Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Acció a L'Open SEAT Godó 2006
27 abr 2006
Avui 27 d'abril de 2006 PPCC Insubmisos hem realitzat una acció de desobediencia a l'Open SEAT Godó 2006.
Avui 27 d'abril de 2006 PPCC Insubmisos hem realitzat una acció de desobediencia a l'Open SEAT Godó 2006.

Un activista ha saltat al camp durant el partit que enfrontava R.Nadal contra I.Navarro i ha desplegat una pancarta on es podia llegir READMISIÓ 660 ACOMIADADES DE SEAT.

Des d'aquí volem afirmar que en aquests moments d'imposició de polítiques neoliberals ferotges i agressives, de criminalització sistemàtica de les persones crítiques a aquest sistema i de negació de la voluntat soberana del nostre poble, la desobediència és una obligació.

I és per això que fem una crida a les classes populars dels Països Catalans a que segueixin desobeint a aquestes estructures socio-economiques i polítiques que ens han imposat.

A continuació es pot llegir el comunicat de l'acció realitzada avui:


READMISIÓ 660 ACOMIADATS DE SEAT

Aquest any hem vist com 660 treballadors i treballadores de SEAT han estat acomiadades injustament fruit d’un acord vergonyós entre la Direcció de l’Empresa i els representants d’UGT i CCOO de SEAT, per un costat, i d’una resolució antisocial dictada sota la responsabilitat política del Govern de la Generalitat de Catalunya, aquell mateix que s’autoanomena d'esquerres�.
Mica en mica es va sabent tota veritat sobre l’acord dels 660 acomiadaments a SEAT i de qui, com i per què van confeccionar la llista d’acomiadaments.

Des d’aquí volem cridar amb veu ben forta i clara que res justifica els acomiadaments!

SEAT ha acumulat des de 1996 fins els nostres dies més de 200000 milions de les antigues pessetes de beneficis si tenim en compte els seus balanços de resultats. Però tots sabem que a través de múltiples vies han passat i transferit a la Direcció del Grup VW a Alemanya molt més.
També és coneguda l’ajuda milionària que els ha concedit el Govern de l’Estat Espanyol i la Generalitat. Per què, doncs, el Govern de la Generalitat enlloc de fer complir els seus compromisos a la Direcció de SEAT i VW ha preferit agenollar-se davant les pressions de VW i ha donat el vist-i-plau als acomiadaments?
La presidència de VW amb aquests acomiadaments només pretén reduir els costos laborals a qualsevol preu. És a dir, més beneficis a canvi de menors salaris, més precarietat laboral, i abaratir i agilitzar encara més els acomiadaments... com promou un projecte de Reforma Laboral retrògrad i antisocial.

La lluita contra els acomiadaments de SEAT ha d’estar unida a la lluita contra els acomiadaments de qualsevol treballador o treballadora, contra la precarietat laboral, contra les deslocalitzacions i contra el projecte de Reforma Laboral.
També aquesta lluita ha de servir per regenerar ètica i moralment el sindicalisme a SEAT. Perquè ningú torni a signar Acords d’Acomiadaments, i elaborar llistes injustes i arbitràries. És necessària una neteja de les pràctiques corruptes i l’expulsió dels corruptes i dictadors de les files del moviment obrer.

PPCC Insubmisos volem aprofitar aquesta acció per denunciar els tancaments d'empreses, així com la nova retallada de drets laborals i socials que és la Reforma Laboral que s'està pactant entre la patronal, el govern i les centrals sindicals espanyoles CCOO i UGT.

Per acabar, només dir que ens solidaritzem un cop més amb els treballadors i treballadores acomiadats i convidem a tothom a sumar-se a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona el dilluns 1 de Maig a les 18h a la Plaça Universitat.

Desobediència!

READMISIÓ 660

1 de Maig a Pl. Universitat 18h Barcelona

PPCC INSUBMISOS

Barcelona 27 d'Abril de 2006

www.desobediencia.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció a L'Open SEAT Godó 2006
27 abr 2006
ho he vist per la tele, molt bé!!!


l'enllaç de vilaweb no funciona, què passa?
ja us l'han censurat??
Re: Acció a L'Open SEAT Godó 2006
28 abr 2006
Molt bona l'acció i a més en el partit d'en Nadal (un "mallorqui" espanyolista i feixista!). Endavant Països Catalans insubmisos!!!!
Re: Acció a L'Open SEAT Godó 2006
28 abr 2006
He sapigut que vilaweb ha censurat el blog de desobediència.
Suposo que la gent de la campanya haurà pensat en fer una nova web, no?
Re: Acció a L'Open SEAT Godó 2006
28 abr 2006
Molt ben fet, segur que els pijos del trofeo Godó s'han ennuegat amb els canapès amb que s'afartaven de l'ensurt.

Deu haver estat molt desagradable que els recordin que mentre ells viuen al seu món irreal miles de persones són acomiadades de la feina només perque l'empresa on treballaven decideix anar-se'n a un altre país només perque ho té encara més fàcil per explotar els treballadors.

I que a moltes més els imposen allargar les jornades laborals i cobrar la meitat del sou, només per evitar que l'empresa no tanqui per anar-se'n a un dels països competitius on els treballadors no tenen drets.

Bona acció!!
Re: Acció a L'Open SEAT Godó 2006
28 abr 2006
Aquesta notícia s´ha tornat a publicar:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/254208/index.php
Re: Acció a L'Open SEAT Godó 2006
28 abr 2006
Molt bona l'acció. Realment trencar l'espectacle continua sent una molt bona manera de reivindicar que encara som vius i vies.
Salut i llibertat.
Sindicato Sindicat