Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: especulació i okupació
LLibre gratuït sobre la violència inmobiliaria
27 abr 2006
M'ho han passat i em sembla que pot interessar.
Parents, amics, companys, animalons tots de la selva immobiliària,
Permeteu-me que us convidi a fer-vos amb un exemplar d’aquest llibre en el qual hem estat treballant de franc (!) els darrers mesos una colla de gent de Barcelona, Esplugues, Madrid, Sevilla, Granada i València, que un editor filàntrop ens ha editat també de franc (!!) i que, us ho podeu ben creure, també distribuirem de franc (!!!) les properes setmanes en diferents actes de presentació i agitació que es faran a la nostra ciutat i en d’altres, i que esperem que es propaguin tan virulentament com el mal lleig de la violència immobiliària i urbanística que pretenem combatre, un mal que, prou que ho sabeu, ens afecta a tots els qui no vivim de les rendes del totxo i el pam quadrat.

Abans d’enganxar-vos els documents amb la convocatòria de la presentació del llibre, que es farà el proper divendres 5 de maig a les 19:30 al Col·legi d’Arquitectes (davant la catedral), us diré que els dies 21, 22, 24 i 25 d’abril també podeu aconseguir-ne un exemplar si passeu pel local de l’editorial, que és a tocar de la sortida de l’estació de metro de Navas, a la línia vermella: Edicions Bellaterra, C/ Navas de Tolosa, 289 bis (baixos). Si us hi allargueu i l’hi demaneu, l’editor us en donarà un, repeteixo, de franc. En tot cas, però, si veniu a la presentació del dia 5 de maig també en podreu aconseguir un i a més podreu escoltar les intervencions d’unes quantes celebritats i alguns desconeguts voluntariosos.

Finalment, voldria demanar-vos que difongueu aquestes convocatòries a tothom que vulgueu o cregueu que hi pugui estar interessat, sense mirar prim, perquè, com deia, es tracta d’una qüestió que ens afecta a tots i que potser ja és hora d’agafar per les banyes.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: LLibre gratuït sobre la violència inmobiliaria
27 abr 2006
Quin es el titol del llibre?

On son els documents de la convocatoria?

Una miqueta d'informació plis
Re: LLibre gratuït sobre la violència inmobiliaria
27 abr 2006
El llibre es diu El cielo está enladrillado: entre el mobbing y la violencia inmobiliaria y urbanística
Autor: Taller VIU
Editorial: Edicions Bellaterra i te'n pots baixar una còpia en pdf a http://www.ed-bellaterra.com/uploads/pdfs/mobbing.pdf
Re: LLibre gratuït sobre la violència inmobiliaria
27 abr 2006
afegir que la mateixa editorial va publicar un recull d'articles molt interesant contra el fotut 2004....
Sindicato Sindicat