Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Endavant Terrassa solidaritat amb 32 DEL KORK
21 mai 2006
Del 22 al 26 de maig el jutjat penal nº2 de Terrassa, pretén jutjar a 32 joves detingudes durant el desallotjament del centre social okupat KORK III el 17 juny del 1999
Upwardly-Mobile.jpg
COMUNICAT D’ENDAVANT EN SUPORT ALS 32 DEL KORK



Del 22 al 26 de maig el jutjat penal nº2 de Terrassa, pretén jutjar a 32 joves detingudes durant el desallotjament del centre social okupat KORK III el 17 juny del 1999.
   
Els fets es produïren de matinada, vora les 7 del matí, quan un centenar d’agents antiavalots irromprien sense ordre, a cops de mall i insultant a tort i a dret a la gent que era allà. Un cop a dins, separaren dones i homes per a registrar-les, sempre des de la prepotència i amb la humiliació com a constant en tot allò que feien, i tant bon punt van arribar les manilles i brides, els van fer desfilar a cara descoberta pel carrer fins a comissaria. En cap moment es va informar a ningú els motius de la detenció ni quins eren els càrrecs imputats, no van permetre reconeixement mèdic a la gent que ho demanava, i ni tant sols podien anar al lavabo un cop a comissaria. Després d’una llarga espera, van sortir en llibertat amb els càrrecs d’usurpació i desordres.
   
Cadascuna de les 32 persones detingudes van presentar una denúncia contra la policia nazional per les irregularitats i il•legalitats comeses durant el desallotjament. El jutge no va acceptar les seves denúncies dins el procés judicial i, després d’uns anys de donar voltes d’un jutjat a l’altre, la fiscalia va incloure als delictes d’Usurpació i Desordres, el d’Atemptat Contra l’Autoritat, el de Danys i una Falta a l’ordre públic. La suma de tots els càrrecs suposa una condemna de cinc anys de presó per a cadascuna.

Una vegada més ens trobem davant d’un cop repressiu clarament polititzat que pretén ser un alliçonament públic per a totes aquelles persones que qüestionem l’ordre establert. Un cop repressiu que aquest cop ha tocat a Terrassa, a la gent del KORK III, però que som conscients que s’emmarca en una persecució constant vers al moviment de la okupació.

És per això que des d’Endavant Terrassa, volem mostrar la nostra solidaritat amb els/les encausades, i en general amb totes aquelles que opten per L’OKUPACIÓ com a forma de lluita.

Perquè som conscients que amb aquest judici estant jutjant a aquells que creiem la vivenda no és un luxe. Estan jutjant a aquelles que, més enllà de la reflexió, passem a l’acció i plantem cara a un sistema que permet que uns s’enriqueixin especulant amb la dignitat de les nostres vides. Estan jutjant idees i alternatives que tenen com a objectiu comú avançar cap a una societat més justa i solidària.



Si viure és un luxe, okupar és un dret!!!

Per la despenalització de L’OKUPACIÓ!!! ATUREM EL JUDICI!!!



Més informació:
http://www.kaosenlared.info/kork32/


del 22 al 26 es fan concentracions davant del jutjat nº2 de Terrassa a les 10;00


ENDAVANT (OSAN) Terrassa

Maig 2006

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more