aurelius o Goebbels : son el mateix nazi-sionista que infecta com un virus Indymedia.
FOOOOORA!
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
Aquest article ha emprenyat un dels babaus nazis que s'arroseguen fent el troll -amb diferents nicks- per Indymedia. No pateixis que s'enten que reaccionis així. Perque es mostra clarament com nazis i islamistes són la mateixa merda totalitària que, més enllà de les seves flipades i collonades, comparteixen el mateix odi contra Europa. Perque es demostra que Europa és un conjunt de valors arrelats en l'amor a la llibertat i a la independència front qualsevol poder establert. Uns valors que odien per igual aquest nazi i els islamistes en els que ara ha trobat uns amiguets amb qui desfogar junts el seu odi contra aquesta llibertat que tant els emprenya.

Com era d'esperar en un pringat nazi com tu només ets capaç de treure els jueus igualment quan no tenen cap relació amb aquesta noticia. Encara que potser en Myatt és un jueu que s'ha fet passar per nazi només per poder-se convertir a l'islamisme i deixar-vos com la merda sense cervell que sou, també podría ser.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
QAS, tu tampoc tens molt cervell quan identifiques tot l'islam amb el fonamentalisme islamic i quan reiteradament obvies el sionisme com a forma de totalitarisme
shalom
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
No t'has adonat de com aquesta mateix pringat nazi convertit a l'islamisme diu que dona suport a l'assassinat de qualsevol persona d'origen musulmà que trenqui el que enten com el seu deure de fidelitat envers aquesta religió en referència a la moltíssima gent, sobretot les generacions joves, que es fan seus els valors de llibertat i independència d'Europa alliberant-se dels dogmes i tabus als que se suposa que havien de resignar-se per sempre i sense remei? No t'has adonat de com el nazi aquest diferencia entre els islamistes i tota aquesta gent a la que odia perque demostren que el racisme en el que ha cregut i malbaratat la seva vida és una gran collonada? No t'has adonat de com reconeix aixó al convertir-se en islamista, reconeixent que no es tracta de races ni etnies ni res semblant sino de la diferència entre que els trien viure en llibertat malgrat els riscos que pot implicar i els que prefereixen resignar-se a ser esclaus d'algun deu o dels diners o de qualsevol ideología que els alliberi d'haver de pensar per si mateixos? Està tot al texte, quan trobis el teu cervell tornate'l a llegir i ho veuràs tot més clar. Respecte els jueus només dir-te que siguis més original que ja està més que passat tot aixó de la conspiració jueva per conquerir el món. Encara que, tal com et deia, potser en Myatt en realitat és un jueu que s'ha fet passar per nazi i ara s'ha convertit al islamisme només per demostrar com en sou de babaus. No creus?
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
espera, que busco el cervell...
jo sere un babau, pero tu no veus mes enlla del que no vols veure, la teva petita realitat
tu te n'adones que el que parla es un fonamentalista islamic? qui parla d'una conspiracio jueva per conquerir el mon? jo parlo del sionisme, no dels jueus en general, no seras una mica paranoic? llegeix, si en saps, el que he dit i digue'm on parlo d'alguna conspiracio
te n'adones que el sionisme justifica qualsevol mitja per arribar a la seva fi? una imposicio territorial fonamentada en la mitologia religiosa, si aixo no es una forma de totalitarisme, ja em diras
te n'adones que dintre al cristianisme hi ha tarats com els legionarios de cristo o l'opus i ningu parla del cristianisme en general com a totalitarista?
crec que per sort he conegut gent, digues-li moderada, de les tres religions monoteistes i es per aixo que trobo vergonyos i insultant per la intel.ligencia que se les identifiqui, a les religions, amb els seus elements mes extrems
repeteixo:
fonamentalisme islamic=sionisme=nazis, sou la mateixa merda
ah, hi podriem afegir els fonamentalistes cristians
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
Enhorabona, sembla que al final t'has adonat que aquest pringat és una nazi que s'ha fet islamista i que ha demostrat com més enllà de la seva xerrameca racista només hi havia odi contra els valors que defineixen Europa. Valors que, d'altre banda, s'han fet seus altre gent d'origen immigrant i en concret moltíssima de les generacions més joves descenents d'immigrants musulmans. Gent que s'ha fet seva la democràcia que tant diu odiar aquest nazi i que odien per igual aquests islamistes. Perque és tracta de totalitaris sense cervell, com tu, que segueixes flipant amb els jueus.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
1) jo no he canviat el meu discurs, i tot i que escolto i responc (cosa que hauries d'aprendre a fer), no me n'adono de res que no hagues dit abans
2) em podries dir en que et bases per dir que no tinc cervell? i que flipo amb els jueus?
