Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Arnaldo Otegi arriba a la Vila de Gràcia
03 mai 2006
>Un dels principals interlocutors del procés de pau presenta "I demà, Euskal Herria" a la Biblioteca Jaume Fuster

Aquest divendres 5 de maig el Centre Cultural Euskal Etxea de Barcelona, ha convidat el membre de Batasuna, Arnaldo Otegi, a presentar l'edició catalana del seu llibre “I demà, Euskal Herria� a la Vila de Gràcia. Segons ha pogut saber en exclusiva TRANSVERSAL WEB, l’acte a les 19.30 hores serà presentat i moderat per l’advocada Gemma Calvet i es realitzarà a la Biblioteca Jaume Fuster, a la plaça Lesseps, número 20.

Membres de la Comissió Catalana de Seguiment del procés Egunkaria assistiran a la presentació a la denominada 'fila zero' per tal d'escoltar atentament les explicacions d'un dels principals actors del procés de pau d'Euskadi. Així mateix, fonts de l'organització ens han informat que tot aquell qui vulgui anar a la presentació del llibre d'Otegi podrà passar per La Torna a recollir les invitacions aquest dimecres i dijous de 19.00 a 22.00 hores.

Notícia publicada a www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Arnaldo Otegi arriba a la Vila de Gràcia
03 mai 2006
guau! el nuevo gentlman de la izquierda abertzale... Basquitis no, gràcies
Re: Arnaldo Otegi arriba a la Vila de Gràcia
03 mai 2006
Guau! La basquitis no és tan perillosa com la (idi)otitis. Em sembla que tothom té dret a exposar les seves idees. Les ironies sobren!
Sindicato Sindicat