Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : laboral : amèrica llatina
Zanon 4 anys sota gestió obrera. Campanya internacional solidaridad
26 abr 2006
Des de la Secretaria de Relacions Internacionals de CGT sol·licitem que considereu donar la major difusió a aquesta recollida de signatures que ens arriba des de la Secció d'Autobusos del Sindicat de Transports de Barcelona.

El mecanisme seria la impressió del document annex i el seu enviament per fax a Argentina.

Seria desitjable tenir una còpia del mateix en el fax del SP Confederal 914453132 o en sp-internacional@cgt.

CAMPANYA INTERNACIONAL SOLIDARITAT AMB ELS/LE OBRERS/ES DE ZANON. ZANON 4 ANYS SOTA GESTIÓ OBRERA!

En un missatge que ens ha arribat des de Neuquén els/es companys/es de Zanon ens informen de la campanya que han iniciat tant a nivell nacional com internacional per a aconseguir l'expropiació definitiva sota control obrer de la fàbrica

La lluita de Zanon ja dura 4 anys, 4 anys de lluita compartida amb tota la classe treballadora de Neuquén que han recolzat amb la seva presència la resistència a abandonar la fàbrica i en els moments més difícils han aconseguit fons per a mantenir la lluita. Avui, amb molt d'orgull i reconeixement, els/les obrers/es de Zanon ens expliquen que les seves conquestes, començat per la creació de 210 nous llocs de treball i la construcció d'un Centre de Salut per a la comunitat, són conquestes de tota la classe treballadora, però També ens adverteixen que res està decidit i que segueix el perill de ser desallotjats.

Actualment el jutge del concurs va reconèixer temporalment, només durant un any, la gestió obrera de la fàbrica mitjançant la Cooperativa FASINPAT, fàbrica sense patrons. Segons la interlocutòria del mateix jutge el motiu principal per a reconèixer la cooperativa transitòriament va ser l'informe de la policia de Neuquén en el que es diu textualment que: ... “AVUI NO PODRIA EMPORTAR-SE ENDAVANT EL DESALLOTJAMENT PER A PROVOCAR LA REMATADA I LIQUIDACIÓ DE LA FÀBRICA PRODUCTE DE L'IMPACTE SOCIAL QUE AIXÒ IMPLICARIA. Està clar que el jutge no ha ordenat el desallotjament de la fàbrica per por a la resposta dels treballadors i treballadores de Neuquén i que després del termini d'un any en què està permetent el funcionament de la fàbrica hi ha el perill que en les mes d'octubre, data que finalitza el termini, el jutge dicti el seu desallotjament.

Davant aquesta situació s'ha dissenyat una campanya solidària que ja ha començat en Neuquén, i s'ha d'estendre a tots els racons del planeta, que ha de servir perquè:

ES RECONEGUI LA GESTIÓ OBRERA DE ZANON A TRAVÉS DE LA COOPERATIVA FASINPAT I ES DICTI LA SEVA EXPROPIACIÓ DEFINITIVA I ES PUGUI POSAR LA FÀBRICA AL SERVEI DE LA COMUNITAT, AL SERVEI D'UN PLANS D'OBRES PUBLIQUES PER A LA CONSTRUCCIÓ D'HABITATGES POPULARS, HOSPITALS, ESCOLES, ETC.

Aquesta campanya consisteix en la recollida de signatures per a exigir al govern argentí l'expropiació de la fàbrica i que aquesta segueixi sota control obrer.

està previst que els/es companys/es lliuren el pròxim 1r de maig, en la legislatura provincial de Neuquén totes les signatures i suports que els arribin abans del 30 d'abril

PER L'EXPROPIACIÓ I ESTATITZACIÓ DE ZANON SOTA CONTROL OBRER. ZANON ÉS DEL POBLE - RECOLZA AQUESTA LLUITA.

ENVIA AL NÚMERO DE FAX DE FASINPAT EL SUPORT DEL TEU SINDICAT O ORGANITZACIÓ TELÈFON: 0054299-4413063


PETICIÓN POR LA EXPROPIACIÓN DE ZANON

El abajo firmante, en nombre de la organización que representamos, exigimos a la Legislatura de Neuquén el tratamiento y sanción de la ley de expropiación de Cerámica Zanon para que continúe bajo administración obrera.

NOMBRE

APELLIDOS

ORGANIZACION

PAIS

FIRMA Y/O SELLO

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more