3) ets capaç de respondre a les preguntes del meu anterior post? o potser ets tu qui te la capacitat cerebral d'una ameba...
aqui l'unic totalitari sense cervell ets tu que va endavant amb el teu discurs sense respondre a les preguntes, continues a posar paraules a les boques dels altres que mai han dit, no reconeix l'odi que genera el sionisme,....
si maco, una mica paranoic o fanatic religios si que ho ets
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
Estic totalment d'acord amb el david i encara vull afegir-hi una cosa: els jueus no volen conquerir el món, els sionistes en canvi aspiren a tenir una situació privilegiada dins l'ordre mundial, no nego la shoa, però tinc molt clar que als nazis se'ls imputen més coses de les que són. Sí noi, els sionistes volen dominar, igual que els fonamentalistes islàmics, igual que els fonamentalistes cristians, igual que els nazis, igual que els feixistes i igual que els comunistes que fins ara hem conegut històricament (espero que arribi el dia en que coneguem un comunisme diferent). TOTS ells són púrris esclavitzadora, i para ja d'una puta vegada amb els valors europeus que em fots nerviós, para de mirar-te el melic i intenta veure que no neixen pas a europa les primeres idees llibertàries de la història, observa i intenta veure que la cultura que tenim no és només fruit de la nostra evolució, és fruit del contacte amb moltes altres cultures i de la forma de pensar de molts altres pobles i recorda que aquesta gent que dius que som tan rebels estem ultra acomodats en una poltrona mentre vivim a costa de milions de persones que moren cada dia perquè poguem viure com vivim, i no ens queixem, perquè potser la llibertat individual ens la pela, potser el que volem és viure bé, i ens la suda un règim com un altre mentre no ens molesti. En fi, obre't més, no et tanquis en les teves parides Quintus Aurelius Symmachus.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
No hi ha res a respondre, aquest pringat nazi també esmenta [com no podia ser d'altre forma] al sionisme pero al final acaba reconeixent que és la democràcia allò que veritablement odia a mort. No cal perdre el temps amb mites oscurantistes d'origen medieval. Tal com ens demostra aquest flipat nazi Europa no és qüestió de races o ètnies sino de valors universals.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
24 mai 2006
Molt be Kender, com a mínim t'adones que tots els fanàtics religiosos i els totalitaris són la mateixa merda. No com l'altre que no veu més enllà de les barbes dels rabins amb qui sembla tenir malsons cada nit. Pero potser que t'hi fixis perque no he escrit enlloc que les idees llibertàries neixin a Europa, tot i que Europa és un dels llocs del món on és van estendre i fer sentir amb més força. De la mateixa manera que Europa ha estat un centre de difusió de revolucions arreu del món aquests darrers dos-cents anys. També n'han sortit altres coses de la que ningú no pot sentir-se gens orgullòs, és evident que aixó ens fa exactamant iguals que la resta de la Humanitat.
Re: Del nazisme a l'islamisme.
25 mai 2006
"Molt be Kender, com a mínim t'adones que tots els fanàtics religiosos i els totalitaris són la mateixa merda. No com l'altre que no veu més enllà de les barbes dels rabins amb qui sembla tenir malsons cada nit."
confirmat, no saps llegir
Re: Del nazisme a l'islamisme.
25 mai 2006
Sí david, confirmat, no hi ha vida intel·ligent dins del seu cap....
Re: Del nazisme a l'islamisme.
31 mai 2006
Pobrets, quan no podeu seguir donant voltes a la vostra obsessió antijueva us quedeu babejant com babaus amb la boca oberta.

Nazis i islamistes són la mateixa merda, els mateixos fanàtics, perque odien Europa pel mateix. Com aquest pringat que se passava per ser un dels intel.lectuals nazis d'Europa d'enguany ha confirmat.
Sindicat Terrassa