Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[ULTIMA HORA] Desallotjament i detencions a Joaquim Costa
30 abr 2006
Aproximadament a les 6 de la tarda, un ampli dispositiu de la Guàrdia Urbana impedia l'accés al carrer Verges, adjacent a Joaquim Costa, a l'alçada del carrer Valldonzella, al barri del Raval de Barcelona. A banda i banda del carrer Verges, un nombrós grup de veines i coneguts dels okupants observaba el desenvolupament dels fets. Agents de la guàrdia urbana, han entrat a l'immoble i han estat allà a dins durant més de 20 minuts, fet que inquietava els coneguts de les okupants. Abans de treure les persones de l'immoble, els agents de la policia local han exigit a tota la gent concentrada que abandonèssin el carrer. Les persones que han demanat poder quedar-se a uns quants metres de distància on puguèssin veure la sortida de les okupants, han rebut com a resposta l'ús de la força. S'han produït dos cops de puny per l'esquena, una patada, insults i empentes diverses. Fets totalment lamentables tenint en consideració que no s'ha produit cap tipus de provocació, entenent que per a nosaltres, demanar una explicació als agents de l'ordre no suposa cap fet provocador.

Pel que sabem a hores d'ara, les detingudes han estat conduides cap a la comissaria dels mossos d'esquadra al carrer Nou de la Rambla. Fa pocs instants, hem pogut saber que les detingudes han estat traslladades a la comissaria de Les Corts dels mossos d'esquadra, on han estat acusades de "robatori amb força". Sembla ser que demà (1 de Maig) serà quan passin a disposició judicial.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [ULTIMA HORA] Desallotjament i detencions a Joaquim Costa
30 abr 2006
Hay alguna accion de apoyo a los detenidos para hoy 1 de mayo?
Re: [ULTIMA HORA] Desallotjament i detencions a Joaquim Costa
01 mai 2006
acabo de recibir 1 sms ke convoca 1 concentracio de apoyo a los detenidos delante de la comisaria de los mossos de Les Corts hoy 1 de mayo a las 12h
Re: [ULTIMA HORA] Desallotjament i detencions a Joaquim Costa
01 mai 2006
Es convoca CONCENTRACIÓ de suport demà 2 de maig a partir de les 9:30h, davant dels jutjats del Pg. Lluís Companys Metro L1-Arc de Triomf.
Sindicato Sindicat