Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Compte Enrere pel Footing contra el Mobbing
27 abr 2006
(Fes-ho córrer), la Guerrilla de l'Habitatge presenta:

Footing contra el mobbing...

...una marató per punxar la bombolla immobiliària.
flyerfooting.jpg
No has arribat a temps a la campanya del Ministeri d'Habitatge i no has aconseguit les teves kelifinders? Nosaltres tampoc.

Els drets fonamentals no es canvien per unes vambes, que ja en tenim. Les gastarem durant el FOOTING CONTRA EL MOBBING, aquest DISSABTE 29 d'ABRIL.

Correm perquè tenim pressa per acabar amb el mobbing immobiliari que manipula el reglament com li dóna la gana: lesionant els suministraments d'aigua i llum, expulsant els veïns, deixant fora de joc inquilins de renda antiga, emparant-se en la LAU, agredint, amenaçant i precaritzant la vida dels que ja ha assenyalat com els seus contrincants.

La SORTIDA serà a les 11 am a la Ronda de Sant Pau, núm. 43, a l'OFICINA CONTRA EL MOBBING DE L'AJUNTAMENT (àrbitre parcial i fitxatge estrella del mobbing immobiliari).

Serà el començament d'una cursa de mesures contra la violència immobiliària i les seves pràctiques quotidianes.

No correrem per la selva immobiliària de Barcelona per buscar pis, hi ha milers d'habitatges buits i la competició es dóna en termes desiguals.

Acabarem amb el dopatge de les empreses parapúbliques, les grans immobiliàries i els plans municipals sense participació ciutadana.

Maratonejarem el Raval per fer efectiu el dret a l'habitatge. Farem relleus en punts que estan exhausts pel mobbing immobiliari:

1. PISCINES FOLCH I TORRES, perquè els barris també necessiten punts d'avituallament

2. McBA, una de les institucions que va donar el tret de sortida a la Barcelona de la cultura fast-food i l'habitatge inaccessible

3. Carrer VALLDONZELLA, 12, on durant quatre anys van entrenar la resistència física de presa de pisos

4. Oficina de FOCIVESA, no s'han d'oblidar mai els copatrocinadors

5. Rambla del Raval, una meta que va ser un començament, en la qual tots els corredors podran participar de la desobediència a l'Ordenança Cívica*

Una jornada incívica en la qual totes portem el dorsal de la desobediència a l'Ordenança i la Guerrilla de l'Habitatge i ningú no es quedarà a la banqueta.

Quan no és l'Ajuntament el que crida a la participació, cada una pot traçar el seu (curt)circuit.


*El lloc de repartiment de trofeus corre a càrrec de la Guerrilla de l'Habitatge i dels propis corredors i està subjecte a possibles canvis de recorregut o de presència policial.

Recomanem les webs següents per començar a estar en forma per al footing:
www.kelifinder.com
www.panolifinder.com
www.antikelifinder.com

Cartell i més informació a la web
Mira també:
http://www.footingcontraelmobbing.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa