Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Objecció fiscal a la despesa militar
17 mai 2006
Com cada any, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, amb els col·lectius que formem l'Assemblea d'Objecció Fiscal de Catalunya, desenvolupem la campanya d'objecció fiscal a la despesa militar. Els diners de la nostra objecció proposem que vagin al col·lectiu que lluita per la recuperació per a usos civils dels terrenys que ocupa la base de l'OTAN a Bétera.
Més de 21 mil milions d'euros, 58 milions diaris, puja la despesa militar prevista pel 2006 a l'Estat espanyol. Al voltant d'un 14% dels pressupostos generals de l'Estat. La despesa mundial es situa en més d'un bilió de dolars.

Mentrestant, més de 680 nens moren de gana cada hora.
Amb els 75.000 milions gastats ens els primers mesos a l'Iraq es podria facilitar educació a tots els infants del món i accès a la salut de tota la població mundial.
Amb 19.000 milions de dolars a l'any, durant 10 anys, es podria eliminar la gana i la inseguretat alimentària. Amb 10.000 milions es podria proveïr d'aigua potable 1,75 bilions de persones. Amb 17.000 milions es podria proveïr d'energia renovable a tot el món.

Un any més les persones i col·lectius, com la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, que formem part de l'Assemblea per l'Objecció Fiscal, engeguem la campanya de desobediència civil d'objecció fiscal a la despesa militar.

Ens sembla un malversament sense nom llençar els diners esmentats invertint en mort i patiment. Doble malversament si tenim en compte la despesa social, en salut, educació, cultura... que deixem de fer. Per tant ens neguem a contribuïr a aquest malversament ingent amb els nostres impostos.

A la web http://usuaris.tinet.org/tgnapau trobareu informació sobre que és l'objecció fiscal i com es fà. Trobareu, també, presentacions en power point, el cartell de la campanya i les postals informatives. Finalment, models d'instància, al·legacions, recursos, etc.

El diners de la nostra objecció fiscal, que no volem que vagin als exèrcits, proposem que es destinin al col·lectiu antimilitarista que vol recuperar la base militar de Bétera per a usos civils o a qualsevol altre projecte relacionat amb el foment de la cultura de pau.

Tenim també un horari de permanències per assessorar les persones que vulguin fer objecció fiscal els dimecres i dijous a la tarda, a la Rambñla Nova, 97-2n pis. També podeu concertar-les trucant al 977221458 o enviant un email a tgnapau ARROBA tinet.org
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Objecció fiscal a la despesa militar
18 mai 2006
si cerqueu el jardi de l'anarquia nº7 a indymedia, hi trobareu un manual sobre objecció fiscal força complet
Re: Objecció fiscal a la despesa militar
18 mai 2006
A Sant Cugat per als que vulgeu informar-vos directament fem permanències els dimarts de 20 a 21 h a La Guitza (c/Sant Martí, 14)

www.nodo50.org/casc
Xerrada Objeccio Fiscal a Igualada
18 mai 2006
Aquest divendres 19 a les 19h de la tarda hi haurà una xerrada explicativa sobre Objecció Fiscal a càrrec de 2 membres de l'assemblea antimilitarista de catalunya.

La xerrada tindrà lloc als locals de la FOI del c/delícies 29.

Apa doncs, quedeu totes convidades!!

Ateneu Llibertari d'Igualada
Sindicato Sindicat