Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
campanyatreballdignelow.png
EUiA REBUTJA LA REFORMA LABORAL DEL GOVERN CENTRAL PER SER âINSUFICIENT, ABARATIR LâACOMIADAMENT I PRIORITZAR ELS INTERESSOS DE LES EMPRESESâ
El coordinador general dâEUiA i portaveu parlamentari dâICV-EUiA en matèria laboral, Jordi Miralles, diu que âés continuista amb les polítiques econòmiques del govern dâAznarâ

El coordinador general dâEUiA i diputat al Parlament, Jordi Miralles, ha valorat avui la reforma laboral del govern del PSOE que ha titllat âdâabsolutament insuficient i continuista amb les polítiques econòmiques de governs anteriors, inclòs el del PP, un continuisme que també impregna altres iniciatives com la reforma fiscalâ?. Miralles, comissionat parlamentari dâICV-EUiA en polítiques laborals, ha assegurat que la reforma no respon als reptes de les relacions laborals espanyoles i suposa un repartiment del superàvit de la Seguretat Social entre els col·lectius més afavorits pel cicle de creixement econòmic. âLa reforma preveu reduccions i bonificacions a les cotitzacions de les empreses, les primeres en deu anys, mentre que el cost dâaquestes mesures recauran, un cop més, en els treballadorsâ?, ha dit.

En aquest sentit, Miralles ha explicat que âen els últims anys el guany de les empreses i la banca han estat rècords, per això no és moment de rebaixar la contribució que fan al sistema públic de la Seguretat Social, sinó de redistribuir la participació dâaquestes i els treballadors en proporció a lâincrement de guanys i salaris, respectivamentâ?.


Lâabaratiment de lâacomiadament, una mesura especialment negativa

Com a element especialment negatiu, Miralles ha destacat la âmesura estrellaâ de la reforma, que suposa lâabaratiment de lâacomiadament, un dels objectius de la patronal que no sâha pogut rebaixar com sâesperava.

No obstant això, el coordinador general dâEUiA ha reconegut algunes millores previstes a la reforma, com la conversió automàtica a indefinits dels contractes temporals encadenats de manera fraudulenta o lâaugment de la cobertura de prestació i del subsidi per desocupació, âtot i que aquestes mesures no són suficients per considerar la reforma positiva, especialment la segona, ja que només afecta a col·lectius petits i, en canvi, sâuniversalitza la reducció de les bases de cotització patronals en matèria de desocupació amb la rebaixa de recursos i lâincrement de despesa pública que això suposaâ?, ha conclòs Miralles.
Mira també:
http://www.euia.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
No teniu els mitjans oficials per fer propaganda vosaltres?
Observeu bé el cartell que l'hem pagat entre tots, a ver si us agrada
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
Evidentment que al "." li interessa més defensar el seu coto privat d'informació que la Reforma Laboral.
Enhorabona, cadascú te les seves prioritats.

PD: el cartell no s'ha fet, tansols s'han tret enganxines, però de totes maneres tant és.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
eua, vuestro sindicato ccoo ha firmado con la patronal y zp la reforma , hipocrites.

o vais a negar que los de eua no estis en ccoo?
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
No vamos a negar nada, aunque por respeto a la pluralidad de EUiA, debo aclararte que hay afiliados de EUiA a otros sindicatos, si bien creo que es cierto decir que la mayoría de las personas sindicadas de EUiA lo están en la CONC.

Y en cualquier caso, la dirección de Comisiones ya respaldó la Constitución Europea pese a nuestra oposición, etc etc.

Vamos que de hipócritas nada, defendemos en CCOO lo mismo que defendemos en la calle y en las instituciones. Lo que pasa es que en cada uno de estos ámbitos tenemos la incidencia que tenemos.

Como mucho podrías preguntarte qué hacemos en CCOO, pero te agradecería que lo hicieras en otra noticia para no entorpecer el debate en esta.

Salud.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
Si, son los mismos sindicalistas de EUiA-PCC, que firmaron los despidos de SEAT.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
Son los mismos que se comen los niños.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
el debat... que ens prens per imbécils o que?

FORA PARTITS POLÃ?TICS D'INDYMEDIA!!

Això no es un forum per als militants de grupusculs trepartidistes, siguin comunistes o nudistes, això és un forum dels i pels moviments socials de Barcelona...

