Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
futbooool
17 mai 2006
miles de personas celebran en estos momentos el triunfo de "su" equipo de futbol.
A todas aquellas personas que como yo sienten mucho miedo y bastante asco frente a todo esto, un abrazo solidario
visca la terra

This work is in the public domain

Comentaris

Re: futbooool
17 mai 2006
No estàs sol!
Re: futbooool
17 mai 2006
els carrers són plens de perturbats
Re: futbooool
17 mai 2006
aclarir que em refereixo a tot el hooliganisme descerebrat que ara mateix es desfoga cridant als carrers, no al del post. Una abraçada als no drogats!
Re: futbooool
17 mai 2006
visca les drogues i visca el futbol!

a la merda els amargats!
Re: futbooool
18 mai 2006
El futbol es el opio del pueblo.



...era algo aixi, oi?
Re: futbooool
18 mai 2006
solo te voy a dedicar una palabra para calificarte: SUBNORMAL
Re: futbooool
18 mai 2006
a prendre pel cul merengue!
Re: futbooool
18 mai 2006
a prendre pel cul merengue!
Visca el barça i visca catalunya lliure, socialista i llibertària
18 mai 2006
la festa es va acabar amb enfrontaments amb la policia tri-bi-partita
Re: futbooool
18 mai 2006
Sembla mentida,quina vergonya,la quantitat de gent i recursos(diners) que es mobilitza per una
payasada com el futbol,amb els molt greus problemes que tenim actualment al pais i al quals no es mobilitza quasi ningu ni es gastan prous diners per arreclar-los , com la sanitat
la educació,l´habitatge,el inmigrants(nova esclvitut).Sento vergonya aliena,de pertanyer a aquesta societat tan bestia.
¿Com fer que la passió que desperta el futbol,o nomes la meitat,es faci servir per tal d´arreclar els problemes reals que tenim?.
Recordar als futboleros que totes les "autoritats" que estaven a paris ahir anaven de gorra,pagant nosaltres els avions,entrades,hotels,restaurants i inclus les putes que disfruten ells.FUTBOLEROS BARÇA ETC.
SOU IMBECILS.Si algu es sent ofes m´en alegro.
Per mi Catalunya son els avis que fan cues als hospitals i no els Gangsters que viuen del futbol.
Re: futbooool
18 mai 2006
Quanta amargor....
Potser haurieu d llegir més i saber algu d dialectica i tal, sir k per celebrar el barça sta molt malament amb la d problemes k hi ha es com a minim una falacia, una cosa no nega l'altre, puc anar avui a canaletes i dma a qualsevol altre acte, mani o el k s'escaigui.

Em sap greu, no seré tant revolucionari pur i dur com vosaltres, m'ho passo bé veient com guanya el barça k hi farem.

A per cert, ahir vai beure molta birra i vai fumar molts porros, soc el coco, l'antilluita en persona, pq aki ningú beu ni fuma ni coses pitjors k feu en la intimitat oi hipocrites?
L'unic k aconseguireu és k un dia acavem farts d tots akests puristes d'algu k s'han inventat ells i sudem d tot. pocs i mal avinguts, siesk no anem enlloc aixi.
Re: futbooool
18 mai 2006
el opio és el futobol del pueblo
Re: futbooool
18 mai 2006
No vos lamenteu home i dones de bona fe, es un "sentiment i no es pot explicar" Com ho és ser israelita, budista, maoista, nacionalsocialista, abertzale, merengue, fan del Michael Jackson, les Spice Girls o de la iglesia del septimo advenimiento... si no passa res... Potser amb aquesta regla de tres molta gent deixaria de ser tant imbecil i capcuadrada. Son sentiments gent ignorant i retrograda.

