Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
5è aniversari d'elsud.org
27 abr 2006
Aprofitant que d'aquí poc celebrarem el 5 aniversari del sud.org us volem convidar a la festa que farem juntament amb el col·lectiu de la Pioixa
5anys.jpg
Hola gent!

Aprofitant que d'aquí poc celebrarem el 5 aniversari del sud.org us volem convidar a la festa que farem juntament amb el col·lectiu de la Pioixa el pròxim divendres dia 28 d'abril a les 11h de la nit a la Pioixa de Bordils. Els djs propis: "Dj suds" seran els encarregats de fer que la festa sigui un èxit com ho va ser l'anterior. Durant la festa es rifaran números per al sorteig que és farà la mateixa nit i que donarà la possibilitat als guanyadors de gaudir d'un fantàstic sopar. Els diners del benefici de la rifa aniran destinats a la campanya d'en Franky de Terrassa.

D'altra banda, a la tarda es farà un sopar-tertúlia: "Els mitjans de comunicació alternatius" amb membres del Diagonal, la Directa i el Sud.org organitzat per Maulets al Casal Independentista el Forn de Girona.

Des del sud.org estem contents d'aquests 5 anys de feina feta: més de 650 membres, quasi 1500 notícies publicades, més de 2000 comentaris a les notícies i el manteniment de l'agenda d'actes que es fan arreu de les comarques gironines.

Entre tots plegats hem pogut a poc a poc anar trencant el silenci que les instucions ens volen imposar; perquè el sud.org vol ser això un espai d'expressió i lluita de tota la gent que participa en els moviments socials i en els diferents col·lectius d'esquerres que hi ha a les comarques gironines.

És per això que volem seguir demanant-vos la vostra ajuda per poder fer creixer encara més el sud.org. I demanem sobretot als diferents col·lectius que ens envieu els actes i notícies dels temes que treballeu: ho podeu fer a través de la pàgina clicant a "Envia notícia" o incloent-nos a les vostres llistes de correu amb l'adreça "contactar(at)elsud.org".

Esperant veure'ns el dia 28 a la Pioixa rebeu una salutació!

-------------
Elsud.org.
Contrainformació, opinió i lluita des de les comarques gironines.
Mira també:
http://www.elsud.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 5è aniversari d'elsud.org
27 abr 2006
No he entés mai pk es diu elsud????

si som al nord dels Països catalans!
ElSud d'Europa
27 abr 2006
A veure quan us decidiu a permetre la pulicació oberta i directa...
Re: 5è aniversari d'elsud.org
27 abr 2006
bones!

es diu elsud.org perquè ens agrada com sóna :) no és per motius geogràfics, però a el sud hi pateixen les desigualtats del capital, és doncs, un homenatge a les víctimes
alguna de la gent que va començar elsud, pintavem grafitis (i encara en cau algun de tant en tant) i ens anomenavem elsud

el tema de la publicació directa, surt cada 54 dies (aprox :) però com que no hi ha consens, anem tirant amb l'actual sistema, per mi, és millor el sistema de publicació obert, però també té inconvenients... anirem discutint el tema!


salut!
ens veiem a Bordils!
Re: 5è aniversari d'elsud.org
27 abr 2006
Felicitats per la contrainformació feta desde Girona!!

Una forta abraçada pels companys/es d'elsud.org!!

www.kaosenlared.net
Sindicato Sindicat