Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La campanya Diguem NO creix
11 mai 2006
www.diguemno.org
gifpelmail.0.gif
En una setmana d'existència, Diguem No ja compta amb el suport de 500 adhesions personals i una setantena de col·lectius polítics, sindicals i entitats culturals de tota mena.

Dins del llistat d'adhesions s'hi poden trobar persones com Santi Santamaria (cuiner de El Racó de Can Fabes de Sant Celoni), Víctor Alexandre (escriptor), Francesc Ribera "Titot" (cantant), Isabel-Clara Simó (escriptora), Joel Joan (actor), Julià de Jòdar (escriptor) o Carles Solà (exconseller d'Universitats, investigació i Recerca).

La Campanya Diguem NO confirma les expectatives creades d'ençà de la seva creació. Cada cop hi ha més gent i més entitats convençudes que cal dir i votar NO al referèndum de l'Estatut, que avui ha estat aprovat de tràmit pel Senat espanyol.
Mira també:
http://www.diguemno.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La demagógia creix...
12 mai 2006
però ningú no se la creu.

La pinça nazionanista-franquista és per els fatxes d'una i altra banda.

ERC (fatxes d'"esquerra") = PP fatxes de dretes
Re: La campanya Diguem NO creix
12 mai 2006
però... i CIU on te´ls posem-? a la part (nacionalista), o a la part (fatxes de dretes) ?
Si em respons, et regalaré un 3% tu ja saps de què.
Re: La campanya Diguem NO creix
12 mai 2006
Més que la demagògia el que creix és la campanya de mentides del PSCiU per fer creure que la merda d'estatut esmicolat i buidat per Zapatero i Mas, d'amagat del nostre Parlament, és la nostra salvació. El PP només fa de poli dolent per fer bó el PSCiU pero tant Rajoy com Piqué van dir a l'endemà del pacte entre Mas i Zapatero que els semblava perfecte perque la merda que n'ha sortit és exactament el que volien.
Re: La campanya Diguem NO creix
12 mai 2006
Recordeu el que va dir Rodriguez Ibarra? Està totalment d'acord amb aquest estatu...
Re: La campanya Diguem NO creix
12 mai 2006
Zapatero "el gran" i Rajoy "el gran feixista" aniran plegats a Paris a veure el partit Barça-Arsenal.també s´espera la concurrència del monarca. Però el senyor [pepet] prefereix fer demagogia i crear camorra, encara que sigui amb estupideses com castells. El que són les coses !
Re: La campanya Diguem NO creix
12 mai 2006
Víctor Alexandre (escriptor) és un feixista i un xenòfob que col·labora amb els nazis d'UNC i el sector feixista d'Estat Català. Mireu a google si no us ho creieu
Re: La campanya Diguem NO creix
12 mai 2006
Diguem no!
Som una nació: jo sòc una nació, tu ets una nació, ell és una nació, nosaltres som..... una panda de racistas de casa bona que lo único que nos preocupa es "viure plenament en català", el resto, claro, ya lo tenemos solucionado desde la cuna. Que sí, que sí: una llengua, una cultura i un territori,.... pa´que más?, si con esto ya tenemos bastante, que aluego me lío con tantos idiomas. Además que no me fío de los que no son como yo. YO soy el ejemplo, YO soy la norma.... YO soy un completo idiota.
Re: La campanya Diguem NO creix
12 mai 2006
no t´ho prenguis aixi, ningú t´està dient idiota...
Re: La campanya Diguem NO creix
12 mai 2006
FORA GUARDIA CIVILS I COLONOS D'INDYMEDIA

Visca la classe obrera sigui d'alla on sigui, vingui d'alla on vingui

i el pepet, que reventi: us podeu fotre el vostre EStatut la Constitucio i de passada el manual d'instruccions de la torradora on us capiga


NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO
Re: La campanya Diguem NO creix
13 mai 2006
NO PSOEVERGENCIA!!!!
Re: La campanya Diguem NO creix
13 mai 2006
El Victor Alexandre va fer una xerrada i després va trobar-se que aquesta gent que dius van voler fer creure que és militant seu, la resposta d'en Victor Alexandre va ser aquest contundent de protesta en que negava cap mena de relació amb aquesta gent:

VULL DESMENTIR ROTUNDAMENT LA NOT�CIA DIFOSA A L'INICI D'AQUEST FÒRUM SEGONS LA QUAL JO SÓC MEMBRE D'UNITAT NACIONAL CATALANA.
NO HI TINC RES A VEURE I EM SEMBLA UNA MANIPULACIÓ INTOLERABLE L'ÚS DEL MEU NOM PER FER CAMPANYA EN FAVOR D'UN PARTIT.
SE'M VA DEMANAR QUE PARLÉS DELS MEUS LLIBRES "EL CAS CAROD" I "EL SOMRIURE DE BURT LANCASTER", NO PAS QUE FES CAMPANYA EN BENEFICI DE CAP FORMACIÓ.

COM QUE EM SEMBLA UNA MANIPULACIÓ MOLT GREU DE LA MEVA PERSONA, NO PRESENTARÉ ELS LLIBRES ESMENTATS SI NO ES PRODUEIX UN DESMENTIMENT PROPORCIONAT SOBRE LA QÜESTIÓ. JO NO PERTANYO A CAP PARTIT POL�TIC, I MENYS -MAI A LA VIDA- A UN PARTIT DE DRETES.

VÃ?CTOR ALEXANDRE
Sindicato Sindicat