Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats
Mallorca: 34.000 persones contra les agressions al territori
19 mai 2006
Ahir la Plataforma Salvem Mallorca va lliurar les signatures necessàries per a la tramitació de la Iniciativa Legislativa Popular contra les agressions al territori. Dos mesos i mig després de l’inici de la campanya de recollida, s’ha aconseguit el suport de 34.000 persones, més de dos terços.

Aquesta xifra constitueix una fita històrica.

L’organització ecologista ha comparat el nombre de signatures amb les a penes 26.000 arreplegades pel PP contra l’Estatut de Catalunya (una bona part d’elles electròniques i, per tant, sense garanties), amb les 21.000 al·legacions contra el pla de Carreteres i amb els vots (31.000) que va aconseguir UM a les darreres eleccions.

També supera les anteriors Iniciatives Legislatives Populars presentades pel moviment ecologista. L’èxit de la recollida de signatures respon a la gran demanda social d’aturar l’actual model de desenvolupament. Ara com mai les Illes Balears no havien patit agressions ambientals com les que s’han patit aquests anys.

No només se tracta d’evitar una degradació ambiental irreversible, sinó de no hipotecar el futur econòmic i social de les nostres Illes.



Plataforma Salvem Mallorca

Tribuna Mallorca


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mallorca: 34.000 persones contra les agressions al territori
19 mai 2006

Plataforma Salvem Mallorca

Tribuna Mallorca

[Enllaços corretgits]

Sindicato Sindicat