NO vingeu a fotre-hi cullerada que ens feu vomitar.

EUiA está al govern, EuiA está a l'ajuntament:
EUiA desallotja, especula, imposa la ordenança cínica...

potser no ha sortit dels vostres cervells però vosaltres, mutis i a la gàvia, hi participeu...


EUiA és l'enemic de la classe obrera nihilitzada... que no ens reclamin solidaritat.

A fer la mà, hipòcrites!
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
A veure, anem per pams.

Què és un partit polític?

Què és un moviment social?

Són espais totalment independents o hi ha militants de partits polítics als moviments socials?

Si respons aquestes preguntes, potser podem avançar una mica; sinó ens quedem en fraseologia buida que queda molt bé en segons quins espais però que si no s'estructura no serveix per a res.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
ni pam ni pipa

evidentment, a tú i els de la teva secta no US serveix per a res...

és que no te'n adones que no teniu res a fer?

amb tu no penso avançar enlloc, farsant.

els militants de partits politics que pugui haver als moviments socials (que pot ser, ningú és perfecte) no fan proselitisme ni propaganda en els mitjans dels moviments socials perque ja se saben la lliçó: no és possible reconciliar el dirigisme partidista amb l'horitzontalitat popular. NO hi tens res a pelar, hipócrita. Per mi com si vols militar a AlCaeda...

(busca propaganda de partits polítics al Directa, al Diagonal, al Contrainfos, o aquí mateix...)

EUiA a la zona gris!!
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
09 mai 2006
Que fàcil és acusar de membre d'una secta eh?
No passa res, no tinc especial ganes de conversar amb tu.
En qualsevol cas, cito textualment una advertència d'Indymedia:

"IMC Barcelona dóna veu a totes aquelles persones que volen exercir el dret al diàleg i a la llibertat d'expressió, sense censurar cap intervenció"

bona nit.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
Canteu amb mi:

La reforma laboral pa Miralles, Marià i resta de personal (del PCC)
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
El del mig del cartell no és el Milà, ex-conseller de Medi Ambient, que ha fotot fora Maragall?
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
Gràcies a aquesta merda de partits d'esquerra que tenim van les coses com van. Per dignitat haurieu de sortir del govern. Però el poder suposo que pesa més que la dignitat. Pel que respecta a la merda aquesta d'enganxina, si la veig pel carrer l'arranco. Perquè ara està prohibit enganxar enganxines pel carrer, oi? Ho heu prohibit vosaltres.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
Lo d'EUiA és realment patètic.
Desacreditadíssims, baixant en totes les enquestes, i encara vinguent a remenar la cua per indymedia maquilladet de radical.
Feu fàstig. Aneu al parlament amb els vostres dissenys modernillos i la vostra imatge de polítics enrollats. Aquí no enganyeu a ningú.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
Clar que si, quan l'únic partit català amb representació parlamentària manifesta que rebutja una reforma que ens afecta a tots i totes, la vostra resposta és rajar (lo de l'ordenança no té preu, quan EUiA va participar en les mobilitzacions contra aquesta, i va votar en contra de la mateixa).

EUiA té defectes i s'ha equivocat més d'una vegada, Estatut, pacte amb ICV etc, però per quan es situen del nostre costat el que cal és unitat.

Perquè de discursos i insults internet ja n'és ple.

Feina, Feina, Feina i menys palles mentals
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
"quan l'únic partit català amb representació parlamentària"

El que faltava ara resulta que EUiA està sol al Parlament, doncs sols i muts van bé.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
No és qüestió de palles mentals. Les participacions a manifestacions o actes que puegui fer qualsevol partit polític son pura propaganda per recaudar vots . Res més.
El partit polític té com a objectiu agafar el poder per poder prendre decisions reformiste (més d'esquerres o més de dretes) des d'allí.
Per tant el que pot conseguir Euia son reformes desde el govern. Res de movilitzacions socials i, molt mennys, res de revolucions.
Demaneu vots.
Si votes, no et queixis.
Entres al joc de la democràcia parlamentaria lliberal. Si votes (i més si participes en els diferents organs de govern) estàs acceptant el joc com està muntat, amb les seves normes. Per tant, qualsevol cosa al marge d'axiò son intents d'agafar més vots.
Us podeu manifestar en contra de la ordenança, en contra de la reforma laboral, la mayol es pot fer les fotos que li vinguin en gana, sigui com sigui heu acceptat les normes. Sou partíceps actius del sistema i, per tant, responsables directes de tota decisió o reforma que d'aquest surti. Per bé o per mal (encara uqe normalment per mal).
Euia no respecta la llibertat d'expressió. Euia és el govern. Euia no respecta la llibertat d'expressió ni cap altra.
Euia ha de ser destruïda, com tots els altres.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
Si no es quüestió de palles mentals és qüestió d'ignorància:

