Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Crònica de l'emancipació al Barcelonès Nord
23 mai 2006
Crònica de l'emancipació al Barcelonès Nord
Gramenet del Besós (el Barcelonès Nord), 22/05/2006

Aquest passat dissabte 20 de maig, Maulets, el jovent independentista revolucionari hem dut a terme una acció simbòlica de denúncia a Can Sisteré (darrere de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet) amb l'actuació del grup musical local Los Barrankillos.
emagramenet1.gif
emagramenet3.gif
emagramenet5.gif
Cap a les 11h del matí una desena de joves han acampat en aquesta plaça. En el mateix acte s'han desplegat un parell de pancartes amb el lemes: "Països Catalans, Futur en Venda", i "Cases per tothom, negoci per ningú. Prou especulació".

Un cop instal·lades els joves han muntat una carpa on es simbolitzava es feia vida, i s'han posat a jugar al Monopoly fent entreveure el joc especulatiu de les constructores i immobiliàries. Un cop es va veure com es juguen els diners, els joves dinaren allà mateix.

Un cop havent dinat es llegí el manifest i es donà pas a l'actuació musical del grup Los Barrankillos, que arreplegà al voltant d'una cinquantena de persones.

Durant tot l'acte s'apropà gent diversa a donar recolçament a la lluita per l'emacipació dle jovent i contra els preus abusius de l'habitatge, on a Gramenet el preu mitjà del metre quadrat ascendeix a 3.632'71 euros.

Al voltant de les 19.00hores es donà per finalitzat l'acte, sense incidents, en el que Mualets el jovent independentista revolucionari hem volgut denunciar la precària situació que patim els i les joves.

Aquest acció està emmarcada dins la campanya nacional "Països Catalans, Futur en venda", havent-se realitzat accions arreu del territori.

:: El combat maulet continua!
:: Independència i revolució!

barcelonesnord ARROBA maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica de l'emancipació al Barcelonès Nord
23 mai 2006
DEIXEM-HO en que lo important és intentar-ho....ara bé cal donar aquesta imatge de reducte de L'esquerra independentista potser es que ho som però no cal evidenciar-ho...

fem coses però coses amb cara i ulls .....

apa salut i a seguir TREBALLANT!

independència
socialisme
Països Catalans
Re: Crònica de l'emancipació al Barcelonès Nord
23 mai 2006
quan durant tot el dia es va anar apropant gent a donar recolçament, sobretot gent que no està emmarcada dins de l'EI ni tan sols dels moviments socials, crec que la imatge de reducte no es va fer palesa, ans al contrari.

Menys critica destructiva i més feina.
Re: Crònica de l'emancipació al Barcelonès Nord
23 mai 2006
Quan un està bregat en els moviments socials sap que NO TOTES les accions HAN DE SER (ni poden) multitudinàries i espectaculars. De fet, el mateix concepte d'acció, i més el d'acció simbòlica, suposa un grup reduit de gent que, inesperadament, posa de relleu una situació que vol denunciar.
I aquesta de Gramenet, senzillament, n'és una. Tant digna com qui es penja d'una façana amb una pancarta.
I l'accés a l'habitatge, sigui indepe o no, pots estar ben segur que és una qüestió que preocupa a la immensa majoria de jovent del país, es digui revolucionari o no.
Re: Crònica de l'emancipació al Barcelonès Nord
23 mai 2006
sembla una foto del rebrot XDDDD

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more