Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
No és que els fantasmes no existeixin...
01 mai 2006
Aquesta setmana a www.aixotoca.com:

Article de Francesc Badia

És que alguns no paren de veure'n. Com els de la dreta recalcitrant i carpetovetònica de no importa on que, aferrats al passat, neguen qualsevol possibilitat d'avenç. Aquesta curtesa òptica els fa veure molts fantasmes que només existeixen en el seu subconscient. Fantasmes que justifiquen la seva existència. Només la seva. Altres, van més lluny.

Els dedicats a perseguir armes de destrucció massiva inexistents, els encaparrats en la fragmentació d'unitats, per ells, indivisibles o els que creguts que, per tenir petroli, ens poden dur agafats pels pebrots. I no parlem dels que creuen haver vist la imatge del profeta islàmic en unes vinyetes, com si la fotografia s'hagués inventat fa 1.400 anys.

El meu amic Jaume Bordas que, a part de ser un bon professional, és molt bromista, m'explicava un dia que aquells que havien vist el fantasma del senyor Johnie Walker eren els que en duien dues ampolles. No és d'estranyar que alguns d'aquests visionaris estiguin sota la influència d'alguna que altra reacció etílica similar.

Els que han fet apologia de les seves idees i certes religions (l'adjectiu es pot descartar) que practiquen el sectarisme a l'hora de fer parròquia són els fantasmes que han deixat la seva impregnació en el seu pas per la vida terrenal; �visarmes� com li agrada dir a l'amic Bordas.

En canvi, hi ha fantasmes que són vius. Els que miren sense ser vistos. Els que fan veure que no hi veuen. Els que senten però no escolten. Els que van pel carrer com si no hi fossin. Els que voldries absents i són omnipresents. Els que viuen amb el neguit permanent de no veure manllevat el seu estatus i els seus hàbits carlins.

Més a www.aixotoca.com
Mira també:
http://www.aixotoca.com
http://www.aixotoca.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No és que els fantasmes no existeixin...LO DUDAS?Joder, acaso lo dudas.
02 mai 2006
Tan cierto como que me llamo Pablo, fantasmas hay, y por un tubo. Un@s se camuflan como pueden como buén lazarillo, otros, muy al contrario no tienen dode esconderse y se les pe el plumero a leguas de distancia.Est@s últimos son seres repulsivos, que merecen el más absoluto desprecio.Gentuza, eskoria que sembro odio y ahora van a recojer una buena cosecha.
Apa!
Pablito no engaña.
" Antes de ser fantasmas, fueron niños y de niñ@ß ya eran fantasmas..."(Jarto repertilo)
salut
Agur
Sindicato Sindicat