Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Coneixent els Països Catalans: Jornades sobre el País Valencià
13 mai 2006
Amb el propòsit de donar a conèixer una zona dels Països Catalans potser poc coneguda per a la gent del nord, el País Valencià, i per donar una imatge no tan venuda d'aquestes terres i de la seva societat, l'assemblea de Maulets de la ciutat de Girona ha emprès unes jornades completes de dos mesos de durada sobre el País Valencià, en què es tractarà una gran varietat de temes i es faran molts actes de caire ben diferent i variat, per tal que la societat gironina hi pugui assistir i per anar fent país i construir una realitat que tard o d'hora arribarà.
cartell jornades PV.gif
MAIG:

- Divendres 12 de maig: Inauguració de l’exposició "Imatges del País Valencià" i presentació de les jornades. Hora: 20h. (Casal Independentista El Forn).
- Diumenge 14 de maig: Primer dinar: Paella. Hora: 13h. Preu: 7 € (Casal Independentista El Forn).
- Dissabte 20 de maig: Passi de vídeo sobre la transició al País Valencià: "Del roig al blau". Presentació d’aquest documental a Girona amb posterior col·loqui. Hora 18h. Entrada gratuïta (Museu del Cinema).

JUNY:
- Divendres 2 de juny: Xerrada-col·loqui: "Valencians al Principat membres de l’associació "Espai País Valencià". Hora: 20h. (Casal Independentista El Forn).
- Diumenge 4 juny: Segon Dinar: Fideuà. Hora: 13h. Preu: 7 € (Casal Independentista El Forn).
- Dissabte 10 de juny: Xerrada-col·loqui: "Els mitjans de comunicació en català al País Valencià" amb David Segarra de l’Avanç i un membre d’InfoTV. Hora: 19h. (Casal Independentista El Forn).
- Diumenge 11 juny: Teatre valencià: amb "Pot de Plom" d’Alcoi presenten la seua obra "L’estrany viatge". Hora: 18.30, Preu: 10 € anticipada, 15 en guixeta (Centre Cultural La Mercè).

JULIOL:
- Diumenge 2 de juliol: Dia de la música valenciana i en valencià: amb Miquel Gil. Hora: 19h. Preu: 10 € anticipada, 15 € en guixeta (Centre Cultural La Mercè).

Punts de venda: GIRONA: Ateneu 24 de juny, Casal Independentista El Forn, La Màquia, Les Voltes i Partisano. CELRÀ: La Fàbrica. SALT: El Casal. ST. HILARI SACALM: Casal Popular El Trabuc.

Organitza: Maulets, el jovent independentista i revolucionari
Col·labora: Casal Independentista el Forn i Ajuntament de Girona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Coneixent els Països Catalans: Jornades sobre el País Valencià
13 mai 2006
Enhorabona! Està molt bé aquesta iniciativa per a que es comencin a treure tòpics falsos sobre la perifèria.

Enhoraboa i a veure si la propera la feis sobre Mallorca!
Re: Coneixent els Països Catalans: Jornades sobre el País Valencià
13 mai 2006
Aquesta és la idea, cada any fer un territori diferent dels PPCC (PV, Illes, Cat nord, Franja...)
Rculló
15 mai 2006
La falç i martell em sobra....
Maulets cada vegada sembla mes enredant...
Sindicato Sindicat