Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
La III Marxa per la Desmilitarització de la Serra d'Aitana serà el pròxim 21 de maig
12 mai 2006
mail-2.jpg
Información en castellano más abajo

Per tercer any consecutiu acudim a la base de radars de la Serra d´Aitana a Alacant a exigir la desmilitarització d'aquest espai natural privilegiat.

La cumbre de la Serra Aitana està totalment ocupada per unes instalâ¢lacions militars els potents radars de les quals guien la navegació marítima i aèria de l'OTAN cap a Orient Mitjà, i vigilen quasi tot el Magrib. Als peus d'aquets radars una base militar concentra les edificacions, construccions defensives i armaments que custodien aquets valuosos i estratègics aparells. L´integritat mediambiental d'aquesta Serra, la més alta d'Alacant, poc preocupa.

Aquesta marxa ciutadana és lúdica i reivindicativa. Emmarcant-se a la campanya âMaig Calent Desobedientâ? posada en marxa per tercer any consecutiu per Alternativa Antimilitarista-MOC i altres entitats a l'estat espanyol, està convocada pels Casals Jaume I d'Elx, Alacant i Alcoi, la Colla Muntanyenca del Campello, Colla Ecologista la Carrasca, Col.lectiu Ecologista El Margalló, Col.lectiu per la Cultura de Pau i Noviolència del Comtat i l´Alcoià, Centre Cultural El Panical i el Grup Antimilitarista Tortuga.

Es quedarà per a eixir a les 9´00 hores del dia 21 (diumenge) a l'estació d'autobusos d'Elx, i a la plaça de bous d'Alacant. I a les 9´30 a la plaça d'Al-Azraq d'Alcoi.

Totes i tots ens trobarem a les portes del Safari Aitana (carretera Relleu-Benifallim), a les 10´30 del matí per des d'allí fer una no molt llarga -i bonica pel paisatge- marxa fins a les portes de la base, on esmorzarem i ja es vorà entre tots/es la forma de concloure la jornada lúdica i reivindicativa.

Cal portar calçat còmode i esmorzar.

Informació a la web de Tortuga: www.grupotortuga.org

Podeu descarregar el cartell per a difondre, ací :
http://www.nodo50.org/tortuga/ecrire/articles.php3?id_article=3777I podeu consultar com va ser la cosa l'any passat ací:
http://www.node50.org/tortuga/article.php3?id_article=1897


Fotos bonicas de la Serra ací http://web.ukonline.co.uk/mountains/blanca2.htm

Més informació al el correu del grup: tortuga ARROBA nodo50.org

Vos esperem.


--------------------------------


La III Marcha por la Desmilitarización de la Sierra de Aitana será el próximo 21 de mayo


Por tercer año consecutivo acudimos a la base de radares de la Serra d´Aitana en Alacant a exigir la desmilitarización de este espacio natural privilegiado.

La cumbre de la Sierra está totalmente ocupada por unas instalaciones militares cuyos potentes radares guían la navegación marítima y aérea de la OTAN hacia Oriente Medio, y vigilan casi todo el Magreb. A los pies de estos radares una base militar concentra las edificaciones, construcciones defensivas y armamentos que custodian estos valiosos y estratégicos aparatos. La integridad medioambiental de esta Sierra, la más alta de Alacant, poco preocupa.

Esta marcha ciudadana es lúdica y reivindicativa. Enmarcándose el la campaña âMayo Caliente Desobedienteâ? puesta en marcha por tercer año consecutivo por Alternativa Antimilitarista-MOC y otras entidades en el estado español, está convocada por los Casal Jaume I de Elx, Alacant y Alcoi, la Colla Muntanyenca de Campello, Colla Ecologista la Carrasca, Col.lectiu Ecologista El Margalló, Col.lectiu per la Cultura de Pau i Noviolència del Comtat i l´Alcoià, Centre Cultural El Panical y el Grupo Antimilitarista Tortuga.

Se quedará para salir a las 9´00 horas del día 21 (domingo) en la estación de autobuses de Elx, y en la plaza de toros de Alacant. Y a las 9´30 en la plaza de Al-Azraq de Alcoi.

Todas nos encontraremos en las puertas del Safari Aitana (carretera Relleu-Benifallim), a las 10´30 de la mañana para desde allí hacer una -no muy larga y bonita por el paisaje- marcha hasta las puertas de la base, donde almorzaremos y ya se verá entre todos/as la forma de concluir la jornada lúdica y reivindicativa.

Hay que llevar calzado cómodo y almuerzo.

Información en la web de Tortuga: www.grupotortuga.org

Podéis descargar el cartel para difundir, aquí:
http://www.nodo50.org/tortuga/ecrire/articles.php3?id_article=3777Y podéis consultar cómo fue la cosa el año pasado aquí.
http://www.nodo50.org/tortuga/article.php3?id_article=1897


Fotos chulas de la sierra aquí http://web.ukonline.co.uk/mountains/blanca2.htm

Más información en el correo del grupo: tortuga ARROBA nodo50.org

Os esperamos.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa