Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
les JERC també diuen no
29 abr 2006
i entre altres coses també han dit que

"Aragonès va mostrar l'interès de la seva formació per sumar esforços amb altres col·lectius i plataformes que s'han pronunciat públicament pel no, com la coordinadora integrada per la CAL, Maulets i Endavant. " diari AVUI

Tot i no ésser militant de la jerc, ans al contrari, en aquest fet trobo encertat el seu posicionament i tot i estar rebent sempre garrotades de l'EI (cosa que es mereixen) trobo que fan bé interessant-se en la campanya Diguem NO.
A la notícia també es diu que intentaran fer que ERC opti pel no tot i que ja han dit que votaran nul. Un bon sector d'ERC votarà que no, o sigui que el vot No cada cop va rebent més suport.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: les JERC també diuen no
29 abr 2006
Les JERC fan una protesta contra el nou conseller de Treball::

Les JERC de Barcelona han realitzat aquest divendres una acció davant el Departament de Treball i Indústria, segons informa en la seva plana web. Durant l'acte, una quinzena de militants han desplegat una pancarta sota el lema "Prou sinistralitat juvenil!", alhora que es representava amb un ninot la situació de precarietat laboral que avui avui en dia el jovent català. Poc després, els joves independentistes han entrat a dins del Departament, on han entregat una carta adreçada a al nou conseller, Jordi Valls, en el qual s’analitzen les preocupants dades de sinistralitat laboral que hi ha a Catalunya, i on s’exigeix al conseller, per tal d’afrontar aquest tema de forma urgent i prioritària.
Re: les JERC també diuen no
29 abr 2006
Ni si ni no, sino tot lo contrari, és ho que fan els de ERC - JERC. Volen ocupar tot el espai sociologic, anar de radicals i estar al govern regionalista, l´independencia i la governabilitat a Espanya, la justicia social i ajustar els presuposts als interessos burgessos.
Re: les JERC també diuen no
29 abr 2006
doncs embolica que fem fort
Visca el Colectiu 30 de setembre !
Re: les JERC també diuen no
29 abr 2006
crec que aquest no de les jerc es deu més a raons d'estratègia que no pas una altra cosa, per això no li dono cap valor, sobretot quan diuen descaradament a la seva nota que "[Aragonès] s'ha mostrat agraït que ERC faci seu els vots "no" independentistes al referèmdum", aquest comentari el trobo molt aclaridor, i lamantable, del que es vol fer i del que ha estat fent sempre ERC-JERC: acaparar i desmobilitzar. Aquesta gent ni pensa en el país ni pensa en les classes populars, només pensa en el seu xiringuito. Espero que el bloc pel "no" això ho tingui clar això i actui en conseqüència, perquè molt en temo que a part de de treballar per deixar clar que el "no" no és patrimoni del PP tampoc ho és d'ERC i, menys, del satèl·lit que volen col·locar. salut i diguem NO!!!
Re: les JERC també diuen no
29 abr 2006
A veure, és molt fàcil:

Les JERC diuen NO, per cobrir l´esquena a ERC. Algú a hores d´ara pot afirmar seriosament de la independència de les JERC envers ERC?. Recordo que a la votació de l´executiva nacional d´ERC els 2 representants de les JERC es van abstenir...

Marejen la perdiu, com sempre. Són uns manadets que esperen fer mèrits per anar ascendint. Ara els hi toca el paper de treure visibilitat a l´opció d´ERC.
Re: les JERC també diuen no
29 abr 2006
LEs JERC estan sortint a tots els mitjans i capitalitzaran el NO indepe, vosaltres ja us podeu immolar al mig de la plaça catalunya que no sortireu enlloc. Aque fot eh frikis?
Re: les JERC també diuen no
30 abr 2006
Doncs a mi no. A mi em preocupa molt més fer allò que crec que és èticament correcte. Prefereixo treballar en molts casos en l´anonimat més mal tractat per un món millor, a sortir per la tele fent accions plenes d´hipocresia.

Ja ho sé, és qüestió de gustos. I, per cert, si teniu tanta repercussió mediàtica: deixeu a indymedia tranquila. Indymedia és per als MMSS, no per als partits polítics i les seves jovetud$. No hi ha dia que penjeu la vostra propaganda.
Re: les JERC també diuen no
30 abr 2006
Voteu el que volgueu, ara després no ploreu pas si els del pp s'apropien del NO, qedareu com a espanyolistes rancis, ni SI ni NO vot nul o en blanc!!!!

No al SI per que accepta les retallades fetes desde madrid, hi han hagut avenços però no són suficinents!! ASPIREM A L'INDEPENDÈNCIA!!!

I no al No per que en cas de que sortis ens qedariem amb el estatut del 79!!!

Després també caldria preguntar si el refrendum és vinculant o no, per que si no fos vinculant ja podem votar el que volguem, ja que els politics faran el que voldran!!!!!

En cas de que fos vinculant jo em decantaria pel nul o el blanc, i no soc d'erc!!! pero cap opció em satisfà, i penso que votan en blanc o nul els hi donariem una lliçó, als politics, que amb els estatuts no anem en lloc!!! per a que dintre de 25 anys mes tornar a reformar-lo!!!???

diuen que ens de moure dins del marc de la constitució, però es que jo no vaig votar la constitució, ni la he jurat, hi tampoc mi trobo representat pel que hi diu.

www.votaindependencia.org
Sindicat Terrassa