Si a mi m'encanta veure la gent com plora i s'emociona per aquesta gran empresa... Si a mi més igual ser un amargat, un purista, un minoritari, un mal avingut. Bebeu, abrasseu-vos, ploreu, crideu, trenqueu-vos les cares, insulteu,petonejeu-vos, destrosseu, canteu, enfadeu-vos... si aixi es la vida... l'essencia de la vida, delicada, humana, fragil davant la tele, o al terreny de joc, depenent de la casta.
Celebreu o ploreu de pena, tanqueu-vos a casa o sortiu, pero deixeunos sentir extraordinaris, amb les nostres consciencies despertes i iluminades que som pocs i no molestem... o si?
futbol?¿
18 mai 2006
a mi tampoc me mola el futbol, però supós que tampoc deu ser dolent ni res que t'agradi veure'l. Tots aquests que dieu que és l'opi del poble, segurament entendreu que es dolent en quant que distreu al poble de la lluita i els maldecaps, però evadirnos, de formes diferents -per exemple mitjançant la música- tots ho fem. En fi, que tampoc es que es pugui dir que el temps que invertix la gent en el futbol sigi atuomàticament proporcional al que no inverteixen en la lluita. ¿quant de temps en lluitar invertiu vosaltres (sigui quina sigui la vostra forma de lluita) ¡perquè l'important es el que fas i no el que dius! en fi: Gol en el campo paz en la tierra, d'acord, però tampoc ens posem a l'altrua dels descerebrats tornant-nos nosaltres hooligans "antifutbol" iguals de curts de mires que molts d'ells.

Salut i visca la terra!
Re: futbooool
18 mai 2006
Una miqueta d'opi i distracció sempre va bé, però m'agradaria veure una concentració com la d'ahir a Canaletes per a qualsevol altre tema.
Fa molta rabia que sigui un joc que mou milers de milions d'euros, el que fa moure a la gent.
Re: futbooool
18 mai 2006
No estic amargat,tinc les meves distraccions per fugir de la realitat,i que no molesten a ningu,ni li fan el joc a aquetsta merda de sistema,els millions que pagueu als idols esportius a traves de les publicitats i compra dels seus productes nomes per que els porten els vostres idols,son els que aquestes multinacionals obtenen explotant treballadors al tercer mon(no cito marques tots les coneixeu).
si us sembla correcte i just aquest sistema de distribució dels recursos economics continueu per aquest cami.ja hos ho trobareu quan tingueu algun problema amb la sanitat o amb l´habitatge en el vostre entorn mes proper,no caldra anar al tercer mon.
Com a distraccions us recomenaria llegir algun llibre ej:contes de Voltaire,Celine,Blasco Ibañez i moltisims mes,pasejar amb les persones que estimeu per lo que queda de natura (pirineu)(Platges),mentre quedi.practicar esports(pel gust de fer-ho,no per diners),parlar amb els vostres fills i pares,ajudar als necesitats,cuinar,netejar la casa,escoltar musica i molts etc...,i no fer el gamberro amb el refugi de les multituts,trencar mobiliari urba,fer soroll,colapsar la ciutat i els mitjans de comunicació en una paraula molestar al proxim que es el que pasa amb la tonteria del futbol.
Estic d´acord amb el consum responsable d´alcohol i drogues com a relaxant psicologic,pero sempre en un ambit domestic,no en masas alcholitzades i drogades sense control i amb la excusa del futbol es facilita la patent de cors.
salutacions cordials a tots futboleros,borratxos i antifutbol.Pau i respecte per a tots
Re: futbooool
18 mai 2006
una mas q siente angustia frente a tal engaño. dentro d poco no tendremos planeta y la gente tan tranqila. circo y fieras... siempre funciono.
Re: futbooool
19 mai 2006
etooooo, etoooooooo!!!

Tiotonino... prefereixo mil cops veure el millor equip del món que llegir a un militant del partit nazi alemany com Celine. És que ja te val.

I ara deixeu-nos disfrutar i amargueu-vos solets.
Indymedia merengons!

"Tenim un nom
el sap tothom!"
Re: futbooool
19 mai 2006
tontorron!
beleti es guai
19 mai 2006
oing! oing!
Sindicat Terrassa