Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Tenim data: 18 juny referendum
11 mai 2006
Maragall s'ha immolat (ell no serà el següent aspirant a president català) i ell sabrà perquè ho ha fet.

ERC queda des "d'ara en endavant" (recordeu l'esgarrifansa que em va fer l'slogan tot recordant altres "de ahora en adelante"?) fora del Govern autonòmic. Les sevs conselleries, i poder correpsonent, estaran en mans de la resta de socis -jo diria que del soci, els d'IC sols son comparsa.

Ells(visca Pciu) volen aquest Estatut de Moncloa "peti qui peti" i ho prostituiran tot.
Ja han prostituit el concepte de coalició que ha esdevingut un "tu em dones el poder" i sense dret a apelació ni rescabalament.


Que aquestes tres setmanes siguin un clam d'exposicions, de contrainformacions -com els okupes vamos- d'analítiques més que d'anàlisi.
Que qui "em" pugui defensar doni el DO de pit Revolucionari i si no hi ha més remei que fineixi la Lluita amb Glòria. O jo no tinc dret a ser català que em volen convertir en una "raressa" reserva folclòrica?




5 setmanes. És el temps -i administrar-lo- de què disposem.

Contra les "obsessions" raons.

Mori el mal Govern que ens vol esclaus amb gàbies de bany d'or.

A segar cadenes toca.

Useu serres, pics, destrals, radials...

Si fa falta amb les dents!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tenim data: 18 juny referendum
11 mai 2006
Recordem que han estat les bases d'ERC i no la cupula que ha apostat pel NO (tant que els hagues agradat poder continuar fent la viu viu, tant que se'ls veu amb recança per haver d'anar al camp d'una mobilitzacio que sempre se'ls pot escapar i fer-los anar massa enlla).

Contra l'Estat-ut, canya,
canya contra Espanya
Re: Tenim data: 18 juny referendum
11 mai 2006
Meerda, un altre cop: diumenge de Patum.

tot i així : VOTEM NO!! TOMBEM L'ESTATUT!

NI ESTATUT NI REFORMES

AUTODETERMINACIÓ
Re: Tenim data: 18 juny referendum
11 mai 2006
La veritat es que això de la política oficial es un circ. Ja fa temps que molta gent parla de la "política ficció". Tot això del estatut es un clar exemple. Heu pensat que el referèndum es simplement un consulta? Realment no te cap pes, el resultat no obliga als polítics i governants a res de res! Tots tenen un clar objectiu guanyar poder. Arribar a les properes eleccions amb unes expectatives de vot el més a favor possible. Després ja s'ho manegaran per pactar i decidir qui mana.<br>
<br>
Em sembla que més que mai, ens tenen entretinguts amb el que no toca. Fent soroll per una banda per a que no ens adonem del que passa realment. Tot plegat un bon munt de merda. Que més dona el que votem? Cal fer campanya contra el referèndum, però reivindicant que tingui un pes i un valor reals. Informar a la gent de la realitat i deixar de jugar a la política-ficció dels nostres mals governants.<br>
<br>
Cada moviment, col·lectiu o persones tenen les seves tendències polítiques. Però crec que tothom pot estar més o menys conscienciat de que tot això es un circ o una mala obra de teatre. <b>El referèndum no es vinculant</b>, no val per res. Tot esta decidit... i la gran majoria no hi tenim res a dir, encara que es convoquin milers de referèndums.<br>
<br>
<b>No tenim cap data!</b>
Re: Tenim data: 18 juny referendum
11 mai 2006
que carai t'empatolles tu, no creem confusio

el referendum ES COMPLETAMENT VINCULANT

----------------------------------
extret de http://www.xtec.es/~jrovira6/jc1/quart.htm

Estatut d´Autonomia de Catalunya de 1979.Títol Quart.

Font:
.GENERALITAT DE CATALUNYA:Projecte d´Estatut d´Autonomia de Catalunya. (1979). Generalitat de Catalunya.32 pp.

Comentari:
S´estableixen els mecanismes per a la Reforma de l´Estatut.

Text:

Article 56

1. La reforma de l'Estatut s'ajustarà al següent procediment:
a) La iniciativa de la reforma correspondrà al Consell Executiu o Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya a proposta d'una cinquena part dels seus diputats o a les Corts Generals.
b) La proposta de la reforma requerirà, en tot cas, l'aprovació del Parlament de Catalunya per majoria de dues terceres parts, l'aprovació de les Corts Generals mitjançant Llei Orgànica i, finalment, el referèndum positiu dels electors.
2. Si la proposta de reforma no és aprovada pel Parlament de Catalunya o per les Corts Generals, o no és refermada mitjançant referèndum pel cos electoral, no podrà ésser sotmesa novament al debat i votació del Parlament fins que haurà transcorregut un any.
3. L'aprovació de la reforma per les Corts Generals mitjançant una Llei Orgànica inclourà l'autorització de l'Estat perquè la Generalitat convoqui el referèndum al qual es refereix el paràgraf b) de l'apartat 1, d'aquest article.

Article 57

No obstant allò que disposa l'article anterior, quan la reforma tingués per objecte la simple alteració de l'organització dels poders de la Generalitat i no afectés les relacions de la Comunitat Autònoma amb l'Estat, es podrà procedir de la manera següent:
a) Elaboració del projecte de reforma pel Parlament de Catalunya.
b) Consulta a les Corts Generals.
c) Si en el termini de trenta dies, a partir de la recepció de la consulta prevista a l'apartat precedent, les Corts Generals no es declaressin afectades per la reforma, es convocarà degudament autoritzat un referèndum sobre el text proposat.
d) Es requerirà, finalment, l'aprovació de les Corts Generals mitjançant una Llei Orgànica.
e) Si en el termini assenyalat a la lletra c) les Corts es declaressin afectades per la reforma, aquesta haurà de seguir el procediment previst a l'article anterior, donant per acomplerts els tràmits de l'apartat a) del número 1 de l'esmentat article
--------------
Re: Tenim data: 18 juny referendum
24 mai 2006
Ei!! M'estic preparnt unes opos i necessito saber si aquest referèndum és vinculant o no, i si pot ser, en base a quina llei!
Sindicato Sindicat