Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Parla Terra Lliure
15 mai 2006
Des dels inicis de la seva activitat armada, Terra Lliure va esdevenir el símbol de la lluita independentista del poble català. Les consignes i la simbologia de l'organització armada van ser àmpliament difoses i no era estrany veure-les reproduïdes a les parets d'arreu dels Països Catalans.
Terra Lliure ha jugat un paper importantíssim a l'hora de configurar l'independentisme modern, a l'hora d'estendre socialment el discurs rupturista d'aquest nou independentisme que sorgia del desencant i de la farsa que suposà la transició "democràtica".
Malgrat ser una peça d'innegable importància a l'hora d'entendre l'actual independentisme català, Terra Lliure continua condemnada a l'oblit i a l'ostracisme. Sembla, doncs, que el record de Terra Lliure continuï molestant, que hi hagi qui no està interessat a recuperar aquesta part de la nostra història recent.
M´agradaria saber on trobar documents i escrits. Pretenc recuperar els pensaments d'aquells homes i dones que van decidir lluitar, amb les armes a les mans, per la llibertat del nostre poble. I amb això, en definitiva, m´agradaria aclarir aquest període de la nostra història més immediata i situar al lloc on es mereixen aquells i aquelles que des de Terra Lliure van lliurar-se a la causa de la justícia i l'alliberament dels Països Catalans.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Parla Terra Lliure
15 mai 2006
es un llibre d'edicions el jonc

http://www.eljonc.com/

http://www.eljonc.com/forms/home_comandes.htm
Re: Parla Terra Lliure
16 mai 2006
hi habia una publicació clandestina anomenada alerta , cal que busquis alguns números .
Re: Parla Terra Lliure
16 mai 2006
Posa Terra Lliure al google i posa la pagina de la historia d'aquest grup d'alliberament nacional amb escrits, comunicats, fotos caiguts... està molt be i pots trobar de tot diria que hi ha el comunicat de dissolució i tot, com molt be diu el company hi havia la revista alerta però no sé on podries trobar exemplars ara en l'actualitat.

Apa Salut
Re: Parla Terra Lliure
16 mai 2006
Exactament és aqui:

http://www.racocatala.com/historiatll/index2.htm

Aquí trobaras tot el que te dit

Apa Salut i que vagi bé la informació
Re: Parla Terra Lliure
16 mai 2006
Busca al emule: Terra Lliure Els Documents, és molt complet, fotografies de les accions, dels caiguts, entrevistes a diaris, propaganda, articles de premsa,...
Sindicato Sindicat