Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Solidaritat amb Angel Luis García
26 abr 2006
L'Assemblea de Transports de Madrid ratifica el seu suport en la lluita per la readmissió del company Angel Luis García acomiadat en un acte de repressió sindical per l'empresa Atento.



COMPTE DE SOLIDARITAT 0049 1837 56 2010349225

El dia 6 d'abril es va celebrar assemblea d'afiliats del Sindicat de Transports i Comunicacions per a abordar la situació produïda per la sentència desfavorable dictada en el procés d'acomiadament que el company Angel Luis García, afiliat d'aquest Sindicat i delegat a l'empresa Atento, porta patint des de finals de setembre del passat any.

En la dita assemblea per unanimitat es va referendar el manifest que els diferents ens membres de la Comissió de la campanya contra la repressió en les Telecomunicacions i per la readmissió d'Angel Luis van redactar.

Així mateix, es va ratificar el suport i la solidaritat amb el nostre company i la continuïtat dels esforços que aquest Sindicat està duent a terme davant l'atac directe a la CGT.

També es va acordar el manteniment del compte de solidaritat oberta pel Sindicat de Transports i Comunicacions de Madrid i per això, fa també extensiu a tota l'Organització la crida a la solidaritat amb Angel Luis.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat