Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: corrupció i poder
boicoteja a l´especulaor!
14 mai 2006
FRONT AL CAMP DE GOLF. BOICOT A "LA ESPAÑOLA"

Actualment el govern alcoià de Jordi Sedano (PP) i la promotora "Xirillent Nou" del grup alimentari "La Española" volen jugar amb la nostra aigua i els nostres parcs naturals creant un camp de golf de 18 forats i 75 hectàrees, acompanyat com tots els projectes de camps de golf, amb un hotel de luxe de 60 a 100 habitacions i amb més de 560 xalets en 23 hectàrees, on ara se situen els antics masos de Xirillent Nou i Xirillent Vell, en mig dels parcs naturals de la Font Roja i la Mariola.

Aquest projecte posa en perill la Mariola i la Font Roja, car que l'espai on volen construir el camp de golf, els xalets i l'hotel, és declarada Zona d'Especial Protecció de les Aus (ZEPA) i Lloc d'Interés Comunitari (LIC). La seua importància recau en el fet de ser un espai d'amortiment per a la Mariola i la Font Roja. És a dir, actua com a barrera per evitar la deterioració dels límits d'ambdós parcs, mantenint així intacta la seua superfície.

Segons el propi projecte, l'aigua que abastirà el complex vindrà de la depuradora dels Algars, a 18 Km. Encara que el més probable és que siga sostreta de l'aqüífer de Barxell. El més seriós en quant a l'aigua, és que des de la pròpia empresa apunten que s'empraran 1.543 m3 d'aigua per dia.

La situació urbanística que pateix Alcoi, i la resta del nostre poble, no pot ser tolerada. Per això Maulets, el jovent independentista revolucionari, crida al boicot a la societat alcoiana i a la resta del País contra el Grup Alimentari La Española. No comprem els seus productes, enviem-los correus electrònics, correu convencional, cridem al seu telèfon i fem-los saber que estem encontra del seu projecte i que sabem que ells estan al darrere de la destrucció d'Alcoi.

Si vols adherir-te a la campanya, polse ací

+info www.laespanyolaespecula.tk

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat