Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Catalina Cirer: Mentidera!
11 mai 2006
Catalina Cirer: Mentidera!

L’assemblea de Maulets de la Ciutat de Mallorca, en el marc de la campanya nacional contra la destrucció del territori i de l’urbanisme desenfrenat, ha editat uns cartells per tal de denunciar el cinisme i la hipocresia la batlessa de Ciutat: Catalina Cirer.
Mentidera.jpg
[Catalina Cirer menteix a la gent]

Si un tret és característic a la classe política allà on hi sigui, aquest és la seva capacitat per a capgirar les seves propostes electorals un cop han aconseguit accedir al poder.

A Ciutat i a l’illa de Mallorca, aquest fet no ens és gens aliè i, malauradament, ja acostuma a ser un fet massa comú eleccions rere eleccions. De totes maneres, a la nostra ciutat, l’ajuntament mai no havia aconseguit produir tal situació de crispació entre la ciutadania. Això, com tothom ja pot saber, és fruit del seu cinisme polític amb el qual es dedica a menysprear, criminalitzar i no escoltar a les diferents associacions ciutadanes no properes al Partit Popular.

La mostra més gran d’aquest cinisme demostrat per la nostra batlessa i pel grup municipal del PP han estat les –ara demostrades falses- promeses electorals que apareixien al programa electoral del PP a les passades eleccions municipals de l’any 2003.

Una de les promeses incomplertes és la relativa al que hauria de ser el futur Parc Central que unís els parcs de Ses Estacions amb els de Son Costa i Son Fuster. Al seu programa s’hi especificaven talment les següents promeses: la “millora del carrer Jacinto Verdaguer� i “el soterrament de la línia ferrocarril Palma - Inca i la creació del Parc Central (unió de Ses Estacions – Son Costa – Son Fuster) serà una realitat a la nostra ciutat�.

[Donde dije Diego, digo...]

Una vegada passades les eleccions, les promeses del període electoral han estat oblidades per les qui les havien fetes.

Havent començat des de ja fa estona les obres pel soterrament de les vies del tren de Ciutat cap a Inca – amb demolició del pont del tren inclosa- la realitat s’ha mostrat diferent de com l’havien pintat. L’actual projecte, encara no aprovat, que vol tirar endavant l’ajuntament és el de construir una autopista intraurbana de quatre carrils al carrer Jacint Verdaguer.

D’aquesta manera, es substituirà el que havia de ser un parc per a una autopista per la que es calcula que hi transitaran al voltant de 25.000 cotxes diaris, el que indubtablement farà davallar el nivell de benestar als barris del voltant.

[No acceptam més mentides]

Pensam que hem arribat a un moment en el que l’ajuntament de la nostra ciutat s’hauria de replantejar el camí que ha seguit fins ara, que només ha aconseguit crispar l’ambient. Uns quants exemples d’aquestes polítiques en són les respectives desfilades populars a la romeria de Sant Bernat, les vergonyoses mentides relatives al pont del tren, etc.

Pel que fa a la nostra assemblea local, ens posicionam clarament a favor de les propostes de construcció d’una gran zona verda que uneixi els tres parcs. Valoram com a molt necessària la presència d’espais verds a la nostra ciutat. Aquests espais han de servir com a zones on les persones joves hi puguem gaudir de tot un seguit d’activitats lúdiques, alhora que també per a que totes les persones que vivim a Palma puguem gaudir d’espais tranquils a la nostra ciutat.

Finalment, només ens queda refermar públicament el nostre compromís per viure en una ciutat pensada i feta per a la ciutadania i no en base a interessos urbanístics privats tal i com passa actualment.

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Maig’06
Mira també:
http://www.maulets.org
http://www.politics-immobiliaria.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Catalina Cirer: Mentidera!
11 mai 2006
Mentidera, mentidera.
Sindicato Sindicat