Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El Govern pot amagar l´ enquesta sobre l´Estatut
07 mai 2006
Una enquesta del Govern indica que només un 24 per cent de la gent té clar que anirà a votar.
El Centre d'Estudis d'Opinió (CEO, depenent del departament d'Economia) està elaborant una enquesta nacional sobre la intenció de vot al referèndum de l'Estatut, previst si tot va bé per al dia 18 de juny. Les xifres encara estan a la cuina del Gabriel Colomé, director d'aquest centre de prospeccions demoscòpiques, però Busot ja ha aconseguit les dades relatives a la participació.


Segons sembla, les dades no cuinades són demolidores per als interessos del PSC i de CiU.


A la pregunta 'anirà vostè a votar al referèndum?' només un 24 per cent dels enquestats van respondre que sí.


Un 19 per cent va respondre que 'segurament sí', un 21 per cent que 'segurament no' i un 36 per cent va respondre directament que no.


Amb aquestes dades sobre la taula (segons sembla el conseller Antoni Castells les té des de fa com a mínim alguns dies) és comprensible la histèria creixent dels partidaris del S�.


Amb una baixa participació el percentatge de vot negatiu, en blanc o nul creixerà notablement, si tenim en compte (com diuen els sociòlegs) que aquest vot és més militant i està més mobilitzat.


I quan la gent conegui el resultat oficial de l'enquesta, aquest vot es mobilitzarà el doble. Clar que sempre hi ha el risc que el PSC obligui Colomé a modificar o amagar l'enquesta, tal com ja va passar en el passat .


Busot intentarà a partir d'ara saber què indica l'enquesta en relació a la intenció de vot.
Mira també:
http://busot.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Govern pot amagar l´ enquesta sobre l´Estatut
07 mai 2006
Està molt clar que la por està arribant a can socioconvergent, no veuen gens clar això del referendum i es poden endur més d´una sorpresa.

Tot i que sembla que el SI guanyarà, pot ser per un marge tan estret que s´obri una nova etapa que ens porti a uns horitzons totalment nous. A veure si és veritat.

http://catalunyapersempre.blogspot.com/
Sindicat Terrassa