Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Manifestació en solidaritat 32 okupes del KORK III
09 mai 2006
Dissabte 13 de maig esteu totes convidades a participar en la manifestació que realitzarem a Terrassa.
kork.jpg
Aquest dissabte 13 de maig a les 18h, hi ha una manifestació convocada a la iutat de Terrassa en suport als 32 joves detinguts l'any 1999 arrel d'un desallotjament. El judici es realitzarà del 22 al 26 de maig, on la petició fiscal suma més de 5 anys de presó per aquestes persones.

MANIFESTACIÃ 13 DE MAIG A LES 18H DAVANT L'AJUNTAMENT DE TERRASSA.

CONCENTRACIONS DURANT EL JUDICI: DEL 22 AL 26 DE MAIG A LES 9:30H DAVANT ELS JUTJATS DE TERRASSA (RAMBLA D'ÃGARA)

PROU JUDICIS A L'OKUPACIÃ?Ã!!!!
NI JUDICIS, NI PRESÃ, 32 OKUPES DEL KORK ABSOLUCIÃ!!!!
OKUPA I RESISTEIX!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació en solidaritat 32 okupes del KORK III
09 mai 2006
PER LA DESPENALITZACIÓ DE L’OKUPACIÓ!!

ATUREM EL JUDICI ALS 32 OKUPES JA!!

La setmana del 22 a 26 del mes de maig del 2006 el jutjat penal nº 2 de Terrassa vol celebrar un judici contra 32 joves que van ser detinguts durant el desallotjament del centre social okupatKORK III el 17 de juny del 1999.

El desallotjament el va executar més d’un centenar d’agents anti-disturbis de la policia nacional. Es va produir a quarts de set del matí i el van realitzar amb una violència totalment desproporcionada, utilitzant malls per rebentar portes i parets, escopetes disparant pilotes de goma i amb les porres a les mans. Aquests fets van provocar que els detinguts presentessin 32 denúncies per maltractaments i agressions durant la detenció.

Als 32 joves se’ls acusa dels delictes d’usurpació, desordres, atemptat a l’autoritat, danys i una falta a l’ordre públic pels quals se’ls demana un total de fins a 5 anys de presó per persona. A més demanen una fiança de 3000 euros abans de començar el judici.

El KORK III es va okupar el setembre del 98. Era un edifici situat al carrer Puignovell, al centre de Terrassa i portava més de 20 anys abandonat. Durant els nou mesos d’okupació es va rehabilitar i se li va donar vida. Es van realitzar nombroses activitats i va servir de punt de trobada per moltes persones i col·lectius. Actualment porta 7 anys sent un solar ple de pols, brutícia i herbes.

És injust i desproporcionat que el fet d’exercir el dret a una vivenda digna i a la llibertat d’expressió és castigui amb cinc anys de presó. Okupem cases perquè els preu són elevadíssims quan alhora hi ha una enorme quantitat d’espais abandonats. I sobretot les okupem per denunciar aquest sistema que genera pobresa i desigualtats i que permet que unes persones s’enriqueixin especulant mentre moltes altres no poden ni pagar-se un pis, o no poden ni pagar res.

I és per això que ens reprimeixen, per oferir una alternativa al problema de la vivenda okupant espais abandonats, moltes vegades municipals, qüestionant l’estat i l’actual sistema.I és per això que ens agredeixen, ens detenen, ens jutgen i a vegades ens empresonen.

Aquest és un judici polític, és a dir, no és jutjarà a unes persones concretes per uns fets concrets, sinó que el que és jutjarà serà les idees i alternatives que ofereixen els moviments socials per avançar cap a una societat més justa i solidària.

Però no hopodem permetre, hem de continuar lluitant i donar suport als lluitadors i lluitadores represaliades, per tant us volem demanar la vostra solidaritat en la campanya per demanar la despenalització de l’okupació i que s’aturi i s’arxivi el procés judicial contra les 32 persones detingudes durant el desallotjament.

Terrassa. maig del 2006

Els actes que ja hi ha convocats són:

- MANIFESTACIÓ – Dissabte 13 de maig a les 18h. davant l’ajuntament de Terrassa.

- CONCENTRACIONS AL JUDICI – A partir de les 10 del matí del 22 al 26 de maig davant dels jutjats de Terrassa.
Re: Manifestació en solidaritat 32 okupes del KORK III
09 mai 2006
Solideritat amb els les encausades ,stop repressió!

MANIFESTAÇIÓ !!! I KANYA
Sindicat Terrassa