Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Un poble de Lleida farà boicot al referèndum
04 mai 2006
La Vanguardia ha publicat un reportatge que narra la polèmica d'Almenar, un poble de Lleida que ha decidit no acudir a votar en el referèndum del dia 18 de juny ja "que és el que es mereix aquest govern".
Els veïns d'Almenar duran a terme aquesta protesta com a represàlia a la decisió del Govern de crear una ZEPA (zona especial de protecció d'aus) que afectarà unes 1.500 hectàrees del poble. El boicot al referèndum, ideat per la Plataforma anti-Zepa, compta amb el suport de tots els grups municipals, les entitats, cooperatives i empreses del poble. L'alcalde socialista d'Almenar, Pasqual Izquierdo, ha manifestat que recolzarà el boicot ja que "abans que res som veïns del poble".


publicada a www.e-noticies,com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un poble de Lleida farà boicot al referèndum
04 mai 2006
pwequè estan en contra d'una zona de protecció per les aus, quin gran exemple si senyor
Re: Un poble de Lleida farà boicot al referèndum
04 mai 2006
Lo que pasa, es que hi ha pobles que s'han mantigut fora de l'especulació i es clar, ara demanen que al manco si han de seguir sent uns pobles respectuosos amb el medi ambient, que els donin unes contrapartides, i això normalment no es far. Es per això que se està en contra de declaracions com aquesta, de protecció de la zona, perque vol dir una miseria per el poble molt gran. O això es lo que jo crec.
Re: Un poble de Lleida farà boicot al referèndum
05 mai 2006
Qui està en contra d'una zona de protecció natural no és precissament perque està en contra de l'especulació, sino perque aquestes zones naturals el que tenen és que no es pot especular perque teoricament no es pot edificar, això és el que molesta. Crec Nofre que és bastant enrevesada la teva explicació. Igualment jo no em preocuparia gaire per la zona ZEPA, gairebé la totalitat del Delta del Llobregat havia estat zona ZEPA, reserva natural i mil proteccions més i quan han volgut les han desclassificat i au a construir i cimentar. Al igual que un dia les fan el dia que els interessa la desfan, el fomut és que els veïns enlloc de protegir el seu poble vulguin obrir el pas a les constructores, o estic mal informat o no ho entenc la veritat.
Re: Un poble de Lleida farà boicot al referèndum
12 mai 2006
el que passa impedeixen que els camps es puguin regar i condemnen a que les terres siguin de secà. Ningú vol edificar perquè el que sobra es terreny deificable al poble. Això son camps de cultiu condemnats a ser esteparis i no es permet incrementar el rendiment de la collita amb el reg. No pot creixer econòmicament el poble si des dels despatxos de Barcelona li prohibeixen regar els seus camps
Sindicato Sindicat