Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Acció contra l'especulació en Sant Boi de LL.
08 mai 2006
La nit del dijous 4 al divendres 5 es van sellar 8 inmobiliarias, 2 ett's, algun que altre parquímetre i la sede del PP, que encara de no gobernar en el nostre poble suposa un gran problema per la salut propia.
L'acció es va realitzar en contra de les inmobiliaries perque són elles juntament amb les constructores i els polítics les màximes responsables de l'especulació de les nostres cases, de nostres pobles, de nostres platges i montanyes.

Tampoc ens oblidem de l'ajuntament, que no van fer res per mantindre l'Ateneu al poble, que en el seu lloc estan fent un gran balneari a on no hi ha cap tipus de necessitat i també pisos luxosos a on sols unes poques es poden pagar; a on no faran pisos de protecció oficial dintre de les necessitats de la població santboiana en les casernes militars, a on no treuen els cables d'alta tensió del barri de Casablanca a on fa temps les veïnes del voltant estan desenvolupant diferents càncers.

El poble és de les veïnes i no dels polítics.

De les veïnes rabioses.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció contra l'especulació en Sant Boi de LL.
09 mai 2006
es que l'ateneu ja no existeix ni funciona¿¿¿???
Re: Acció contra l'especulació en Sant Boi de LL.
10 mai 2006
si que funciona l'ateneu, crec que els que han fet les accions han tingut l'errada a l'hora d'escriure la reivindicació.. pq aquest mati s'han vist cerrajeros a tot arreu
Sindicat Terrassa