1. Les mobilitzacions, per si no ho sabies, serveixen, entre d'altres coses per forçar al govern prendre determinades decisions com ha passat, per exemple a França. A més, cal recordar-te que reforma i revolucio no són camins oposats sinó complementaris en funció de la correlació de forces en cada moment.

2.L'esquerra, tant la comunista, com l'anarquista o la trotskista ha participat en aquesta "democràcia parlamentària lliberal" sabent que la seva participació no era una finalitat en ella mateixa. I això és vàlid des de Batasuna, fins les CUP passant pels anarquistes en la segona república.

3.Tothom és particep actiu del sistema a partir del moment en què viu en aquest. El capitalisme tansols podrà ser superat dins del mateix capitalisme, la resta de plantejaments són idealistes (en el mal sentit del terme) i per tant reaccionari.

4.Aquesta doctrina moral de que si formes part d'un govern, has d'acceptar les normes i sou responsables directes de tot el que aquest fassi, a més de ser profundament antimarxista (és una moral burgesa), desmobilitza i és demagògia. Doncs pel mateix motiu quan es convoca una manifestació has de fer-te responsable de tot el que succeeix en la mateixa; etc etc etc.

En definitiva, el problema d'EUiA no te res a veure amb el que tu plantejes i si haguessim de destruir tots aquells que no ajuden a construir una alternativa al capitalisme, caurien aquells qui amparats en el postmodernisme, tansols feu el joc a la dreta i al capital.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
Visca la classe treballadora "nihilitzada", els partits polítics no serveixen per a la "horitzontalitat", els sindicats tots una merda, EUia ha de ser destruïda, "no votis"...i, de mentre, els capitalistes transnacionals enfotent-se de nosaltres, mentre ells sí creen els seus partits i nihilitzen el món amb misèria i explotació.

Aneu a cagar, vergonya de pseudorevolucionaris, sou caca i cul amb el sistema que creieu denostar i del qual en sou fills transnacionals!!! Allà on hi ha riquesa, també hi han nihilistes idiotes que divideixen als que lluïten!!!!

Curiós que desapareixeu com les mosques en els països subjugats del món.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
Jove Comunista no entens que no et necessitem? no entens que la teva prepotencia contra nosaltres ens fa riure? la vostra fe no ens cega als que realment ens oposem al sistema, les vostres mentides nomes son pels pardillos que fan militancia de base a la vostra merda de xiringo
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
10 mai 2006
ben dit euienc
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
11 mai 2006
És un debat vuit.
Voteu i participeu al govern. Molt bé. Mantingueu la conciènica tranquila, que el que passa no es culpa vostra, feu el que podeu (obviament és ironia).

Nosaltres no dividim els uqe lluiten. És més ara s'està donant en els moviments socials un moment d'unió bastant fort. Clar que vosaltres no ho debeu saber perque esteu fora d'aquests moviments.
Deixar-vos fora no és dividir. És identificar.

Nosaltres no som reformistes.

Mira la gent del teu partir que ens "representa" i el seu discurs socialdemòcrata. Per favor, esque no teniu vergonya o que?

Com dic al principi és un debat vuit. Estem molt lluny vosaltres de nosaltres. Per tant, no tornaré a escriure en aquesta notícia. Podeu despreciarme i insultarme el que volgueu no contestaré.

Reconec que aneu guanyant. El vostre sistema parlamentari neolliberal està fortament implantat.
Però la resistència aumenta agafada de la mà de la precarietat.
Re: EUiA rebutja la Reforma Laboral
11 mai 2006
Pregunta sense acritud: ets marxista??
Sindicat Terrassa