Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Andalucia Libre s'adhereix a la Campanya Diguem NO
21 mai 2006
Comunicado en catalán y castellano
ANDALUCIA LIBRE S'ADHEREIX A LA CAMPANYA DIGUEM NO

Cataluña Diguem No.jpg


El Col·lectiu Andalucía Libre s'ha adherit a la Campanya Unitària Diguem NO que sol·licita el vot negatiu en el pròxim Referèndum a celebrar a Catalunya al text de l'Estatut d'Autonomia aprovat pel parlament espanyol.

La Campanya té com lemes: "Pel dret a l'Autodeterminació", "Perquè som una Nació", "Pels Països Catalans" i "Pels Drets Socials".

La Campanya aglutina a multitud d'entitats catalanes (estudiantils, culturals, sindicals, etc) i agrupa a organitzacions polítiques com Candidatura d'Unitat Popular, Endavant-OSAN, JERC, Maulets, Moviment de Defensa de la Terra i Revolta Global, entre unes altres, al costat de persones a titulo individual.

La nostra adhesió a la Campanya "Diguem NO" manifesta públicament el nostre suport solidari com independentistes andalusos a la lluita del poble català pels seus drets nacionals a la Sobirania Nacional i a l'Autodeterminació de Catalunya. Així mateix, és una forma d'oposar-nos al model d'estafes estatutàries que Espanya vol imposar també a Andalusia, a traves del 'Estatut de Dependència' recentment aprovat pel Parlament andalús.

Específicament, serveixi aquesta adhesió per a reiterar* la crida als andalusos avui ciutadans de Catalunya que s'impliquin en el rebuig a aquest Estatut i que votin NO. Votant-li NO al Estatut estaran votant NO a aquesta 'Catalunya espanyola' que tan nociva ha resultat i resulta tant per a Catalunya com per a Andalusia i unint en resistència i dignitat senyera y verdiblanca.

Visca Catalunya Lliure i Socialista!
¡Viva Andalucía Libre y Socialista!

Andalucía Libre

http://www.diguemno.org/
*Ver, Perspectivas andaluzas sobre el Estatuto catalán, Andalucía Libre nº 290, 1/4/2006

ANDALUCIA LIBRE SE ADHIERE A LA CAMPAÑA DIGUEM NO

Andalucia mi pais,España mi castigo.jpg


El Colectivo Andalucía Libre se ha adherido a la Campaña Unitaria Diguem NO que solicita el voto negativo en el próximo Referéndum a celebrar en Cataluña al texto del Estatuto de Autonomía aprobado por el Parlamento español.

La Campaña tiene como lemas: "Por el Derecho a la Autodeterminación", "Porque somos una Nación", "Por los Países Catalanes" y "Por los Derechos Sociales".

La Campaña aglutina a multitud de entidades catalanas (estudiantiles, culturales, sindicales, etc) y agrupa a organizaciones políticas como Candidatura d'Unitat Popular, Endavant-OSAN, JERC, Maulets, Moviment de Defensa de la Terra y Revolta Global, entre otras, junto a personas a titulo individual.

Nuestra adhesión a la Campaña "Diguem NO" manifiesta públicamente nuestro apoyo solidario como independentistas andaluces a la lucha del pueblo catalán por sus derechos nacionales a la Soberanía Nacional y a la Autodeterminación de Cataluña. Asimismo, es una forma de oponernos al modelo de estafas estatutarias que España quiere imponer también a Andalucía, a traves del 'Estatuto de Dependencia' recientemente aprobado por el Parlamento andaluz.

Especificamente, sirva esta adhesión para reiterar* el llamamiento a los andaluces hoy ciudadanos de Cataluña a que se impliquen en el rechazo a este Estatuto y que voten NO. Votándole NO al Estatuto estarán votando NO a esa ‘Cataluña española’ que tan nociva ha resultado y resulta tanto para Cataluña como para Andalucía y uniendo en resistencia y dignidad, senyera y verdiblanca.

¡Visca Catalunya Lliure i Socialista!
¡Viva Andalucía Libre y Socialista!

Andalucía Libre

http://www.diguemno.org/
*Ver, Perspectivas andaluzas sobre el Estatuto catalán, Andalucía Libre nº 290, 1/4/2006

ANDALUCÃ?A LIBRE
* Sitio: http://www.andalucialibre.tk/
* Alta: andalucialibre-alta ARROBA eListas.net
Independencia - República - Socialismo
==========================
Mira també:
http://www.andalucialibre.tk/
http://www.diguemno.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Andalucia Libre s'adhereix a la Campanya Diguem NO
21 mai 2006
Andalucia libre on desenvolupa la seva activitat política, a Catalunya o Andalusia? La veritat és que aquesta gent es passen el dia bombardejant aquesta web i d'altres amb artícles sobre Catalunya dia i nit. Un cas clar d'internacionalisme mal entès i d'ingerència constant i falta de respecte !
Re: Andalucia Libre s'adhereix a la Campanya Diguem NO
21 mai 2006
com ja venim denunciant: andalucia libre són maderos!

la seva campanya d'intoxicació contra els companys del lobby per la independència és una clara mostra del seu servei als interessos de l'Estat espanyol.

Fora policies d'indymedia!
Re: Andalucia Libre s'adhereix a la Campanya Diguem NO
21 mai 2006
Hi ha gent d'Andalucía Libre aquí a Catalunya i la veritat és que la seva feina és encomiable. Gent que sempre s'ha posicionat al costat de les reivindicacions populars í s'ha sumat a les nostres mobilitzacions. Per tot plegat, màxim respecte. I no intoxiqueu més si us plau.

SANGRE ANDALUZA, COR CATALÀ!!!
Re: Andalucia Libre s'adhereix a la Campanya Diguem NO
22 mai 2006
jo fà anys q veig als de Andalucia Libre. No se pq diu aquest ximple q són maderos. Per mi q el madero ets tu q no t'interessa pas q cada cop hi hagi més gent q lluita per la independència dels seus països.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more