Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : ecologia
Massa Crítica precinta benzinera de Repsol
06 mai 2006
S´a inauurat la campanya internacional "Repsol 2006: Contrajunta d´Afectats" amb una vistosa acció de bicicletes que an precintat la benzinera de Repsol del carrer alere de dalt, penjant pancartes i bicicletes.
0precinte.jpg
0repsolmata bici.jpg
0trenquem.jpg
Més de 50 bicis es concentraren divendres 5 juny a Plaça Universitat per reclamar uns carrers lliures de cotxes. L´habitual convocatòria de la Massa Crítica, a les 19 , va coincidir amb la inauuració de la campanya internacional ·Repsol 2006: Contrajunta d afectats".
Les bicis, s encaminaren cap a la benzinera del carrer Alere de dalt, relentint enl transit d avinudes com Gran Via o Passeig de Gràcia.

PRECINTANT BENZINERES
La campanya Repsol Mata denuncia les activitats de Repsol i promou una transició urent cap a un model de vida no motoritzat i petrodependent, adjuntem manifest:


TRENCAR AMB LA PETRODEPENDÈNCIA

8è Comunicat de la campanya Repsol Mata!

Aturem la màquina! Les emissions dels combustibles fòssils deterioren perillosament les condicions de vida planetària. Darrera cada mol.lècula de CO2 hi ha un consumidor de petroli i gas. Però qui mou aquesta màquina devastadora?

La indústria energètica modela les polítiques de transport ampliant carreteres i enfonsant el transport públic. Les ciutats i el camp s´han convertit en un insufrible trànsit de màquines que maten més que el càncer. El petroli s´acaba, però pel camí , amb la pujada de preu del barril, arrasarà amb poblacions i ecosistemes per suministrar-nos el negre verí.

Un negre escenari però que està canviant. A Bolívia, el govern ha nacionalitzat els camps que Repsol va conseguir en una època corrupta i que va explotar sense deixar beneficis al país. Només mort i contaminació. Repsol, que ha perdut el 18% de reserves, és una béstia ferida que no dubtarà en excercir el seu poder per perpetuar uns drets robats.

Des de Barcelona, sobre una bicicleta, ens solidaritzem amb el poble bolivià, ocupem els carrers per pacificar el trànsit i clausurem benzineres perquè el raig de petroli no ens esquitxi de sang.
·     Devolució de tots els camps de Repsol als seus pobles legítims
·     Restitució de l´espai públic pel vianant.
·     Bicicletes al carrer, cotxes a la txatarreria!

CAMPANYA “Repsol 2006: Contrajunta d´afectats�
Mira també:
http://repsolmata.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Massa Crítica precinta benzinera de Repsol
06 mai 2006
Molt bona l'acció. I recordeu, cada primer divendres de mes, la Massa crítica surt per reclamar els carrers
Re: Massa Crítica precinta benzinera de Repsol
06 mai 2006
a la merda repsol.
sou un sol.
Re: Massa Crítica precinta benzinera de Repsol
06 mai 2006
De puta mare!
Prenem nota.Tot el recoltzament des de la massa crítica de Granada
http://granadaviaverde.blogspot.com
Sindicato Sindicat