Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral : altres temes
Reconegut el dret de manifestació MAY DAY 2006
28 abr 2006
El tripartit ha volgut prohibir la manifestació!
RECONEGUT EL DRET DE MANIFESTACIÃ MAY DAY 2006

La Associació Papers i Drets per a Tothom, Debat a Bat, la Coordinadora Unitària Sindical de Catalunya y la Xarxa de Solidaritat contra els Tancaments dâempreses, com a part de les entitats i colâ¢lectius convocants del May Day 2006-Per un altre 1er. de maig, van comunicar dins del termini legal a la Direcció General dâAtenció Ciutadana, la realització dâuna manifestació el 1 de maig a les 17,30 hores, que sortiria de la Pl. Universitat.

Avui, 28 de abril, el govern de la Generalitat ens comunica la denegació del recorregut de la nostre manifestació, argumentant que âes preveu que es puguin produït desordres públics, danys als bens públics o privats i lesions a les personesâ?.Així mateix, manifesten que âhi han coincidències entre partes dâitineraris amb dâaltres manifestacions de lâ1 de maigâ?. Per aquests motius ens proposen un recorregut alternatiu.

Aquesta resolució del govern suposa en la pràctica la prohibició de la manifestació, ja que resulta materialment impossible modificar a aquestes alçades la convocatòria i es totalment discriminatòria respecte dâaltres manifestacions convocades per CC.OO., UGT, USOC, CGT i altres.

En quant als arguments del govern, són totalment falsos ja que en les manifestacions del May Day dâanys anteriors no sâhan produït desordres públics ni lesions a les persones, i no nâhi ha coincidències amb dâaltres manifestacions ja que totes estan convocades pel matí, mentres que la nostra és la única convocada per la tarda.

Per tot això, hem presentat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya , que avui mateix ha fixat un judici dâurgència a les 16 hores, finalitzant amb una sentència que dóna la raó als convocants i anulâ¢lant la resolució del govern tripartit, reconeixent la falta de motivació dels informes policials per denegar la manifestació i garantint,per tant, el lliure dret de manifestació.


TOTS I TOTES A LA MANIFESTACIÃ

PER UN ALTRE 1 DE MAIG,
PRECARIETAT ZERO A LA FEINA I A LA VIDA.

17,30h Pça Universitat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Reconegut el dret de manifestació MAY DAY 2006
28 abr 2006
això es cosa de Rangel i Tura segur. fills de cura
Re: Reconegut el dret de manifestació MAY DAY 2006
28 abr 2006
En cavi a València legalitzen un concert nazi al costat d' una concentració d'ugt
Re: Reconegut el dret de manifestació MAY DAY 2006
01 mai 2006
no serà que han pensat que l'altre manifestació és la del may day? igual papers per tothom i els altres col·lectius al presentar la sol·licitud no van dir que formaven part del may day!!!! és possible que sigui això? i referent que altres anys el may day no ha provocat danys... jajajaja, si us plau, tots recordem com alguns impresentables van asaltar literalment la botiga de telefònica de portal de l'àngel i es van dur un grapat de mòbils, com van pintar i trencar aparadors d'altres botigues, com van ocupar momentàniament l'antiga comissaria del cnp de Via Laietana....
Re: Reconegut el dret de manifestació MAY DAY 2006
03 mai 2006
ui si ratonsito, que pena te dan los aparadores...
que pasa, tu papasito tiene una tiendesita?

tu lo qu te pasa es que te baila el poco serrin que tienes por cerebro...

a lo peor es que eres de los del otro bando, el de los ciudadanos bien y los policías amables con las viejecitas extraviadas.

jo diria que vaig ben encaminat... més que un ratolí deus de ser una ratota fastigosa, ben satisfeta de tedi i comode subnormalitat.

si, fas pudor de votant compromés.

oh, si quina violencia que va haber aquell any...
ooohhh, pobre Timofonica, pobres "botigues" (ara els bancs i les inmobiliaries son "botigues")...
pobres policies, tant fidels al benestar i la seguretat de la població, tant democratics i transparents... pobres policies que es van veure assatjats a l'interior del seu lloc de treball,

un atemptat a la llibertat dels treballadors! aixó és el que va ser aquella ocupacio de la comissaria.

AU va, ves a la merda que, amb la pudor que fas, t'hi sentirás com a casa...
Sindicato Sindicat