Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Vaga de neteja viaria i recollida de Residus Sòlids Urbans a Manresa
18 mai 2006
El Comitè d'Empresa de Fomento de Construcciones y Contratas S.A. , responsable del servei de neteja viària i recollida de Residus Sòlids Urbans (RSU), de la Ciutat de Manresa ha sacado una nota informativa dirigida a los ciudadanos comunicando su intención de movilizarse convocando huelga
Després de cinc mesos de reunions per a la negociació del Conveni Col·lectiu amb l'empresa FCC S.A., davant el bloqueig en què es troba la negociació, els treballadors del servei de neteja viaria i recollida de RSU es veuen en la necessitat de CONVOCAR VAGA INDEFINIDA A PARTIR DEL PRÒXIM DIMARTS DIA 23 DE MAIG DEL 2006.

Els treballadors posen la situació en coneixement de tots els Ciutadans ja que tant el Comitè d'Empresa com les Seccions Sindicals de CGT i CCOO, així ho han acordat en assemblea unitària.

Volen manifestar que davant el bloqueig en què es troben immersos, es veuen obligats a prendre aquesta mesura, no desitjada per la seva part i que estan disposats a paralitzar la vaga, tan prompte tinguin un acord amb l'Empresa.

Esperan la comprensió de la Població de Manresa davant aquesta situació, no desitjada per cap dels treballadors/es del servei de neteja.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vaga de neteja viaria i recollida de Residus Sòlids Urbans a Manresa
19 mai 2006
Anims amb la vaga
Re: Vaga de neteja viaria i recollida de Residus Sòlids Urbans a Manresa
19 mai 2006
Salut companys!

Els que estem vivint, dia a dia, la vaga indefinida de Mercadona (2 mesos ja) sabem el que és llançar-se a una vaga per a la defensa dels nostres drets.

Ànims! Molts ànims!
I mantingueu informats a la resta de treballadors i treballadores d'arreu!!

¡Visca la Solidaritat Obrera!
Sindicat Terrassa