Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
PP i PSOE donen llum verda al cinturó de Palma i a l´autopista d´Eivissa
17 mai 2006
Fins ara el PSIB ha estat al costat de totes aquelles persones que consideraven una burrada la construcció de macroautopiestes a les Illes. Però ara resulta que a Madrid no ho veuen de la mateixa forma. Ahir van rebutjar una proposició d'ERC per aturar la construcció i invalidar el segon cinturò de Ciutat. Ara veim que els socialistes són capassos de fer qualsevol cosa per fer ara la punyeta a ERC, però pareix no ser conscients del desastre que pot suposar aquesta inconsciència. Aqui vos deix l'article, extret de Diari de Balears:
PP i PSOE permeten a Madrid el segon cinturó de Palma i l'autovia d'Eivissa

Rebutgen al Congrés una proposta d'ERC per la retirada de les obres polèmiques
R.GALLEGO. Palma.
Curiosament, les carreteres uniren ahir al Congrés els grups del PSOE i el PP. Ambdós partits rebutjaren una proposició no de llei (PNL) presentada per ERC que garantia la retirada dels projectes viaris que estan suscitant més polèmica, com són el segon cinturó de Palma, l'autovia entre Eivissa i Sant Antoni

La iniciativa dels republicans, defensada en la Comissió de Foment i Habitatge de la Cambra baixa per Josep Andreu, instava els executius central i autonòmic a modificar el conveni viari que està sobre la taula per descartar la construcció de «vies de gran capacitat», en al·lusió al segon cinturó.
Tanmateix, la PNL pretenia que el conveni estigués condicionat a la paralització les esmentades obres d'Eivissa.
En el darrer punt de la proposició, es comminava les administracions a millorar la xarxa ferroviària de Mallorca amb les partides en principi dedicades a grans projectes de carreteres.
La PNL va obtenir 33 vots en contra -entre els quals els del PP i PSOE-, 3 a favor i 3 abstencions.
Una vegada finalitzada la comissió, ERC va remetre un comunicat de premsa a través del qual acusava els socialistes de «donar cobertura als projectes de destrucció del territori» del Govern Matas.
En aquest sentit, el president d'Esquerra a les Illes, Joan Lladó, lamentà que el PSOE «defugeixi responsabilitats i permeti la construcció del segon cinturó de Palma». En opinió d'ERC, l'actitud dels socialistes en aquesta votació torna a demostrar la seva «ambigüitat», com ja feren «amb la dotació policíaca que destinaren a reprimir les protestes contra les autopistes d'Eivissa».
La diputada del PSOE per Balears, Isabel Oliver, justificà el rebuig de la PNL afirmant que «està fora de la realitat» i que «ara els consells estan negociant nous convenis viaris amb Foment amb criteris de sostenibilitat».

This work is in the public domain

Comentaris

Re: PP i PSOE donen llum verda al cinturó de Palma i a l´autopista d´Eivissa
17 mai 2006
A ses illes estem de dol!! Des de Palma, el meu plor...
Re: PP i PSOE donen llum verda al cinturó de Palma i a l´autopista d´Eivissa
17 mai 2006
Això es vergonyós, aquests del PSIB son un merdes, primer molt de rotllo de recolzament i desprès com bons polítics, ens envien a la merda. Si ja el delegat de govern, el pardal d’en Socies que va enviar als seus cans de la Guardia Civil.
Jo no estic de dol, per que aquesta lluita cada dia lluitam amb mes ganes, i si ara estem mirant cap a Eivissa, de aquí uns dies tendrem que posar-nos forts amb sa Real, aquí voran a on està la veritable lluita per la terra. Ja pasam de partits polítics i de organitzacions que es diuen ecologistes i desprès no fan res, domes sa foto.
Ànim i continuem sa lluita
Re: PP i PSOE donen llum verda al cinturó de Palma i a l´autopista d´Eivissa
17 mai 2006
Això de fer-se sa foto ho saben fer molt bé. Ens hem d'unir contra aquestos depredadors! El 16 i 17 de juny, totes les plataformes a festival de música d'Eivissa! Es porcs en es corrals!
Re: PP i PSOE donen llum verda al cinturó de Palma i a l´autopista d´Eivissa
18 mai 2006
El PSOE sap que a les illes no pot arrencar vots a l'"esquerra" i per tant s'està apropant als sectors del PP. Exemples: Comdenmar l'Ecotaxa i ara això.

Mallorca Revolucionaria //*//
Sindicat Terrassa