Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
massa critica divendres
04 mai 2006
Massa Crítica. aquest divendres.
P. Universitat. 19.00 h
TRENCAR AMB LA PETRODEPENDÃNCIA

8è Comunicat de la campanya Repsol Mata!

Aturem la màquina! Les emissions dels combustibles fòssils deterioren perillosament les condicions de vida planetària. Darrera cada mol.lècula de CO2 hi ha un consumidor de petroli i gas. Però qui mou aquesta màquina devastadora?

La indústria energètica modela les polítiques de transport ampliant carreteres i enfonsant el transport públic. Les ciutats i el camp s´han convertit en un insufrible trànsit de màquines que maten més que el càncer. El petroli s´acaba, però pel camí , amb la pujada de preu del barril, arrasarà amb poblacions i ecosistemes per suministrar-nos el negre verí.

Un negre escenari però que està canviant. A Bolívia, el govern ha nacionalitzat els camps que Repsol va conseguir en una època corrupta i que va explotar sense deixar beneficis al país. Només mort i contaminació. Repsol, que ha perdut el 18% de reserves, és una béstia ferida que no dubtarà en excercir el seu poder per perpetuar uns drets robats.

Des de Barcelona, sobre una bicicleta, ens solidaritzem amb el poble bolivià, ocupem els carrers per pacificar el trànsit i clausurem benzineres perquè el raig de petroli no ens esquitxi de sang.
⢠    Devolució de tots els camps de Repsol als seus pobles legítims
⢠    Restitució de l´espai públic pel vianant.
⢠    Bicicletes al carrer, cotxes a la txatarreria!

CAMPANYA âRepsol 2006: Contrajunta d´afectatsâ?
Mira també:
http://repsolmata.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: massa critica divendres
04 mai 2006
http://www.barriodelcarmen.net/masacritica/
Sindicato Sindicat