Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Entrevista :: altres temes
¿ quina gent vol de participar en el DIGUEM No ?
26 abr 2006
El 12-3-1986 es va celebrar a tot l'estat espanyol un referendum sobre la permanencia de l'estat espanyol a l'OTAN. La pregunta que es va formular era

¿Considera conveniente para España permanecer en la Alianza Atlántica en los términos acordados por el Gobierno de la Nación?

A Catalunya podien participar al referendum 4.639.542 persones, 2.905.304 de les quals (62,62%) ho feren. D'aquestes, 1.266.702 es van decantar pel sí, i 1.468.966 pel no. El sí va representar un 46,30% del total de les respostes, i el no el 53,70%. Al conjunt de l'estat espanyol va guanyar el sí amb un 52,5%. En conseqüencia, els catalans i catalanes formem part de la OTAN militar.
Companyes/companys: l'unica cosa que pot marcar i disminuir el SI es el NO. Lo altre són coses que no van enlloc i que sovint ni tan sols surt en les estadistiques: DIGUEM NO!

Per que tornen temps de Lluita, organitzem-nos i transformem la realitat! Que se n´enterin de qui és el NO!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¿ quina gent vol de participar en el DIGUEM No ?
26 abr 2006
Cal dir no? Cal el vot nul? Cal abstenir-se?

Suposem que cal dir no, estaria bé que des de l'esquerra independentista, a la campanya pel no, es definís ben bé que diu no a aquest estatut i a qualsevol altre que pugui sortir d'un parlament d'un país ocupat com el nostre. Cap estatut dels partits revisionistes i constitucionals obrirà el camí per a exercir el dret a l'autodeterminació.

Crec que l'unitat d'acció a la campanya pel referendum seria una bona ocasió per a forjar d'una punyetera (perdoneu l'expressió) una organització unitària i assemblearia que reunís totes les organitzacions i entitats de l'esquerra independentista.

Cap estatut ens farà lliures!!!

Per la independència: unitat de l'esquerra independentista!!!
Sindicato Sindicat