Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Girona rep el President de l'estat espanyol
18 mai 2006
El proper divendres, dia 19 de maig, la ciutat de Girona rebrà el President del govern de l'Estat espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en un acte de la campanya que fa el PSC/PSOE per vendre als gironins el Sí a l'Estatut. Davant la importància cabdal d'aquesta visita i davant del risc de tenir els nostres territoris catalans durant 25 anys més sota la submissió a Espanya, l'Esquerra Independentista gironina ha convocat una concentració a les 7 de la tarda a l'Estació Jove (al Parc Central, davant de la seu d'El Punt) per tal de deixar ben clar que no ens creiem les mentides i la demagògia del president de l'estat espanyol. L'acte del PSC se celebrarà a les 19:30h al Palau Firal.

És realment important que la societat gironina sigui conscient de la responsabilitat que té a les seves mans i no es deixi vendre ni pel PSC, ni per ICV, ni per CiU. Zapatero sap ben bé que és a Girona on hi ha més vot independentista (per tant, pel NO), i sap bé que si a Girona surt el NO a l'Estatut, aquest Estatut no s'aprovarà i, per tant, quedarà palès el fracàs de la política espanyolista del tripartit i de CiU i que el principat reclama quelcom més que un simple estatut. Quedarà palès que el principat català que reclama llibertat, reclama dignitat, reclama el dret a decidir, reclama ni més ni menys que l'Autodeterminació, el procés realment necessari i democràtic per a les nostres terres.

Al mateix dia, a 3/4 de 9 de la vesprada al Centre Cívic de Sant Narcís, la CUP-Girona presentarà la seva precampanya de les municipals gironines en el seu acte polític de presentació a la ciutadania, en què explicarà a tots els assistents les seves propostes, activitats i alternatives reals a la política del tripartit gironí i a la política de dretes de CiU.

REBEM A ZAPATERO TAL I COM ES MEREIX!
REBEM AL PRESIDENT DE L'ESTAT TAL I COM ES MEREIX!

Som un nació! Autodeterminació!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Girona rep el President de l'estat espanyol
18 mai 2006
http://www.elforn.info/
Re: Girona rep el President de l'estat espanyol
19 mai 2006
Ay! Franco, Franco... com anyorem la teva abséncia!
Re: Girona rep el President de l'estat espanyol
19 mai 2006
Sin miedo, expresate pero sin miedo senyor pepet.
Al gobierno y a l@s gobernantes hay que recibirles como se merecen...que mas da las siglas! el fascio Ibericus campa a sus anchas por su territorio y solo sabemos...
A recibirle,vamos a recibirle a el y a tod@s como se merecen con hoces y martillos que golpeen sus asquerosas por huecas y poderosas por podridas cabezas y si no... queda la palabra.
salut y kops
Sindicato Sindicat